Троещина, ул. Милославская,1-6

Nata_meshkanka

Nata_meshkanka

26.05.2009 11:42:05

Чому ви так впевнено кажете, що балаган? В суботу були збори, максимально наближені до нормальних. Хто хотів - висловився. В результаті прийшли до спільних думок.
Незрозумілі заявочки Сергія про те, що війна тільки починається - війна проти кого? Закінчилися шарові гроші і жильцям оголосили війну? Я в шоці була вчора, коли почула таке.
Зробили добру справу М. І. та Сергій - низький їм поклін! Тепер нехай віддадуть залишок грошей і ми всією громадою далі будемо займатися благоустроєм будинку.
Я проходила повз першу свічку - гарно там, є з кого брати приклад і Мегера ще дуже скромно описала те, що вони зробили для благоустрою: дім виглядає жилим, затишним, а не так як наш - ніби тільки вчора здали. Їм можна подякувати за те, що тепер є з кого приклад брати і знати, до чого прямувати :).
А щодо дитячих майданчиків, то вважаю, що мають вкладати гроші і ті, у кого є діти, і ті у кого виросли, і ті, хто планує лише одружуватися, бо онуки чи дітки, які народиться у 2010... де будуть гратися? Це має бути спільною справою всього дому. Правда, ті, у кого є вже діти, трошки краще у тих площадках розбираються :).
Шановні мешканці, давайте щось робити для дому, в якому ми живемо, замість того, щоб сваритися і псувати одне одному нерви переливанням з пустого в порожнє!
Р.S. На мій погляд Віталік і Лора люди, які заслуговують довіри, толкові, конкретні. Тому вчора поставила за них свій підпис (особисто з ними не знайома, не вважайте, що я їх родика чи щось таке). Але якщо вони не виправдають довіри - знайдемо інших мешканців, то не є проблема.

Цитувати

АХЗ

АХЗ

26.05.2009 12:57:27

А все ж таки потрібно провести конкурс на позицію голови парадного. Щоб нікого не образити і всі були задоволені.

П. С. Нехай консержі теж приймають участь у конкурсі. Особливо Ольга Петрівна.

Цитувати

doroti

doroti

26.05.2009 13:11:08

http://news.bigmir.net/ukraine/142785/

Цитувати

НатаКНА

НатаКНА

26.05.2009 18:07:48

sport: АХЗ, приходите хоть иногда на собрания ибуднете знать больше!!!!!!Милославская 4а...

А СКАЖИТЕ ПОЖАЛУЙСТА КОГДА ЭТО ДОМ № 4А УСПЕЛ ПРИСОЕДЕНИТСЯ. Я например о том, что у нас в доме было собрание от консьержа ужнала. А теперь с интернета узнаю, что наш дом присоеденился к Вам. Прямо интересно.

Цитувати

skrebtsov

skrebtsov

26.05.2009 19:12:19

Nata_meshkanka: Чому ви так впевнено кажете, що балаган? В суботу були збори, максимально наближені...

Шановна Nata meshkanka.
Цю відповідь я, особисто від себе, надаю Вам та всім іншим мешканцям нашого парадного з приводу вашого висловлення про війну.

Ніхто нікому ніякої війни не об"являв. І якщо Ви не знаєте суті справи до чого взагалі відноситься будь-яке моє особисте висловлювання, то прошу Вас на майбутнє утриматися від коментарів взагалі. Чуєте дзвін, а не розумієте звідки він.

Цитувати

sport

sport

26.05.2009 19:54:07

НатаКНА:
А СКАЖИТЕ ПОЖАЛУЙСТА КОГДА ЭТО ДОМ № 4А УСПЕЛ ПРИСОЕДЕНИТСЯ. Я например о том,...

просили наших дежурных повесить в Вашем доме объявление, но видно они забыли. Сегодня передали списки вашим дежурным, там есть мой телефон, если хотите-звоните, я всё подробно расскажу. Но если не хоти участвовать-дело Ваше, принуждать никого не будем

Цитувати

АХЗ

АХЗ

27.05.2009 07:04:03

А мы что уже собираем подписи за Лору и Виталика? А где их нужно поставить?

А если они не оправдают доверия то мы их.... ( пост Nata mashkanka от 26.05.2009).

Цитувати

Анюша

Анюша

27.05.2009 07:16:11

АХЗ, мы вопросы решаем не на форуме а на собрании!!!

Цитувати

Andrus

Andrus

27.05.2009 08:11:24

Ув. родители. Позвоните хотя бы по разу инженеру Жэка, для того чтобы завезли песок на площадку.

Цитувати

АХЗ

АХЗ

27.05.2009 09:50:59

Анюша: АХЗ, мы вопросы решаем не на форуме а на собрании!!!

Анюша

А когда следующее собрание и скажите можно ли на него уже приходить? Или опять будет далаган? По слухам последнее собрание было ( В суботу були збори, максимально наближені до нормальних. Хто хотів - висловився. В результаті прийшли до спільних думок. ) досточно результативным.

И с каких это пор форум не является инструментом для решения вопросов, а только собрание? Я с этим не совсем согласен.

Цитувати
<< 305 306 307 308 309 ... 359
Архів