Позняки-2, стройплощадка 8-А (Киевгорстрой)

ukrserg

ukrserg

26.07.2012 10:25:16

Не зрозумiв. Ви форму №3 з ЖЕКа подавали (з паспортного столу)?

Цитувати

ukrserg

ukrserg

26.07.2012 10:27:03

натафка:
так озера взагалi не буде?

бiля нашого будинку не буде... буде там дальше, в глибинi кварталу

Цитувати

Innusyk

Innusyk

26.07.2012 10:28:53

натафка: Innusyk, хто подзвонив?

Звонил парень, представился - Денис с Фонда мол. кредитования. Сказал, что Фонду проще будет со всеми, такими как я - наверное, судиться, чем потом КРУ доказывать???? за нецелевые использования средств?!
Я в шоке, конечно в ЖЭК я пойду - у меня "комуналка"... Но это же нужно искать мастера, договариваться о времени, приводить, показывать и т. д. и т. п..., а если я не успею за этот месяц - то все, договор они расторгают в одностороннем порядке...???
А если завтра еще что-то пропишут чего не было - то, что тогда...????
Но также нельзя!!!

Цитувати

Innusyk

Innusyk

26.07.2012 10:34:18

ukrserg: Не зрозумiв. Ви форму №3 з ЖЕКа подавали (з паспортного столу)?

Форму 3 я подавала, как положеннннно!!! В том-то и дело! Теперь этого стало мало! Нужен квартучет или справка о характере жилья! Но ведь я уже все у нотариуса подписала, деньги 25% и я проплатила и банк остальное перечислил!!!
С такими делами - за 15 лет кредита, можно лишиться за бортом этой программы в любой момент??????????????????

Цитувати

ukrserg

ukrserg

26.07.2012 10:37:54

Подзвонiть Комнатному i вияснiть це питання з ним. Це прокол самих працiвникiв фонда. Головне не йти в них "на поводу", а качать свої права. Вони Вас можуть попросити, а не залякувати судом. I що вони суду скажуть? Ми провтикали документи.... Але ж пiдписи стоять i Ви умови договору не порушили.

Цитувати

Innusyk

Innusyk

26.07.2012 10:50:10

Спасибо за совет, Комнатному я позвоню... но, что-то мне подсказывает, что так за чужие деньги можно строить новые дома, а ПоТоМ под всякими предлогами.... "недостающих СправоК" отбирать у людей готовые квартиры... Может это просто новый ВиД "Элита-Центра"???

Цитувати

натафка

натафка

26.07.2012 10:53:56

Innusyk, перестаньте панiкувати))) дзвонiть i вияснiть все. А то зараз як почнемо тут всi нервувати... Я теж думаю, що це помилка працiвникiв фонду i нiхто в суд подавати не буде.

Цитувати

ukrserg

ukrserg

26.07.2012 10:55:40

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
вiд 25 квiтня 2012 р. № 343
Київ

Про затвердження Порядку здешевлення вартостi iпотечних кредитiв для забезпечення доступним житлом громадян, якi потребують полiпшення житлових умов

{Iз змiнами, внесеними згiдно з Постановами КМ
№ 465 вiд 23.05.2012
№ 598 вiд 27.06.2012}

6. Позичальником є громадянин, який потребує полiпшення житлових умов та вiдповiдає вимогам банку до позичальникiв. Часткова компенсацiя процентiв надається позичальникам (насамперед тим, якi перебувають на квартирному облiку, та молодим сiм’ям, що мають дiтей) за таких умов:

У вас дiти є? ви суд виграєте однозначно. Не пiдписуйте бiльше нiяких документiв. В якому районi Ви мешкаєте?

Цитувати

ukrserg

ukrserg

26.07.2012 11:02:57

Якщо треба - можу журналiстiв пiдiгнати... нехай "пропiарять" i програму i Уряд i Президента... Це буде бомба.

Цитувати

LiSSenok

LiSSenok

26.07.2012 11:19:46

по-моему ерунда какая-то. правильно сслыку дали на 343 постанову. те кто стоит на очереди имеют всего лишь приоритет. эти изменения специально внеси в мае чтобы пропустить желающих не очередников, так как среди очередников мало тех кто бы подошел по условиям банка.
будете паниковать-удалюсь с форума) запасы валерианы все вышли еще на этапе оформления))

Цитувати
<< 16 17 18 19 20 ... 565
Архів