коваленки
17.07.2009 19:23:35
Был сегодня вечером на объекте. На крыше, которую и ходил смотреть, немного подлатали проблемные места и подняли рулонов 30 рубероида. С понедельника будут покрывать вторым слоем. Надеюсь посе этого работа на верхних этажах тоже пойдет быстрее.
Setsuhiro
19.07.2009 01:21:02
Покупайте кондиционеры Mitsubishi
Mitsubishi Electric Corporation
Tokyo Building,
2-7-3, Marunouchi, Chiyoda-ku, Tokyo 100-8310, Japan
President & CEO: Setsuhiro Shimomura
Phone +81 (3) 3218-2111
Please feel free to call me
Pismenna
20.07.2009 09:27:21
Привет всем соседям. Рада зарегестрироваться на форуме. По мере необходимости, буду принимать активное участие в процессе строительства дома.
Andronic
20.07.2009 11:58:57
Перелік об`єктів, які будуть фінансуватися з боку держави з готовністю понад 70% при зазначеній нижче ціни за 1 кв. м.
Тобто ми ще оказались в дурнях. Я вже починаю обмірковувати варіант, що повернути квартиру і вже по новій ціни її ж придбати. Від такої оборудки можна отримати на рівному місці майже 100 тис.
vbs
20.07.2009 14:22:57
Идея хорошая, но вряд ли осуществимая -
З А К О Н У К Р А Ї Н И
Про запобігання впливу світової фінансової кризи
на розвиток будівельної галузі
та житлового будівництва
4. Забороняється розірвання фізичними та юридичними особами
будь-яких договорів, результатом яких є передача забудовниками
завершеного об`єкта (частини об`єкта) житлового будівництва за
умови, що за такими договорами здійснено оплату 100 відсотків
вартості об`єкта (частини об`єкта) житлового будівництва, крім
випадків, якщо таке розірвання здійснюється за згодою сторін.
Повернення коштів, внесених фізичними та юридичними особами на
користь забудовників за розірваними договорами, за якими здійснено
часткову оплату вартості об`єкта (частини об`єкта) житлового
будівництва, здійснюється після наступної реалізації такого
об`єкта (частини об`єкта) житлового будівництва. Нарахування та
виплата забудовником штрафних санкцій, передбачених договорами, та
стягнення коштів, передбачених статтею 625 Цивільного кодексу
України ( 435-15 ), на строк дії цієї статті не здійснюється.
Ця заборона не застосовується, якщо визначений термін
прийняття в експлуатацію об`єкта будівництва переноситься більше
ніж на 18 місяців.
Andronic
20.07.2009 15:06:00
Це все так. Тільки є одне «але». У кого з Вас є договір (крім тих у кого укладений з КМБ), результатом якого є отримання квартири? У мене, наприклад, договір, який підтверджує участь у фонді фінансування будівництва, за яким у мене закріплюється певна площа в визначеному місці…
коваленки
20.07.2009 17:30:27
Андроник, а что Вы собраись менять?
Насколько я понимаю Троещина 2 это не наш микрорайон?
Andronic
21.07.2009 06:10:45
Тоді вибачаюсь.
До речі, не хто не чув суботу таки будуть робити робочою, як обіцяли місяць потому?
vbs
21.07.2009 09:08:52
Прошедшие выходные были рабочие оба. Что делали в субботу не знаю, а в воскресенье часов до 12 наблюдалось движние на крыше первой секции. В воскресенье общался с ЛЯ на счет возможности записи для заселения - сказала " надо недельку подождать". Ну, т. е. если раньше речь шла о "приходите через месяц" - сейчас уже через неделю. Тенденция на лицо, однако. ;)
Шевеление есть - вчера начали установку рам в лоджиях первой секции.
Топор
21.07.2009 22:50:53
Ходил сегодня на объект.... Движение есть, как есть и прогресс! Окно таки да, поставили! Ура! Ну что из положительного? Отвратительно покрашенные в белый цвет батареи появились(цвет белый - условный, так как художник явно торопился и местами просто не попадал в батарею кистью, а там где попадал больше не утруждался наносить второй слой). Стоят межкомнатные двери. Вполне приличненько побелены потолки. Хочу хорошего затяжного ливня!!!! Для теста на предмет качественно перекрытой крыши. Ага и в соседней однокомнатной уже доклеивали обои за нашу квартиру (жене привет) принимаются на этой неделе. Думаю уточнить когда будут сантехники работать - нужно свою сантехнику затопырить а местную заныкать в гараж. У кого есть какая инфа по сантехникам? А то ЛЯ смотрит на меня как красноармеец на вош и не колется.