Молодежный квартал. Осокорки-2,3,4, ул. Чавдар, 2, стройплощадка 11 (Аркада)

accer

accer

11.01.2014 17:50:02

Lirik: Уважаемые соседи (собственники и инвесторы квартир/офисов в нашем доме),
обещанный...

Кирилл, подскажите, а где можно увидеть не сам протокол, а додаток к нему, т, е как я понимаю у вас 38 подписей! очень хотелось увидеть результаты поименного голосования ( копию), по возможности оставте у консержа или вывесите на доске объявлений в доме! если собрание проходило честно, я думаю для Вас это не будет проблема.
заранее благодарен.

Цитувати

accer

accer

11.01.2014 18:05:47

и еще, у нас в доме в последнее время очень часто ломается грузовой лифт, при разговоре с мастером, который ремонтировал лифт, стало ясно что лифт прослужит еще пару месяцев, после чего нужна замена очень не дешевых деталей!пока все ложится на плечи компаса, а потом.... у нас в доме пока живет 9-10 квартир. на чьи плечи это ляжет? через полгода дом вряд ли заселится даже наполовину.

Цитувати

Bustmur

Bustmur

12.01.2014 13:34:34

А сегодня - воскресенье рабочее, вероятно. Доиграются господа строители.
И комментарии по этому поводу уместны лишь из уст живущих в доме и ежедневно слушающих все это.
Кстати, мусора на парапете все больше. Куда смотрит уважаемое ОСББ???

Цитувати

_Lawyer_

_Lawyer_

13.01.2014 08:43:43

Шановний Кирилл Сергiйович! Оскiльки, ОСББ "Чавдар-2" створено, а ТОВ Фiрма "Компас" є його членом, прошу Вас надати менi доступ до "закритого" форуму будинку.

З повагою, юрисконсульт ТОВ Фiрма "Компас".

Цитувати

_Lawyer_

_Lawyer_

13.01.2014 08:56:39

accer:
Кирилл, подскажите, а где можно увидеть не сам протокол, а додаток к нему, т,...

Я також намагався отримати (чи побачити) цей документ, але менi вiдповiли вiдмовою! Мої посилання на норми Закону (ст.14 ЗУ "Про ОСББ"), де зазначено, що член об`єднання має право знайомитися з протоколами загальних зборiв та робити з них виписки - були проiгнорованi. Керiвництву ОСББ закони не вказiвка! Адже, "люди заборонили" розповсюджувати цю iнформацiю. Такою була вiдповiдь ОСББ. Наразi, пiсля державної реєстрацiї ОСББ, я спробую ще раз отримати вказаний документ, вже офiцiйно, шляхом надiслання письмового запиту Головi правлiння ОСББ. Почекаємо, якою буде вiдповiдь?!

Цитувати

Lirik

Lirik

14.01.2014 07:56:40

Всем привет,
вот это активность на форуме! И столько вопросов ко мне. Отвечаю на все по порядку (продолжение следует). Из уважения перехожу на язык, задавшего вопрос.

Шановний пане Дмитре (юристконсульт ТОВ "Фiрма Компас"),
адмiнiстратор нашого сайту iз задоволенням надасть доступ на "закритий форум" будинку для усiх власникiв примiщень Чавдар 2. Це стосується i власника квартири №1, яким є ТОВ "Фiрма Компас". Через те, що ТОВ "Фiрма Компас" є юридичною особою, то без довiреностi вiд її iменi може дiяти виключно директор, пан Пристайло О. О. Якщо ви як фiзична особа також є власником примiщень в будинку Чавдар 2, то для вiдкриття доступу для Вас осбосто на форум я попрошу надати (показати) копiю свiдоцтва про власнiсть. Якщо Ви прагнете отримати доступ на "закритий форум" будинку вiд iменi ТОВ "Фiрма Компас", то прохання надати вiдповiдну довiренiсть (надiслати скан на адресу k2908@mail.ru). В цьому випадку ми будемо вважати, все що буде написано Вами як офiцiйну позицiю ТОВ "Фiрма Компас".
Для надання доступу в закриту частину форуму Вам потрiбно зареєструватись на форумi (http://chavdar.org.ua/forum/) i пiсля цього написати адмiнiстратору форуму Дмитру Корольову, який вiдкриє доступ.

Цитувати

Ingvarr

Ingvarr

14.01.2014 11:12:01

_Lawyer_:
Я також намагався отримати (чи побачити) цей документ, але менi вiдповiли вiдмовою!...

_Lawyer_ aka "юрисконсульт ТОВ Фiрма "Компас",

Если бы Компас и его руководство/представители также четко и своевременно исполняли требования законодательства, как этого требуют от других - цены бы вам не было...

А так, как только доходит до выполнения Компасом своих обязательств, как "ЖЕКа", перед жильцами домов, которые обслуживает Компас, до элементарных ответов на запросы от своих клиентов, которые кормят Компас - находятся тысячи причин и "крайних", "левых", "рыжих" и тд, только бы "от юлить" от исполнения обязательств по договору и закону...

