Lirik
20.11.2013 15:50:04
Леся,
большое спасибо за конструктивный подход и комментарии по поводу протокола собрания. Все замечания правильные и я сейчас же вношу правки. Еще раз спасибо.
По поводу результатов поименного голосования и протоколов счетной комиссии - жильцы нашего дома очень чувствительно относятся к своим личным данным (не буду называть конкретные фамилии) и наверное это правильно. Именно поэтому я не хочу опубликовывать эти протоколы и ведомости, но они безусловно доступны всем собственникам и инвесторам дома в том режиме, о котороя я уже написал. Мне кажется это правильным.
Чайка
21.11.2013 08:12:09
Доповнення до пункту 5 (кворум)
".... 57,89% вiд загальної кiлькостi голосiв спiввласникiв"
НатальяО
04.12.2013 12:18:27
Подскажите, а какая высота потолков? Кто измерял? Спс
Koroleva
04.12.2013 12:43:51
Высота между этажами - 3 метра. Учитывая толщину плит, высота потолков в квартире 2,7 м.
Simon
04.12.2013 21:27:00
Розшукується будiвельний козлик. Розшукується унiтаз для ремонтникiв за розумну цiну. Розшукується совiсть гаранта
Bustmur
13.12.2013 13:39:12
Уважаемые соседи и хозяева квартир, которые делают ремонты!
Убедительная и настоятельная просьба следить за своими рабочими и не забывать о правилах общежития. Извините, но стучать, валить стены и работать перфоратором с половины седьмого утра или раньше и, нередко, до двенадцати ночи, - это уж слишком!!!!!!!!!!!!!!!
ОСОБОЕ ОБРАЩЕНИЕ К ХОЗЯЕВАМ КВАРТИР №24 и №16.
Квартира №24 - 7 декабря, в субботу, стучали и дрелили с начала седьмого утра. Накануне - активно гребли и стучали до часу ночи. ЭТО НОРМАЛЬНО?????!!!
Кроме того, №24 - утепляете балкон? Но зачем же сбрасывать цемент и всякий мусор на парапет внизу??! Это же свинство вытряхивать с балкона мешки с остатками чего-то похожего на цемент. Благо, что снег растаял и вроде бы как за ночь и не видно - только грязь развезло. Но все равно перед окнами маячит мусор.
Вам же не нужны проблемы с правопорядком, правда? Надеюсь на понимание.
Sergios
14.12.2013 08:02:03
Bustumur, тiльки що спiлкувався з робiтниками. Нiхто з моїх не довбав в цей час. Шум був зверху. Це може пiдтвердити i консєрж, яка в цей час прибiгала з такими ж звинуваченнями, але переконалась, що шум не в нас. Смiття нiхто з моїх не витрушував. Все роблять акуратно i складаюсь в мiшки. На майбутнє раджу Вам не робити поспiшних i помилкових висновкiв, це допоможе уникнути конфлiктiв.
Sergios
14.12.2013 08:09:56
Чекаю вибачень за свинство i iнше.
Bustmur
14.12.2013 20:31:05
У вказаний час (тобто о сьомiй ранку 7 грудня)я сама пiдходила до Ваших з дозволу будь сказано шанованих робiтникiв. Дверi вiдчиненi, то змогла просто їх вiдкрити i на власний слух та очi пересвiдчитися, що в квартирi працює перфоратор. Позаяк прийшлося постукати в дверi (молотком, зауважте - щоб почули i вийшли на порiг - не буду ж заходити в чужу квартиру)... Перфоратор вимкнувся, вийшов трошки оторопiлий чолов`яга. На запитання, чи слiдкує хоча би iнодi за часом - вiдповiв, що не знав, що поруч живуть люди.
Знаєте, пройшов тиждень, а ситуацiя ганебна. Тому пропоную не чекати вибачень за грубi порушення спокою у вихiднi днi у житлових примiщеннях, а вивчати правила комунiкацiї та етики. А побiжно - i ефекти шкiдливого впливу надгучних звукiв на здоров`я.
З приводу смiття. Дiйсно полiетиленовий мiшок з парапету забрали. Але цемент пiд впливом вологи та снiгу просто розплився та являє собою брудну картину перед вiкнами.
Дякую лиш за смiливiсть подати голос та спробу виправдатися. Адже квартира №16 мовчить та стабiльно працює.
В цiлому ж, зрозумiло, що актуальною залишається ситуацiя на зразок "Моя хата з краю". ОССБ! Ау??!! Чи ж це правлiння ОСББ не стосується?:
)
vovan
14.12.2013 22:24:39
.... толи еще будет... Это же новострой и МНОГОквартирный. Закон есть, только толку от него( штраф 17грн.) Здравый смысл-это сила, договаривайтесь друг с другом, порой и потерпеть придется