Позняки-4А, ул. Пчелки, 6 (Киевгорстрой)

Эмилия

Эмилия

02.09.2011 10:09:44

White_Tiger:
вот именно.
У вас тариф с ходу высокий, как для такого дама. Это факт.
Мне...

канешно у них будут убытки. ЖЭК за наш счет будет устранять недоделки ДБК. В нашем доме протикает крыша затопили верхние этажи. Нада же где-то деньги брать на ремон крыши вот тарифы и подымут. Если крыша течь дала в новом доме значит на материалах хорошо ДБК заработало. А теперь еще заработает на тарифах. Супер.

Цитувати

miha

miha

02.09.2011 10:59:33

По факту наверное форумчан не было :-).
Я в последний момент обломался через Киев в пробках ехать.

Цитувати

Serg77

Serg77

02.09.2011 12:35:55

Був я на цих "зборах". Отже:
- представники райдержадмiнiстрацiї i ЖЕКу майже нiчого не знають - яка придомова територiя нашого дому, як часто повинно проводитись прибирання та iн.
- по сутi нас зiбрали щоб поставити перед фактом пiдвищення цiн, зокрема цiн на утримання прибудинкової територiї якої - думаю ви погодитесь - у нас фактично НЕ IСНУЄ!!!
-склали списки присутнiх, зiбрали пiдписи тих хто погодився з тарифами, проти чи утримався.

Якi ж "радiснi" новини ми дiзнались:
- запланована полiклiнiка, школа i дитячий садок - мiф, планується поряд побудувати ще 5 таких же будинкiв-близнюкiв (А куди ж дiтей водити???)
- не буде нiякої додаткової дитячої площадки - на 240 квартир ми маємо одну дитячу площадку яку дiлимо iз 4им домом (повиннi ж якiсь норми iснувати чи нi?!)
- нас запевнили що в планах дорогу яка йде вздовж захiдної сторони нашого будинку - власне заїзд до будинку з Пчiлки - з"єднати з Здолбунiвською i зробити сквозною. Сподiваюсь це прикре непорозумiння, бо пiд вiкнами машини пускати - несинiтниця. Це як - виходиш з пiд"їзду i скрiзь дороги?

На прохання розширити дорогу перед пiд"їздом, зробити кiльцеву дорогу навколо будинку i розширити мiсця для парковки - обiцяли розiбратись, хоча це просто окозамилювання, адже нiхто iз представникiв "влади" нiчого не записував.
Найбiльше що дратує - вiдсутнiсть придомової територiї як такої, саме тому я проголосував проти пiдвищення тарифiв.
Серед позитивних моментiв є хiба що те що ми маємо право на один безкоштований ключ до домофону.

Можливо iншi учасники детальнiше опишуть що ще було на зiбраннi i додадуть трохи оптимiзму, але я дуже i дуже розчарований.

Цитувати

miha

miha

02.09.2011 12:42:36

Как кто-то писал "бачили очi що купляли".
Пока все не заселятся - ЖЭК будет делать то что хочет :-(.

Цитувати

Сергей1

Сергей1

02.09.2011 13:42:14

к сожалению так же не смог присутсвовать на собрании.

Serg77:
дорога от пчелки до здолбуновской (кстати описанный вами маршут судя по всему проходит в точности там где по планам должна была быть пешеходная аллея от пчелки до здолбуновской)? что-то очень страное... зачем это вообще нужно !? просто продолжить пчелку до драгоманова и довести ее до ума, должно удовлетворить все потребности...
И кстати в таком случае детская площадка будет через дорогу?) так явно быть не может.

а новых планов застройки микрорайона не показывали ?

Цитувати

Serg77

Serg77

02.09.2011 14:04:43

Сергей1: нiчого нiхто не показував - нових планiв в тому числi, цi особи взагалi не володiють нiякою iнформацiєю окрiм тарифiв. Все лише на словах.
Все ж таки сподiваюсь що особа яка говорила про з"єднання з Здолбунiвською помилилась.

Ще приємна новина - нам пообiцяли включити третiй лiфт, щоправда вiн зараз зламаний. Поштовi ящики обiцяють якось згодом.

Цитувати

Галака

Галака

02.09.2011 15:25:59

Я услышала, что нам дадут горячую воду с началом отопительного сезона, т. е. 15 октября.

Цитувати

Галака

Галака

02.09.2011 15:30:20

Alexy73:
Галака,
скиньте, пожалуйста, телефон фирмы по обустройству дверей.

Нашла телефон мастера, который устанавливал нам двери 560-32-14, 067-606-66-56 Александр

Цитувати

White_Tiger

White_Tiger

03.09.2011 15:47:12

Serg77: Був я на цих "зборах". Отже:
- представники райдержадмiнiстрацiї i ЖЕКу майже...

кто Вам сказал, эти глупости? Это про дома-близнецы. ?
У ДБК есть обязательство перед городом, сомневаюсь, что с них слезут. Ибо землю под наши дома, им фактически отдали, в обмен на строительство социально необходимых объектов, включая, и доведения до ума улицы Здолбуновской, к слову.
Это такая практика у города. На Григоренко, новый садик, КГС строил тоже, согласно обязательство.
Но суть дела не меняет, в 2010м, руководством дбк ближайший срок начала работ, был назван 2012 год. И не известно еще, с чего они будут начинать.

Цитувати

Serg77

Serg77

04.09.2011 17:38:51

White_Tiger: я не здивуюсь якщо представники райдержадмiнiстрацiї i жеку помилялись стосовно цих та iнших питань, що було б i не дивно адже вони не компетентнi нi в чому (окрiм вартостi тарифiв звiсно)). Але сам факт що вони це казали...

Цитувати
<< 330 331 332 333 334 ... 422
Архів