Соцмістечко, вул. Червоноткацька, 43 (ЖитлоінвестБуд-УКБ)

_secret_

_secret_

07.02.2012 18:38:27

andriyh: В договорi є пункт де прописано, що за оплачений метраж цiна вже пiднiматись не може,...

andriyh!!! Скажiть будь ласка в якому пунктi договору написано, що за оплачений метраж цiна вже пiдiйматись не може, тiльки на те що не проплачено?
Згiдно пункту 3.1, 3.2 i 3.3 договору, на момент його укладання, ви сплачуєте лише 99% вартостi квартири, за цiною згiдно з Протоколом засiдання комiсiї по визначенню вартостi об’єкту нерухомостi на день внесення покупцем першої оплати, а решту вартостi квартири, тобто 1%, ви сплачуєте пiсля обмiрiв БТI та отримання паспорту на квартиру (а зараз буде саме цiкаве) за цiною майнових прав у ПЕРЕРАХУНКУ НА 1 кв. м, яка дiяла на момент здiйснення останнього платежу за цим договором. Тобто якщо збiльшиться цiна квадратного метра, вам перерахують вартiсть усiх квадратних метрiв житла, яка увiйде у ваш 1% що залишилося заплатити!
Якщо в когось є iншi аргументи напишiть!

Цитувати

Lada_Z

Lada_Z

08.02.2012 10:38:17

Так ведь в этот 1% попадает всего 0,5-1,3 м2 в зависимости от площади квартиры. Даже если цену поднимут с 9500 до 11000-12000 (в чем я очень сомневаюсь), то сколько вы потеряете? 1-3 тысячи гривен.
В сравнении с предстоящим ремонтом это мелочь

Цитувати

_secret_

_secret_

08.02.2012 11:25:29

Розкажiть в якому пунктi договору написано, що перерахунок буде вестися лише за неоплачений метраж? Якщо читати п.3.1, 3.2, 3.3 то йдеться про перерахунок усiєї площi квартири!

Цитувати

andriyh

andriyh

08.02.2012 13:09:57

це ще залежить з ким ви договiр заключали, з УКБ чи ФК?

Цитувати

_secret_

_secret_

09.02.2012 14:42:24

Я не можу зрозумiти чим Ви пiдтверджуєте свої твердження? Краще аргументуйте конкретним пунктом договору? I з ким Ви заключили договiр з УКБ чи ФК?

Цитувати

fobosanddeimos

fobosanddeimos

12.02.2012 06:38:24

secret, вы как будто не вопросы задаете, а ведете допрос с лампой в лицо. Не знаю за УКБ, но в договоре с ФК есть пункт 1.6, в котором черным по-белому написано "У разi змiни Забудовником поточної цiни... у Довiрителя не виникає зобовязань щодо внесення до ФФБ додаткових коштiв... (и наоборот при снижении цены)"

Цитувати

Мошка

Мошка

12.02.2012 10:35:46

Подскажите, есть ли у кого-то телефонный номер ключницы?

Цитувати

andriyh

andriyh

13.02.2012 10:23:35

Щодо ключницi, також не можу її застати. Вона з 8 до 17, а я на роботi. Суб. i нед. вона вихiдна. Хочеться вже свої метро оглянути i нiяк не вдається. Дайте хтось тел. Дякую.

Цитувати

Lada_Z

Lada_Z

13.02.2012 14:02:24

to secret
У меня в договоре с Житло-инвестом написано, "Решту вартостi майнових прав на квартиру, що залишились неоплаченими, Покупець оплачує пiсля обмiрiв БТI та отримання тех паспорту за цiною майнових прав у перерахунку на 1 м. кв, яка дiяла (!!!) на момент здiйснення покупцем ОСТАННЬОГО поточного платежу за цим Договором"
Для меня все ясно...

Цитувати

kam78

kam78

14.02.2012 15:50:42

Мошка: Подскажите, есть ли у кого-то телефонный номер ключницы?

В Сб. был в квартире (1-ая секция). Т. к. ключница выходная, ключи нашел прораб (?)Сергей и на лифте (!) поднялся с нами. Все ключи в квартире на 2-ом этаже (угловая "двушка").
Стоят батареи, лоджия - супер.
Осталось поставить умывальник, унитаз - и строители с нами в рассчете.
Единственное, что не понравилось - песчаная стяжка на полу в нескольких местах треснула (пожалели цемента :). Значения это не имеет, т. к. еще придется над полом поработать самим.
Забыл проверить вентиляцию в туалете - есть ли "обратная тяга", как пишут в Парковых озерах и Баумана. Кто будет в доме - придите с зажигалкой и дайте знать...
Утеплять будут, когда потеплеет. Все по плану, Все успевают.
Документация, подключение - вопрос не к строителям.
В целом, понравилось :)

Цитувати
<< 11 12 13 14 15 ... 267
Архів