Igor_d
06.02.2009 08:15:38
Garmin: Что за услуги были оказаны в декабре мне тоже не понятно.
Заборчик ставить на...
ЖЕК заставляти шось зробити можна до китайської паски (в китайців її просто немає)!!! Так що поки самі незробимо забор то наш брат просто напросто зробить там стоянку!
Garmin
06.02.2009 08:36:43
З огляду на те, скільки місця для паркування авто залишили при проектуванні будинку (мабуть думали, що тут будуть жити люди без авто), припускаю, що стоянку на газонах таки зроблять (я категорично проти).
Bagdad
08.02.2009 20:16:40
Igor_d:
ЖЕК заставляти шось зробити можна до китайської паски (в китайців її просто...
Забор нужно будет делать в любом случае, ведь это и уют во дворе, и порядок, какой-никакой, и за детей поспокойнее будет. А бабушки-консьержки не нужны. Самый реайльный ир провереный способ- домофоны в каждую квартиру- будку охраны во двор - в несколько раз эффективней консьержек да и дешевле. Но это реально только после того, как мы сможем создать ОСББ и отделиться от Жека.
Bagdad
10.02.2009 23:31:19
Господа!
Много вопросов по дому есть ук каждого- и чем чаще мы будем их поднимать- тем быстрее найдем правильное решение.
mas
11.02.2009 07:46:41
Консъержек не надо ?
А кто будет вызывать, пожарных, милицию, убирать в подезде - охранник в будке -это вряд ли.
Допустим делать ОСББ, а кто будет председателем, где его взять ?
Igor_d
11.02.2009 08:39:53
to mas
На рахунок бабусь - незнаю як в вас в парадному, в першому я рідко кого бачу!
В будинку стоїть пожарна автоматика яка все робить автоматично! Те що вона можливо непрацює то вже друге діло!
На рахунок міліції в ви падку якихось ситуацій бабуля сама перша буде тікати або ховатись так щоб її видно не було, а потім казати шо нічого небачила і не чула!!!
На рахунок прибирання в підїзді - можна поцікавитись за що ви платите жеку комунальні послуги?????? І бабулька тут якось не при чому!!!!
Про ОСББ на даний момент взагалі рано говорити!!!!
mas
11.02.2009 09:23:29
А где Вы нашли бабусь у нас в 4-ом подезде 1 мужчина и 2 женщины, я бы их бабушками не назвал. С их приходом стало намного чище.
А вы живёте в доме ? :-)
На счёт тикаты - так это все можно прописать в обязанностях консъержей
Igor_d
11.02.2009 12:09:47
to mas
Перепрошую! Жіночки пенсійного віку!!!
З наступного тижня буду заселятись, але буваю там кожного дня! Коли не гляну в віконечко постійно пусто в дежурці! Можливо так попадаю!
Чистіше і справді стало на першому поверсі а от вище????
І цікаво де ви будете шось прописувати коли і жек немає ніяких положень про консєржів і ніхто незнає що входить в їхні обовязки!!!
Igor_d
12.02.2009 09:35:39
Всім привіт!!!
Отримав платіжку за січень! Борг чомусь став менший ніж оплата за грудень (яку звичайно не платив)! І що таке ТІЦ - 32 гривні??? Може хтось підскаже!
Таке враження шо пишуть цифри навіть не з потолка а з космосу!!!
Pashka
12.02.2009 14:23:04
ТІЦ- это плата за консьержей.