Высотки от "УкрАзиаБуд" на Троещине

Bianka

Bianka

09.10.2007 06:50:10

Я тоже получила письмо с предложением вступить в эту организацию. Только вот зачем оно мне нужно, совершенно не понятно!

Цитувати

bor47

bor47

09.10.2007 07:14:00

Я тоже получил сообщение

Цитувати

ДмтирийП

ДмтирийП

09.10.2007 20:39:33

Bianka: Я тоже получила письмо с предложением вступить в эту организацию. Только вот зачем...

Чтобы вы доверили дело защиты вашей квартиры черкасскому рейдеру Кожедерову. Он вон даже подписал лично письмо.

Цитувати

Jerry

Jerry

10.10.2007 10:37:23

Всем привет!
Сегодня была на планерке. Главным обсуждаемым вопросом остается вопрос о финансировании. На сегодняшний день он еще не решен. Опять обещают решить до конца недели.
Составлен новый график производственных работ, по которому работы начинаются с 15.10.2007 г., но он еще будет корректироваться, если не начнется финансирование. Уже официально объявили о переносе сроков сдачи 5 и 6 дома на 1 квартал 2008 года.
По данным охраны на стройку сегодня зашло 16 рабочих. Кран на первом доме пока не работает... Нет денег – нет стройки.

Цитувати

sens

sens

12.10.2007 12:14:01

Уважаемые инвесторы! Проведена рассылка для инвесторов имеющих решения трет суда и регистрацию бти. Многие письма возращаются, не проходя адресатам. Кто не получил напишите мне указав все свои данные (включая номер решения трет суда и рег. БТИ) - это для идентификации инвестора. Думаю, отнесетесь с пониманием. Спасибо.
dennis_kiev@mail.ru

Цитувати

СашаБ

СашаБ

15.10.2007 19:57:01

Доброго дня панове інвестори. в мене така ж історія Я являюся інвестором будинку № 1. В мене на руках окрім инвестіційного договору є додаткова угода і а також мною було надіслано до госп суду Заяву про визнання кредитором у справі про банкрутство (поки без відповіді). Я також є членом асоціації, якщо вона ще існує. Всю інформацію по будівництву я дізнавався з цього форуму.
ЯКІ МЕНІ ЩЕ ПОТРІБНО ЗРОБИТИ ДОКУМЕНТИ І ЯКІ ПЛАНИ НА НАЙБЛИЖЧЕ МАЙБУТНЬе.
Моя електронна почта abondar@itlc.com.ua a-bondar@ukr.net
Тел. 8-050-55 9 683
Олександр.
Буду дуже вдячний за допомогу.

Цитувати

СашаБ

СашаБ

15.10.2007 20:00:10

вірний телефон 8 050 55 99 683
дякую
Олександр

Цитувати

ТаняШа

ТаняШа

16.10.2007 16:29:53

Хочу вам повідомити, що новостворена Асоціяція не співпрацює з ВВ. Там про Кожедьорова ніхто не знає, з ним ніхто не зустрічався. Це перше. Тому сьогодні ВВ з новостровеною асоціацією не працює над створенням реєстру, про який йде мова у листах від Кожедьорова. Позиція ВВ - співпрацювати з Асоціацією приватних інвесторів та власників, тобто з тією громадською організацією, яка була створена дійсно приватними інвесторами, а не однією особою. ВВ готові й надалі співпрацювати з тією Асоціацією, яка допомогла ВВ зробити все можливе, щоб наш об`єкт не назвали другою Елітою. Наша реєстрація в БТІ тому доказ - другої Еліти не повториться.
І те, що комісія при КМДА буде працювати, також є доказом, що нас не кинуть. Навпаки - будуть вироблені механізми відповідальності будівельників за взяті на себе зобов`язання, та ще й коли не маючи на те дозволу, приватизовують непродані приміщення.
Тому реагувати на звернення Кожедьорова не обов`язково, адже не за нашої ініціативою вони щось там створили, А якщо й створили, то нехай і захищають себе. У нас є Асоціація, яка до цього часу плідно захищала інтереси справжніх інвесторів.
Тримаймося. все буде добре.
Т. Шальман.

Цитувати

ТРУДЯГА

ТРУДЯГА

17.10.2007 10:20:16

Тетяно, відповідайте будь ласка для всіх!

Ви захищаєте інтереси ВСІХ членів асоціації, або тільки тих, хто оплачував Вам рішення суду і документи БТІ?

Я думаю ця відповідь все прояснить!

Цитувати

Огурцов

Огурцов

17.10.2007 12:14:50

ТРУДЯГА :
17.10.07 / 13:20 Тетяно, відповідайте будь ласка для всіх!

Ви захищаєте інтереси ВСІХ членів асоціації, або тільки тих, хто оплачував Вам рішення суду і документи БТІ?

Я думаю ця відповідь все прояснить!

Якщо у Вас є питання, то приходьте на загальні збори і задавайте їх там.

Цитувати
<< 393 394 395 396 397 ... 429
Архів