crazy_profesor
03.03.2013 21:50:28
Оксан, вот такие вот у нас люди. Сегодня спускался по лестнице, так на 20-м этаже на лестничном пролёте некто сходил в туалет. По-большому.
Мусор на этажах и грязь. Хочется спросить: где наша славная уборщица??
Надеюсь новые консьержи оправдают ожидания.
Жорик
04.03.2013 09:21:54
Oberst:
Я в доле! :))
Какой у вас дом и кваритра?
Shapka
04.03.2013 10:38:55
4 буд
З 5 березня у нас починають працювати конс`єржi без ЖЕКу. Ми наймаємо їх самi. Оплата з квартири 35 грн.
При наймi їх на роботу говорили, що зарплата їм має бути 1200 грн (якщо здадуть усi квартири 192 квартири х 35 грн = 6720 грн /4 чергових = 1680 грн). Очiкувано, щоо 100% оплати буде не скоро, тому й вийшли на суму зарплати в 1200 грн. Збирати зарплату iз мешканцiв вони мають самостiйно.
Питання: якщо цього мiсяця не вийде по 1200 грн, чи будемо ми субсидiювати їх iз загальних коштiв?
Моя думка: варто один раз виплатити їм iз наших спiльних коштiв, вони перестануть докладати максимум зусиль, щоб зiбрати свою зарплату iз мешканцiв. Бо значно легше знову попросити доплату у "м`яких i податливих" - в активної групи. Я проти таких доплат.
Що скажете Ви, сусiди?
zam
04.03.2013 10:44:10
Я считаю, что платить нужно с тех, которые они сами и соберут. Общее есть куда пристроить, пусть трудятся по сборам.
Оксана, пересмотрел сообщения, не могу найти, прошу сбросить ссылку на сайт по регистрации в детский сад, спасибо
Shapka
04.03.2013 10:49:40
zam, реєстрацiя в сад http://www.dnz.kiev.ua/
До речi, записалися в школу Логос на спiвбесiду на 4 квiтня (восени в перший клас). Запис щодня з 14 до 15 год в каб. 107. При собi мати паспорт одного iз батькiв (перевiряли прописку) i свiдоцтво дитини. Ми в списку були 159.
zam
04.03.2013 11:26:18
Спасибо
Няша
04.03.2013 17:04:07
zam: Я считаю, что платить нужно с тех, которые они сами и соберут. Общее есть куда пристроить,...
Поддерживаем.
crazy_profesor
04.03.2013 20:00:02
Сегодня заходил в 8 вечера в дом. В 8.30 выходил из дома. В комнате консьержей темно, консьержка спит, двери открыты. Специально постоял позаглядывал в окно. Реакции - ноль.
Ругаться под конец дня желания не было, но имеем то, что было раньше, даже хуже... Предыдущие бабушки вроде как так нагло не спали в рабочее время.
Кто виноват и что делать?
Shapka
04.03.2013 20:14:35
4 буд
crazy_profesor, Женя, я ж писала i не один раз, що конс`єржi вiд ЖЕКа до 5 березня. Сьогоднi чергує Тетяна Вячеславiвна - сива бабуся. Це її останнє чергування в нашому будинку. Напевне, саме тому таке ставлення до роботи. Надiюсь, наступнi будуть виконувати свої обов`язки, а не пересиджувати добу за склом.
На тижнi (або на вихiдних, що бiльш ймовiрно) куплю конс`єржам телефон, щоб ми i вони мали зв`зок мiж собою.
Вiд сусiда Олега поступила пропозицiя зiбрати номери машин мешканцiв нашого будинку. Такий список можемо передати черговим - у випадку якоїсь проблеми iз авто, вони зможуть оперативно повiдомити власнику.
Що скажете? Можете присилати менi в конвертик справа № авто, № квартири.
До того ж - якщо у Вашiй квартирi власник один, а проживатиме iнша особа, вiдправте данi реального мешканця менi в конверт (прiзвище, iм`я, № тел), бо у мене є списки юридичних власникiв квартир. Списки проживаючих в будинку бiльш актуальний для нас.
crazy_profesor
04.03.2013 20:25:17
Хм, я думал сегодня 5-е))) Понедельник-день тяжелый))) Тогда эскюзе муа, Оксан, верю в Ваш гениальный дар эйчара))