Shopman
17.09.2010 18:04:12
Сегодня был с утра в КГС, общался с техотделом, сказали что до конца месяца дом сдадут. Потом призначат инспектора по нашему дому(я так понимаю речь как раз и идет о Ольге Борисовне) она всех обзвонит, попросит подьехать забрать акты приема работ и все мы ринем на стройку принимать наши квартиры..
Все бы ничего, но сдадут ли дом до 30,09??? Поживем увидим. По поводу письма на КГС и встречи поддерживаю, соседей надо знать в лицо а не по никам в чате. Да и сплочит нас более. Всетаки всех нас обьединяет кое-что общее
Lesya-Lesya
17.09.2010 19:55:04
ШАНОВНІ СУСІДИ!
***** - ?
Група інвесторів
буд. 8, Троєщина-10, вул. Бальзака-Цветаєвої
“___” ___________ 2010 р.
Л И С Т – З В Е Р Н Е Н Н Я
Виступаючи, згідно нижчезазначених договорів, інвесторами об’єкта будівництва будинку № 8, вул. Бальзака-Цветаєвої, Троєщина-10, в м. Києві, забудовником якого є АТ ХК "Київміськбуд" просимо:
1. Надати офіційні роз`яснення про стан робіт по буд. № 8, вул. Бальзака-Цветаєвої, Троєщина-10, в м. Києві, щодо:
1.1. електропостачання;
1.2. опалення;
1.3. водопостачання;
1.4. каналізації;
1.5. благоустрою прилеглої території;
1.6. телефонізаціі.
2. Представити графік виконання будівельних робіт, озвучити термін завершення будівництва об’єкта і термін здачі в експлуатацію об’єкта (вселення).
Відповідь просимо надіслати до “___” ___________ 2010 р., за нижче вказаними адресами.
Підпис ПІБ № договору № свідоцтва адреса
... чекаю на ВАШІ редагування
3) щодо актів прийому-передечі - переконливо рекомендую з ними !!!!! НЕ ПОСПІШАТИ !!!!!, тому, що після того, як ВИ їх підпишите, ніхто не прийматиме до уваги ВАШІ прохання-пропозиції-вимоги щодо усунення будь-яких недоліків.
rnb
18.09.2010 14:51:46
Всем привет! Пару дней назад моя жена пыталась узнать по телефону сроки сдачи дома. Ее посылали из Аркады в КГС и наоборот, лишь только на 7 (седьмой!!!!) звонок какое-то тело сказало, что дом должны сдать до отопительного сезона, ибо если КГС дом не сдаст, то он будет платить за тепло, а это типа очень большие деньги. Был в Аркаде, мадам за столиком была лаконична и прекрасна: Працює приймальна комісія. Спрашиваю, сколько времени она должна работать, получаю ответ, что один месяц, а потом аркадовцы будут всем звонить. Спрашиваю, сроки сдачи дома под заселение - по графику, т. е. 31 августа!!!!!
Короче говоря, я в полном шоке. Крайних нигде и никого нет, сумасшедшие деньги за квартиру заплачены, и судя по поведению этих товарищей(банк-застройщик) мы им еще должны в ноги кланяться, благодарить, что может быть через полгода мы получим свои квартиры, доделаем все строительные недоделки и поубираем мусор и эскременты после строителей!!!!!!
Ребята, надо звонить каждый день и долбить им мозги, ну и письмо не помешает, хотя ответ придется ждать около месяца.
Папараций
20.09.2010 07:16:43
Был там в воскресенье.
Движение было только на перекрытии паркинга с восточной стороны дома.
Шла укладка пенопласта, или какой-то подобной штуки...
Стоит прицеп заваленный мусором. Судя по всему, что-то там внутри все же убирают. Вокруг появляются бровки, грунт, щебень... Благоустрий как-то движется... Западная часть дома как-то застыла. Никаких визуальных изменений не отметил.
zomka
20.09.2010 09:33:12
Lesya-Lesya: ШАНОВНІ СУСІДИ!
1. Мы пишем только на КГС? Среди нас есть у кого договор с КГС? или все в Аркаде?
