Троещина-10, ул. М. Цветаевой, 9-А (Киевгорстрой)

Andronic

Andronic

30.06.2009 08:17:50

Привіт усім! Вийшов з відпустки, серед минулого тижня був на «майданчику» (поки це не будинок) перечитав форум і пропоную діяти наступним чином.
По-перше, був в своїй квартирі (2 секція 11 поверх), так за період відпустки мені практично з нуля (під моїм пресом) доробили її. Так, не хватає тільки лінолеуму, сантехніки та балконного блоку. Це тільки одне приємне.
По-друге, шпалери клеять хоч і швидко, але робітників на об`єкті працюють в такій кількості, що поки дойдуть до 22 поверху, ми з вами будемо вже ходити в куфайках.
По-третє, - на це зараз ніхто не звертає уваги, але що твориться в коридорах та на сходах? Штукатурка осипана, погано пофарбована столярка (треба перефарбовувати), на деяких поверхах розбите скло у вікнах. А на таке усунення потрібен час, і немалий.
По-четверте, - звертання до Овена. Перед «днем відкритих дверей» нас зібрали та зустріли в «вагончику-ресторані» дуже гарно (не хватало тільки хліба з сіллю (та ми не образились)), розповідали про терміни смачи будинку під заселення з великим натхненням, роблячи паузу після кожного речення, з відкритим диханням та посмішкою на вустах, і головне нас запевняли, що в крайньому випадку – 20 червня (цього року) охочі в своїх оселях можуть жити повноцінним життям, навіть незважаючи на таку дрібницю, як оформлення правовстановлюючих документів, які пообіцяли якнайшвидше підготувати, тільки щоб ми не ображалися та не «маячили» на дні відкритих дверей, а також не заважали підставним інвесторам розповідати в камеру місцевого телебачення (я так називаю підлеглі до КМБ канали телебачення, в т. числі Перший національний) великі слова вдячності за їх неоцінимий внесок для добробуту та затишку кожного інвестора (щось, я пригоничів та недооцінив КМБ, вибачаюсь - всього українського суспільства) будинку від КМБ. Так ось, Овен, та всі присутні на банкеті, - з нами вели діалог четверо представників від КМБ. Це ЛЯ (прораб), її помічник та дві керівні посадові особи: від підрядчика та КМБ. Останніх я не запам`ятав (посаду та ПІБ), тільки записав телефон (повівся) Володимира Івановича (т. 418-32-90, від ДБК-4), який нам дали для того, щоб якщо до 20 червня ми не вип`ємо першу чашку кави, могли до нього зателефонувати, і він сам особисто нам заварить нашу улюблену каву і принесе нам її на підносі в будь-яку кімнату. Але пару тижнів після цієї зустрічі телефон перестав відповідати на дзвінки. Так, ось, я звертаюсь до Овена та інших присутніх інвесторів, - може хтось запам`ятав цих вельми поважних персон? Якщо так, - обов`язково мені напишіть на e-mail.

Цитувати

Andronic

Andronic

30.06.2009 08:28:00

По-п`яте, і головне. VaDom – твоя пропозиція, і головне можливість мені дуже сподобались. Треба твої контакти.
Я вважаю, що треба на адресу банку та КМБ надіслати депутатський запит з зазначення останньої дати відповіді. Наприклад: 19 липня 2009р. В цьому запиті вказати наші всі вимоги, та надати розрахунок компенсації за невиконання умов договору. Всі інвестори повинні мені надати на Е-mail зразки деяких фраз та аргументів, можливо зазначити «болючі» питання по своїй квартирі, секції, а також надати свої пропозиції щодо висвітлення та постановки питань в скарзі керуючись чинними нормативними документами, включаючи укладений договір з банком чи КМБ. До речі, у мене договір укладений з банком «Аркада», і хто може мені потрібен на мій е-mail відсканований договір (з додатками (план квартири не потрібен)) будь-якого інвестора укладений з КМБ.
Паралельно треба домовитись з телеканалом. І наприклад, з 20 липня біля стін холдингу з рупором, плакатами, в присутності депутата та представників телебачення домагатися свого рідного (квартиру звичайно). Не погано було б мати приховану камеру, щоб уся Україна побачила на свої очі, як КМБ заважає інвесторам висвітлювати правду про національного будівельного «гіганта», і врешті решт побачили, що дешево, - не значить надійно, а тому вкладати свої «кровні» в бетон та шпалери не варто. Здоров`я, як кажуть важливіше.
Якщо всі згодні, я постараюсь написати лист до 04.07.09р. І я пропоную зустрітися в суботу в 11 год. біля 2 секції для обговорення більш делікатних пропозицій, які б не хотілося висвітлювати на форумі.
P.S. І ще, чекаю прилив нових сил (тобто дані по новим інвесторам на форумі, які бажають якнайшвидше оселитися в своїй квартирі).

