Драгоманова, пл. № 3 (ПЖС)

Yelena

Yelena

24.02.2005 09:59:00

После пикета зашли с соседкой в ПЖС. Видели рисунок проекта. Четырехэтажное здание в стиле тех, что на Леси Украинки у "Близнецов". Вокруг оптимистично изображен асфальт, много асфальта и припаркованные машины. Наши дома на рисунке вообще не указаны (может, их вообще снесут?;-) Норме решения Киевсовета нам дать отказались. Сказали - пишит, девочки, пишите...

Цитувати

vita

vita

28.02.2005 09:04:00

Ув. Елена, гляньте, пожалуйста, мой вопрос в разделе "Отзывы о фирмах". Поделитесь информацией, она будет интересна многим. Точно знаю, что в этих домах масса людей умудрилась практически сразу решить описываемые Вами проблемы, не только прописались, а и продать свои квартиры успели, но молчат, как партизаны...

Цитувати

Yelena

Yelena

05.04.2005 15:51:00

Здравствуйте, уважаемые господа соседи.

Ознакамливаю вас с ответом на мой запрос из "Головного управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища КМДА":

"Мешканцям будинку №13 та (мої П. І. Б.)

В ГУ містобудування, архітектури та дизайну міського середовища розглянуто скаргу мешканців щодо будівництва у дворі житлових будинків за адресою вул. А. Ахматової, 13 у Дарницькому р-ну м. Києва.
Повідомляємо, що рішенням Київської міської ради від 24.04.03 р. №411/571 Дарницькій РДА у м. Києві надана земельна ділянка для будівництва комплексу житлових будинків з об`єктами обслуговування населення у 7 мкр. ж/м Позняки діл. №41.
Будівництво житлових будинків практично завершено. На відведеній земельній ділянці (договір оренди №63-6-00072 від 06.05.03р.) проектним рішенням комплексу передбачене будівництво блоку обслуговування анселення, як окремо-розташованого об`єкту. По згоді з Дарницькою адміністрацією на перших поверхах зазначеного блоку обслуговування будуть розташовані аптека, банк, спортивний клуб, магазин, комп`ютерний клуб та кафе, на останніх поверхах запропоновано розмістити підрозділи ЗАТ "Позняки-Жил-Буд".
Питання остаточного визначення поверховості та архітектурно-планувального рішення будівлі блоку обслуговування населення буде винесено на розгляд містобудівної ради. Містобудівна рада прийме до уваги думку мешканців прилеглих будинків.
Після розгляду на містобувній раді проектна документація передається замовником на комплексну державну експертизу щодо дотримання містобудівних норм і правил будівництва зазначеного об`єкту.
Заступник начальника (підпис) Е. Лещенко"

Цитувати

Alexander2

Alexander2

06.04.2005 06:06:00

аптека, банк, спортивний клуб, магазин, комп`ютерний клуб та кафе

Цитувати

Alexander2

Alexander2

06.04.2005 06:08:00

тьфу, система сожрала кусок сообщения...

аптека, банк, спортивний клуб, магазин, комп`ютерний клуб та кафе

Цитувати

Alexander2

Alexander2

06.04.2005 06:10:00

тьфу, больная система... снова сожрала кусок сообщения...

аптека, банк, спортивний клуб, магазин, комп`ютерний клуб та кафе -- это хорошо. хорошо, хоть не салон красоты

на останніх поверхах запропоновано розмістити підрозділи ЗАТ "Позняки-Жил-Буд" -- ожидаемо, но могли бы и побольше соцкультбыта впихнуть.

Цитувати

Yelena

Yelena

06.04.2005 10:10:00

Саш, если они дотянут этажность, к примеру, до 20 этажей, то можно вместить еще очень много объектов соцкультбыта. А если кому закроют вид из окна - это их личные проблемы.

Цитувати

Рая

Рая

23.05.2006 18:42:00

Люди! Как я за Вас всех рада - Вы уже в своем жилье.
А я вот связалась с ПЖС и теперь не знаю что делать. Что-то не видно никаких движений по строительству дома.
Посоветуйте как быть. Была ли задержка по строительству дома по Вашим договорам. Компенсировали ли Вам потери?

Спасибо! И живите на радость.

Цитувати
<< 46 47 48 49 50 ...
Архів