VaDom
06.07.2009 06:47:19
to Andronic
Андрій, добрий день!
Будь ласка, вийдіть на зв"язок. Питання з запитом залишається актуальним і реальним. Необхідна від Вас деяка інформація та допомога.
Andronic
06.07.2009 11:21:04
УВАГА!
У кого є компромісні та цікаві фото прохання направити на мій E-mail.
Овен, завтра принесіть копію свого договору, який буде направлятися разом з листами.
Якщо у когось є договір з КМБ, принесіть обов`язково його копію, а також копію графіка оплати платежів по ньому.
Завтра о 14 год. підписуємо документи у присутності представників КМБ.
GavrS
06.07.2009 13:10:39
to Andronic :
Я тоже буду. Перенес командировку на день. Принесу свой договор с проплатами.
егодня кстати ездил на дом - завербовал троих инвестров к нам на форум :) Фотоотчёт ниже.
GavrS
06.07.2009 14:47:55
За неделю в доме добавилось почтовые ящики, у меня в квартире покрасили батареи и установили подоконники.
GavrS
06.07.2009 14:58:30
Еще добавились наличники на дверях.
Заходил во вторую секцию - там всё таже, но уже застеклённые межкомнатные двери и в некоторых квартирах балконные рамы в комнатах стоят.
Паренёк сказал что во вторую секцию завезли линолиум до 9го этажа - завтра начнут стелить.
ЛЯ вообще испугалась увидев меня :). Какую либо информацию не говорит, дабы не использовал во вред ей - По поводу сантехники молчит как рыба - завтра нужно обязательно уточнить этот вопрос. Я так понял - если по хорошему, то отдельные квартиры, впринципе, могут быть готовы на конец августа. Если часто, наведоваться на дом, то этими квартирами могут быть и наши. Но реально весь дом сдадут точно не скоро. Но мне главное вода (сделали бы сантехнику только) и электричество (с электриками можно договориться чтобы без счётчиков подключили (так когда то жил пару месяцев)) - на 7ой этаж и пешком похожу, а гарячую воду и в бойлере нагрею.
Andronic
07.07.2009 07:42:47
Обов`язково у кого договір з КМБ на зустріч візміть його копію.
Andronic
07.07.2009 12:56:05
УВАГА!
Прохання терміново надіслати мені на e-mail компромісні фото, копії яких будуть долучені до справи.
twin
07.07.2009 18:50:22
Ребята, а кто подскажет как и с кем решить вопрос, что-бы я смог сам частично сделать отделку? а именно пол выровнять, покрасить потолок, трубы переварить. Прорабшу я так понимаю все достали и сней разговаривать стало вредно для нервов.
Овен
08.07.2009 05:23:14
Я уверен, что если дахе если все жильцы подойдут к ЛЯ и предложат полностью своими силами сделать всю внутриннею отделку, то она этому только обрадуется. Скоро дома будут строить не только за средства инвесторов но и их руками.
Andronic
09.07.2009 09:33:46
Мабуть не ту країну назвали - Україна.
Отже сьогодні відносив листи до АКБ «Аркада» та КМБ. Відтепер у них діють нові правила прийому листів. Отже, на прохідній у кожного з них висить скринька, в яку і пропонують направляти листи. Тишком-нишком КМБ у мене прийняло лист (вх. №4015/0/1-09 від 09.07.09р.), а ось банк категорично відмовився, посилаючись на те, що в мене немає пропуску (договір, паспорт, свідоцтво не діє), а щоб отримати пропуск, - пропонують написати заяву на ім`я голови правління банку, при цьому не має ніякої гарантії, що мені одразу (одразу – синонім слова «на протязі дня») нададуть таку довгоочікувану відпустку. Так зі мною спілкувалась дуже розумна людина на ім`я – Чорна Ала Феліксівна (канцелярія банку, т.253-43-14).
Недовго думаючи, пішов до пошти та направив листа з повідомленням про вручення з описом найменування предметів в ньому.
Отже, чекаємо на відповіть.