Днiпровський р-н, Метро "Лівобережна", вул. Туманяна, 3 (ІБК "Столиця")

Magnoliya

Magnoliya

30.08.2013 10:18:32

Надо как-то подключать телевидение к этому всему. У нас в доме живут люди работающие на тв, не пойму почему еще до сих пор про наш ЖЭК и Столицу не говорят в новостях!
Где еще есть такое в Киеве что ЖЭК отключил воду жильцам на пол года!
Так же можно на других ветках форума где другие объкты Столицы рассказать людям что их ждет в будущем с таким застройщиком и куда они влаживают деньги.
Пусть Столица подумает!

Цитувати

ооо

ооо

01.09.2013 20:16:37

Подскажите, пожалуйста, каким интернетом и телевидением вы пользуетесь?

Цитувати

ВВВ

ВВВ

02.09.2013 08:06:20

Lar: Что за бред?!!!! Кто умеет считать, понимает, что это развод! Сейчас дом заселен...

Добрый день соседи. Смотрю за время моего отсуствия ничего не поменялось в лучшую сторону.
По поводу задолженности, я уже писал ранее, в апреле мы получили платежки на некие фирмы, в частности на мою квартиру была выписана платежка с большой задолженностью. Это скорее всего отопление зимы 2012-2013. Учитывая, что застройщик этот долг не оплатил, ЖЭК сейчас будет стараться перебросить эту задолженность на нас любыми способами.
Просьба к тем, кто не выбросил эти платежки их поискать и далее будет ясно в каком русле действовать.
... Приятно удивлен, что во второй секции заработал 2-й лифт. Хотелось бы, чтобы на долго.

Цитувати

tais_

tais_

02.09.2013 10:59:37

УБЕДИТЕЛЬНОЕ ТРЕБОВАНИЕ
к жильцам (передайте, пожалуйста своим рабочим)первой секции выше 16-го этажа : не бросать окурки на ниже расположенные кондиционеры, балконы и пр. Давайте не будем таким образом проверять пожароустойчивость отделочных материалов нашего дома

Цитувати

ооо

ооо

03.09.2013 11:15:42

Очень прошу поделится опытом. В нашем доме сейчас только один интернет-провайдер Канком или есть альтернатива? И как насчет телевидения

Цитувати

look911

look911

03.09.2013 12:26:09

Я написала варiант звернення до рiзних органiв зi скаргою про вiдключення гарячої води. Хто готовий пiдписати, давайте подумаємо де нам зустрiтися i можливо маєте якiсь важливi доповнення. Викладаю скаргу нижче.

Головi Днiпровської районної в мiстi Києвi
державної адмiнiстрацiї
Кравченку Сергiю Олексiйовичу
Мешканцiв будинку за адресою
Вул. Ованеса Туманяна, 3

Колективне звернення
Шановний Сергiю Олексiйовичу! Просимо Вас допомогти у ситуацiї з вiдключенням гарячого водопостачання у будинку, за адресою Ованеса Туманяна, 3. Гаряча вода у домi вiдключена з 7 червня 2013 року без попередження мешканцiв i жодних пояснень. За кiлька тижнiв керуюча органiзацiя будинку «Управдом» пояснила в оголошеннi на вхiдних дверях, що воду вiдключено за борги мешканцiв. Просимо звернути увагу, що усi ми, власники квартир, якi зараз до вас звертаємося, оплачували i оплачуємо повнiстю i своєчасно усi платiжки, якi нам надходять i можемо це засвiдчити вiдповiдними квитанцiями. На нашi прохання пояснити ситуацiю бiльш конкретно та надати точну вiдповiдь, коли у домi з’явиться вода (централiзоване гаряче водопостачання, яке у нас до цього часу було регулярним) нам вiдповiсти не можуть. У зв’язку з тим, що невдовзi має розпочатися опалювальний сезон i у нас є небезпiдставнi побоювання, що 432 квартири у будинку можуть залишитися не тiльки без гарячої води, а й опалення, просимо втрутитися у ситуацiю i допомогти з’ясувати причину таких вiдключень. Вважаємо, що «Управдом» порушує нашi права як споживачiв послуг i не надає достовiрної iнформацiї про справжнi причини вiдключень, що може призвести до створення у будинку умов непридатних для проживання.
Вiдповiдь просимо надати у письмовому виглядi, особисто у руки мешканцi будинку ----------. З повагою, мешканцi будинку на вул.. Ованеса Туманяна, 3

Цитувати

ВВВ

ВВВ

04.09.2013 07:27:41

Наконец-то появилось объяснение отсутствия горячей воды - объявление ЖК на входных дверях, а именно: ЖК пишет, что за время подключения отопления (20.10.2012) возникла задолженность 367000грн. Поскольку ПВ мы начали получать в марте 2013 то за весь отопительный сезон отопление оплачивается за счет застройщика. Застройщик ничего не платил и ЖЭК убедительно нас просит "проявить сознательность" и оплатить этот долг. Причем ЖК пишет, что на сегодняшний день у него задолженность 124000, т. е деньги которые платили жильцы после получения ПВ по сегодняшний день он уже отправил на погашение этой задолженности. Короче, я понял, что мы должны оказать финансовую помощь бедной СГ и нищему ЖЭКу.

Цитувати

look911

look911

04.09.2013 14:40:11

Я платила за опалення уже з сiчня мiсяця. Як тiльки пiдписала договiр про "заход на ремонт". Платiжки приходили вчасно, хоча бувало таке, що по 3-4 днi опалення не було. Так що це борги не тiльки мешканцiв i в основному це взагалi борги якiсь незрозумiлi. Бо не може так бути, щоб "СТОЛИЦI" не було правових норм, коли чiтко i ясено розписано хто i за що платить у новобудовi. А оголошення на дверях має бути конкретним. Тобто : На сьогоднi мешканцi виннi - стiльки-то. забудовники i всiлякi пiдряднi органiзацiї - стiльки -то. А головне, УПРАВДОМ має чiтко пояснити як вiн допустив утворення цього боргу, вчасно не зупинивши його накопичення. Чи вони взагалi нi до чого i нi за що не вiдповiдають. Я ж так розумiю нашi грошi вони беруть собi, а де тодi робота. Вiдключена вода це не робота - це бездiяльнiсть. А далi може бути гiрше - вiдключення опалення. I якщо зараз комусь iз бойлерами це не проблема, то холоднi батареї вiдчують усi.

Цитувати

ооо

ооо

06.09.2013 08:11:57

Уважаемые соседи, не знаете ли случайно что за офис находится на 2 этаже 2 секции?

Цитувати

Babrun

Babrun

06.09.2013 10:43:54

Вiтаю шановних форумчан!

Я з альтернативної вiтки цього ж забудовника - ЖК "Вiдпочинок"

Хочу задати те саме питання, що задавав Липинцi.

Подiлiться будь-ласка iнформацiєю, а саме:
- який термiн здачi Вам казали при придбанi;
- який фактичний термiн здачi будiвлi;
- скiльки часу минуло з введення в експлуатацiю до заходу на ремонт;
- який термiн Вам називався щодо заходу на ремонт.

Я здогадуюсь, що ця iнформацiя скорiш за все є на сайтi, але у Вас тут 200 сторiнок....
Буду вдячний за вiдповiдь.

Цитувати
<< 464 465 466 467 468 ... 530
Архів