Троещина, ул. Милославская,1-6

Лора

Лора

01.06.2009 11:21:17

Знаеш, у человека который действительно переживает за дом и делает все на голой инициативе в голове нету такого.

Цитувати

MEGERA

MEGERA

01.06.2009 11:24:44

Я не белая и не пушистая, я злая мегера, однако, считаю, что в таком деле не может быть корысти, если человек занимается этим в свободное от работы время.
Тогда, думаю, правильное название этим расходам - "представительские"?

Цитувати

Лора

Лора

01.06.2009 11:27:53

Играющие на публику...

Цитувати

НИКО1

НИКО1

01.06.2009 13:51:59

Лора: У нас есть графа "невраховані витрати та час ініциативної групи" и есть просто "Витрати"....

Скажіть, будь ласка, Лора, а які із граф ви вважаєте цікавими?
Так в нас є графа « невраховані витрати та час ініциативної групи» в якій є перелік того, що було зроблено за власний рахунок ініц. групи, але ви забули написати, що в тій графі не зазначена ніяка сума. Це графа для тих, хто вважає, що мій чоловік нічого не робив для парадного. Я вважаю як би кожен зробив для будинку стільки ж, то в нас був би найкращий будинок в районі. А на рахунок грошей, так ви не хвилюйтеся, весь залишок є і ніде він не подінеться, ми його передамо, але тій людині яка буде вибрана головною.

Цитувати

НИКО1

НИКО1

01.06.2009 14:12:20

MEGERA: Я не белая и не пушистая, я злая мегера, однако, считаю, что в таком деле не может...

Шановна MEGERA, ви повірте, що ніхто в нас не брав кошти на бензин, чи мобільний звязок чи інше. Читаючи, що пише деяка групка людей, дуже важко вибрати хто правий, якщо в вас є бажання ви можете зайти до нас в парадне і подивитись наш звіт. Я дуже рада за вас, що в вашому будинку не має таких людей як у нас. Ви уявіть, що зараз знайшлися б люди, з вашого будинку, які б висказали вам все те, що було сказано нам, і всі звіти з вашими чеками це брехня, і ви така не чесна людина і т. д. Яка булаб ваша реакція, які дії ви б приняли?

Цитувати

MEGERA

MEGERA

01.06.2009 14:27:43

НИКО 1,2 якшо ви залишите свій імейл, я б все ж запитала у Вас дещо, бо на форумі буде не надто гарно.

Цитувати

НИКО1

НИКО1

01.06.2009 14:40:25

nena@ipnet.ua

Цитувати

Лора

Лора

01.06.2009 14:52:53

НИКО1:
Скажіть, будь ласка, Лора, а які із граф ви вважаєте цікавими?
Так в нас...

Ув. Нико1. Вы утверждаете что двери пластиковые стоят новые, но на новых дверях при установке должна была быть защитная пленка, не болтающаяся ручка, и не было бы остатков скотча которым приклеивали картон.(Двери ставились при мне и я общалась с рабочими которые их ставили).

Цитувати

НИКО1

НИКО1

01.06.2009 15:02:54

Тоді по вашому, де ж ділися дирки від електрозамка?
Що за звинувачення?

Цитувати

Лора

Лора

01.06.2009 15:10:14

так это ремонт, а не замена дверей двери то не новые.

Цитувати
<< 313 314 315 316 317 ... 359
Архів