Березнякижитлобу
11.07.2014 16:08:26
Шановнi asha : aua : Lem84 : хочу Вам нагадати про те, що форуми реєструються не для заробiтку грошей писаниною, а для спiлкування потенцiйних покупцiв, iнвесторiв. Ви не даєте спiлкуватися людям, якi є дiйсними покупцями чи iнвесторами, ображаєте їх, не даєте їм висловлюватися, ось наприклад Lem84 пише: …як ви тролi продажнi всiх задовбали (Maks80) документи майже отримав.., А хто вам надав право на таке висловлювання, людина дiйсно дiлилася своїми враженнями. То мабуть Ви ТРОЛI, якi пишуть по всiх форумах Забудовникiв одночасно не розумiючи своїх дiй та поширюючи неправдиву, недостовiрну iнформацiю, а висловлювання: що взбрело в голову те й напишу, аби грошi надiйшли – це про вас.
Березнякижитлобу
11.07.2014 16:10:07
Декларацiя про готовнiсть обєкту до експлуатацiї
Березнякижитлобу
11.07.2014 16:13:00
призначення земельної дiлянки
Березнякижитлобу
11.07.2014 16:32:24
Земельна дiлянка
Березнякижитлобу
11.07.2014 16:33:22
свiдоцтво про право власностi
trofan
11.07.2014 17:00:40
второй дом да, не спорю на сваях. первый нет. кстати до последнего времени эта инфа была у вас на сайте! До того момента когда вы там все почистили про первый дом!! Не понимаю зачем?! ну и на фото прекрасно видно что никакой бурилкой при строительстве первой секции не пахнет!! просто залили бетон на решетку - вы еще писали про подушку. но все равно 10 этажный дом без свай - стремно.
trofan
11.07.2014 17:03:23
плетение подушки.
trofan
11.07.2014 17:05:21
я так понимаю мороз однако что то разогревали.
МихаилГрибков
11.07.2014 20:06:29
Шановний Березнякижитлобу:
Дуже вдячний Вам за публiкацiю фотографiй-документiв.
Вiдразу попереджаю - я не тролль. Iм`я i прiзвище (або нiк) справжнi.
Я не "потенцiйний покупець або iнвестор", але я буду спiлкуватись на цiй "ветке Форума" для того, щоб застережити "потенцiйних покупцiв i iнвесторiв" вiд шахрайських дiй Забудовника (я його не iдентифiкую з Вами, шановний Березнякижитлобу). Ще раз переглянув Правила Форуму. Начебто, Правил Форуму я не порушую. Такi дiї не забороненi.
Але в будь-якому випадку, скорiш за все, спiлкуватись безпосередньо iз Забудовником я буду в прокуратурi мiста Києва або в судах. А з Вами шановний Березнякижитлобу - дозвольте тут.
Отже, стосовно листа Комунальної органiзацiї "Iнститут Генерального плану м. Києва" на адресу Забудовника вiд 15.05.2013 р. (це найцекавiший документ з трьох опублiкованих Вами). I найцiкавiше те, що адресований вiн Забудовнику. У чому, як кажуть зараз, "прикол":
Забудовник 17 квiтня 2013 року звертається до Комунальної органiзацiї "Iнститут Генерального плану м. Києва" з проханням (Запитом!!!) перевiрити "вiдповiднiсть функцiонального призначення земельної дiлянки" за вказаною адресою (читай: трьох земельних дiлянок) "положенням Генерального плану м. Києва" (!!! - як кажуть у моїй рiднiй Одесi: "Мама роди меня обратно!") "та проекту планування його примiської зони на перiод до 2020 року" (это класс!) "i проекту Генерального плану мiста Києва" (а теперь самий цимус) "та пiдтвердження можливостi будiвництва багатоповерхового житлового будинку з вбудованими примiщеннями та паркiнгом".
Чому я такий веселий?! А Ви, шановний Березнякижитлобу, порiвняйте дату цього "документу" з датою Декларацiї про початок виконання будiвельних робiт отриманої панi Стрiхарською Р. Ф. i Вам, мабуть, теж стане весело. От тiльки бiдолазi Т. Немченко не до веселощiв... Але цей лист i документом, за його правовими наслiдками, вважати не можна. Тому Т. Немченко може спати спокiйно.
З урахуванням того, що справа становиться дуже цiкавою, iз тактичних та стратегiчних мiркувань не буду далi коментувати дiї Забудовника.
Але два питання до шановного пана Березнякижитлобу:
1. Чи можете опублiкувати сторiнку другу цього листа КО "Iнститут Генерального плану м. Києва" (думаю, не можете).
2. Чи можете Ви навести весь перелiк документiв, якi були "... наданi на розгляд" КО, "якi зазначено в п.2..." листа Забудовника та "враховуючи" якi "в проектi Генерального плану м. Києва функцiональне призначення земельної дiлянки по вул. Завальнiй, 10Б, 10В, 10Г в Дарницькому р-нi м. Києва змiнено..."?
Шановний Березнякижитлобу, Ви хоч розумiєте те, що Ви дали нам "бомбу"?! Нi. Тодi ми дiємо.
GeorgeM
11.07.2014 20:47:48
МихаилГрибков, ну конечно они не разместят остальных страниц. Я на другом форуме их упрашивал скан Градостроительных условий и ограничений, который является основным документом для проверки при строительстве по декларации (Декларация это документ, который застройщик выписывает сам себе, а в ГАСК лишь проверяют ПОЛНОТУ ее заполнения и по закону не имеют права отказать в ее регистрации, если все поля заполнены, даже если сразу видна незаконность желаний застройщика). Но Вам повезло больше - лично мне больше понравилась последняя страница ответа из Института генплана п. 4.1. "в ПРОЕКТI Генерального плану... змiнено". А что, Генеральный план уже принят, в ПРОЕКТ которого были внесены изменения?