Цитувати

Топор

Топор

30.06.2009 08:45:04

Более того, после этого вполне можно скинуться на адвоката и состряпать судебный иск к этой шаражкиной конторе. Координаты адвоката который уже успешно проделал эту процедуру на Никольской Слободке я возьму. Там он взял гонорар, по моему, с отсуженой суммы. Если мы настроены на такой поворот - давайте обсудим.
Жена заехала на площадку перед домом вчера. Попросили убрать машину (охранник). Говорит: это строй-площадка. А жена спросила: когда она превратится в дом? На что охранник сказал месяца четыре минимум очень много работ с коммуникациями и отделкой. Нужно дырявить шкуру КГСу.

Цитувати

M_Yuliya_S

M_Yuliya_S

30.06.2009 09:16:01

Доброе утро всем.
418-32-90 или 410-16-57 Владимир Иванович или 418-35-68 Сергей Михайлович.

Цитувати

Овен

Овен

30.06.2009 09:38:59

Руководство ДБК-4 проводит по вторникам совещание в 14-00. на стройке. У кого есть возможность, приходите.

Цитувати

Андрей29

Андрей29

30.06.2009 10:31:37

Уважаемый Топор, вы же говорили, что панельные дома строятся быстрее. Посмотрите теперь на 3-ий и 4-ый дома, они фактически уже перегоняют 10-ый дом, сдачу которого официально сдвинули на 3 месяца. Скорее всего они сдадутся на пару месяцев позже вашего 6-го дома. Вы не учли одну особенность, а именно то, что это свечки, а панельные дома многосекционные. Весь ужас заключается не в этом, а то что, например, в Голландии из-за кризиса квартиры подешевели на 3-5%, все же более менее нормальная квартира стоит порядка 150000-200000 евро, в Германии квартиры всегда были дешевыми, но и они незначительно упали в цене. То, что вам пишут в прессе, что можно купить квартиру в Гааге (3-ий по величине город Голландии) за 30 тыс, - полный бред, СМИ постоянно кормят вас не правдивой информацией, а эти манипуляции с кредитом МВФ.... Если моя 2-ка стоила в среднем 140000 долларов по курсу 5 грн за 1 доллар, то теперь меньше 100000. Но в КГС говорят, что мы не привязаны к курсу доллара.... А что где-то еще можно покупать за гривну кроме как внутри самой Украины?! Украина - страна банкрот, только в этом стыдно признаться, одной банковской системе ING для поддержки голландское правительство выделило ок.12 млрд евро, а для Украины 16 млрд - колоссальные денежные средства, это при том, что здесь проживает всего 16 млн человек. Сейчас в пору кризиса они перестраивают такое количество дорог, деньги наверное отмывают тоже, один автобан до Утрехта протяженностью 100-ни км построили за несколько лет. У нас такого качества дорога существует только от аэропорта в Борисполе всего 7 км. Все порочно само по себе в Украине, надо с людей драть деньги, если хотят ездить на машине, пусть платят дорожный сбор по 300-500& в год, на эти деньги будут строить дороги, не хочешь платить - не езди, давно пора запретить парковку где-попало, вождение машины как-попало, за курение и распитие алкоголя (особенно дети на Крещатике - ужас) штрафовать не 50-ю грн, а 500 хотя бы.

Цитувати

VitMar

VitMar

30.06.2009 10:39:06

Я за идею с адвокатом. Тем более у него и опыт уже есть. Пусть отвечают за не выполнение своих обязательств.

Цитувати

VaDom

VaDom

30.06.2009 11:16:09

to Andronic: координати відправлені на електронку.

Щодо зустрічі в суботу. В мене пропозиція зустрітися о восьмій ранку. У кожного є свої плани. За годину-півтори можна все обговорити і вирішити, а потім і вихідний з користю провести.

Цитувати

Топор

Топор

30.06.2009 11:30:15

Андрей29 я не понял немного Ваш сумбурный пост но......
панельки строятся конечно быстрее, что Вы сравниваете 3 и 4 дома с 10??? Его строить начали позже 3 и 4 на 8 месяцев Сравнивайте 3 и 4 с нашим 6 домом котлаваны рыли фактически одновременно наш может на 1-1.5 раньше. Так у нас дом стоит уже с нового года выгнаный а в 3-4??? И квартир сколько в нашем? А сколько в двух свечках? Панельки однозначно быстрее я от своих слов не отказываюсь. Относительно остального....... Ну если бы я покупал недвижимость в Утрехте.... По поводу дорог - я на внедорожнике езжу именно потому что у нас дорог нет.

Цитувати

GavrS

GavrS

30.06.2009 12:35:02

По поводу адвоката тоже согласен... Митинг обсудим при встрече... С субботу эту с раннего утра не смогу - буду в Кривом Рогу... Но если договоримся, то выеду как можно раньше...

Цитувати
<< 85 86 87 88 89 ... 142
Архів