2. Если я не ошибаюсь то в законе нет понятия "лист-звернення".. пересмотрю. Думаю просто пока ЗАЯВА, а потом если что то СКАРГА
3. вижу "об’єкта будівництва будинку № 8, вул. Бальзака-Цветаєвої, Троєщина-10" как об’єкта будівництва № 8 по вул. Бальзака-Цветаєвої, Троєщина-10"
4. п.2 начать не с "Представити" а с "Надати"
5. вынести отдельным пунктом (для увеличения вероятности получения ответа на эти слова)слова "озвучити термін завершення будівництва об’єкта і термін здачі в експлуатацію об’єкта (вселення)". т. е. "Надати терміни завершення будівництва об’єкта та термін здачі об’єкта пыд заселення."
Если будем писать и на Аркаду, то не мешало бы указать что мы обеспокоены относительно того, что нас не проинформировали о перенесенных сроках.
6. "Відповідь просимо надіслати до “___” ___________ 2010 р." считаю что нужно заменить на что-то вроде "Про розгляд порушених питань у заяві прошу повідомити мене письмово на мою адресу відповідно до ст.15 розділу 2 Закону України «Про звернення громадян» щодо розгляду заяв (клопотань) в термін обумовлений чинним законодавством."
AD_2008
20.09.2010 09:54:38
Пропоную додати трохи агресії, бо виглядає начебто ми бідні родичі просимо зробити нам милостиню. Ми вчасно заплатити великі гроші, а виконавець без пояснення затримує будівництво на три місяці (поки що). Коротше, ось пропозиції:
- Додати «вимагаємо.. надати офіційні розяснення» та
- Додати «У випадку ненадання роз’яснень чи подальшої затримки закінчення будівництва залишаємо право влаштувати акції протесту біля офісу Київміськбуду з розпоширенням відповідної інформації в засобах масової інформації»
zomka
20.09.2010 10:02:03
для AD_2008
Относительно "Вимагаємо" согласен, что касается акций, то не стоит такого писать, что касается дописать про массовые информ. агенства, то тут 50/50 я согласен
Папараций
20.09.2010 10:21:26
Прям письмо из "Простоквашино"... :)
Папараций
20.09.2010 10:25:46
Верно все, верно! Шучу...
Я за! Теребить их надо! И, не надо стесняться спросить, почему наши средства не работают на своевременную сдачу!
Вяло все! Вя-ло!!! Где работа в три смены, где люди?!
На порядочную компанию, у которой валятся сроки, в данном случае "КГС" никак не похожа!
Вот, интересно, если бы мы так деньги платили? Каждый месяц с "видставанням на два мисяци"?!
Lesya-Lesya
20.09.2010 17:57:05
ШАНОВНІ СУСІДИ! лист, варіант2:
АТ ХК "Київміськбуд"
Голові Правління/ Президенту/Раді директорів -?
ПАТ АКБ «Аркада»
Голові Правління/ Президенту/Раді директорів -?
Група інвесторів
будівництва № 8, по вул. Бальзака-Цветаєвої, Троєщина-10, в м. Києві
“27” вересня 2010 р.*
ЗАЯВА
Виступаючи, згідно нижчезазначених договорів, інвесторами будівництва № 8, по вул. Бальзака-Цветаєвої, Троєщина-10, в м. Києві, забудовником якого є АТ ХК "Київміськбуд" вимагаємо:
1. Надати термін завершення будівництва № 8 по вул. Бальзака-Цветаєвої, Троєщина-10, в м. Києві та термін здачі об’єкта під заселення.
2. Надати графік виконання будівельних робіт.
3. Надати офіційні роз`яснення про стан робіт, щодо:
3.1. електропостачання;
3.2. опалення;
3.3. водопостачання;
3.4. каналізації;
3.5. благоустрою прилеглої території;
3.6. телефонізаціі.
Відповідь, щодо порушених питань у заяві, просимо надати письмово, за нижче вказаними адресами, відповідно до ст.15 розділу 2 Закону України «Про звернення громадян», щодо розгляду заяв (клопотань) до “11” жовтня 2010 р**.
1) Підпис ПІБ № договору № свідоцтва адреса
2) Підпис ПІБ № договору № свідоцтва адреса
3)…
* Дати, поки, що умовні.
** "в термін обумовлений чинним законодавством" - як на мене занадто абстрактно, адже чекати до 45 днів немає бажання (Ст 20. Термін розгляду звернень громадян: “…термін вирішення питань, порушених у зверненні, не може перевищувати сорока п`яти днів”).
... чекаю на ВАШІ редагування2
З. І. Скільки НАС ТУТ, ДУЖЕ ХОТІЛОСЬ БИ ЗНАТИ )…