Начните с себя...

Цитувати

Lirik

Lirik

14.01.2014 11:20:48

Шановний пане Дмитре (юристконсульт ТОВ "Фiрма Компас"),

щодо Вашого запитання про надання Вам протоколу Установчих зборiв зi всiма додатками маю Вам повiдомити наступне.
Сподiваюсь Вам як квалiфiкованому юристу не потрiбно пояснювати, що Установчi збори по створенню ОСББ та Загальнi збори членiв ОСББ це є два рiзнi поняття i два рiзнi види зборiв, якi мають вiдмiнне законодавче регулювання. Проведення Установчих зборiв по створенню ОСББ регулюється ст. 6 Закону про ОСББ, тодi як Загальнi збори членiв ОСББ регулюються ст. 10 Закону. Тому менi дуже дивно чути Вашi посилання на положення ст. 14 Закону, де говориться про те, що члени ОСББ мають право знайомитися з протоколами Загальних зборiв, робити з них виписки, i при цьому Ви вимагаєте отримати протокол Установчих зборiв по своренню ОСББ.
В Законi про ОСББ я не знайшов жодного згадування обов`язку правлiння ОСББ знайомити членiв ОСББ з протоколом Установчих зборiв, не знайшов також згадування права членiв ОСББ чи власникiв примiщень отримувати копiю протоколу Установчих зборiв. Тому Вашi вимоги до нас безпiдставнi. Якщо iснують юридичнi пiдстави - прошу посилання на норми законодавства.
Отже, правлiння ОСББ не зобов`язано оприлюднювати чи надавати копiї протоколу Установчих зборiв. При цьому звичайно ми за прозорiсть та вiдкритiсть в роботi ОСББ i нiчого таємного вiд всласникiв примiщень будинку в протоколi Установчих зборiв немає. Тому будь-який власник примiщень будинку може ознайомитись iз протоколом зборiв зi всiма додатками, iндетифiкуiвавши себе як спiввланик будинку (копiя свiдоцтва про власнiсть). Пiд ознайомленням розумiється отримання паперової копiї протоколу та додаткiв (оригiнали переданi до Реєстрацiйної служби, без цього ОСББ б не зареєстрували) в руки без можливостi робити копiї, фотокопiї чи виписки. Чому саме так? Бо пiдписнi листи мiстять персональну iнформацiю спiввласникiв будинку, яка не має безконтрольно поширюватись. Сподiваюсь на Ваше розумiння.

Цитувати

Lirik

Lirik

14.01.2014 15:19:48

to accer:
можно узнать как Вас зовут и собственником какого помещения в доме Вы являетесь? Я владелец квартиры №64. А то как-то сложно отвечать на вопросы анонима, тем более что они носят такой конкретный характер.
По сути Вашего вопроса о возможности увидеть протокол учредительного собрания со всеми приложениями - смотрите мой ответ юристкокульту ООО "фирма Компас" выше. Конечно же Вы сможете увидеть все эти документы, никакой тайны в них нету, но прежде должны показать Ваше свидетельство о собственности.
Наверное проще всего это будет сделать на общем собрании ОСББ, которое запланировано на 01.02 в 12.00 в помещении Дарницкой РДА по адресу Кошица 11, куда Вас приглашаю, если вы собственник помещения в доме Чавдра 2. Также обращаю Ваше внимание, что Вы можете стать членом ОСББ (если Вы собственник помещений в нашем доме), написав соответствующее заявление (это можно будет сделать перед собрание 01.02 или в любое другое время).

Цитувати

Lirik

Lirik

14.01.2014 15:20:47

Шановнi члени ОСББ «Чавдар 2» та власники примiщень будинку,

16.11.2013 року вiдбулися установчi збори та було засновано ОСББ «Чавдар 2». 26.12.2013 року наше ОСББ «Чавдар 2» пройшло державну реєстрацiю i було внесено до Єдиного державного реєстру юридичних осiб та фiзичних осiб - пiдприємцiв. У вiдповiдностi до рiшення минулих зборiв Правлiння ОСББ скликає Загальнi збори членiв ОСББ. Загальнi збори вiдбудуться в субботу 01 лютого 2014 року о 12.00 в актовому залу Дарницької районної в мiстi Києвi державної адмiнiстрацiї за адресою вул. Кошиця 11, 02660 Київ. Ми щиро запрошуємо Вас взяти активну участь в цих зборах.
Проект порядку денного зборiв сформовано наступним чином:
1. Органiзацiйнi питання проведення зборiв.
2. Обрання форми управлiння будинком.
3. Вирiшення питання щодо прийняття будинку на баланс Об’єднання.
4. Затвердження фiнансового плану об’єднання на 2014 рiк.
5. Рiзне.

З повагою,
Правлiння ОСББ «Чавдар 2»

Цитувати
<< 294 295 296 297 298 ... 301
Архів