Занимательные статьи

ОКО

ОКО

08.12.2006 10:31:46

OKO, вы не очень обидетесь, если я посоветую Вам быть добрее к людям?

Буду стараться(честно), но вряд-ли получится(характер скверный).
Как говорится в американской поговорке-
"чем больше я знаю людей, тем больше я люблю свою собаку"!

И вообще, давайте перестанем гавкаться.

Согласен на 100%, но находятся люди которые раздражаются на тебя только за то, что ты имеешь СВОЮ точку зрения. Вот ведь в чём беда, дружище. Вики это не совсем понимает, мне кажется. И от этого она начинает расстраиваться сама и расстраивать других...

Цитувати

Viki

Viki

08.12.2006 10:57:48

ToДонецкий:
>>я долго не вмешивался в разговор,

не питання... заходьте... тут я і декілька чоловіків, яких настільки чіпляють мої пости, що вони не знають який діагноз мені поставити і яких дурнів на мене навішати, лише за протилежну точку зору... я дратуючий фактор для них - в них немає що сказати з приводу якихось статей, вони чекають на мої коментарі і пишуть лише про них або особисто про мене... для чоловіків це нормально - возвеличувати себе на фоні чіплянь(частіше образ та принижень) до інших(а жінка це саме те що треба ;))...

>>>Мне искренне жаль Вику. А то, что у неё серьёзные проблемы-видно любому человеку невооружённым взглядом. Тем более специалисту(как ты помнишь, я имею прямое отношение).

Зараз заплачу ;)- такі поважні дяді пекуться про мої проблеми, спеціалісти - соціолог-хірург,... ааа, ще забула - оператор людських душ ;)(прикольно зазвучало, прямо як оператор машинного доїння)...
Що ви можете написати в тему топіка - нічого окрім характеристик для мене, приведіть мені хоч один ваш пост зі змістом, навіть коли ми з Евро сперечалися про мови - все що ви змогли, це зайти і виписати чергового дурня, тому, чию думку ви не поділяєте... це адекватність, ОКО?, ви як лікар людських душ - назвіть себе... боїтеся?!... думаєте, що ви не такий?!... такий, саме такий... як ви подумали саме в цю хвилину коли ви читаєте це...;)))))
Але все виліковується - не всі психічно хворі люди називають себе Наполеонами, а лише окрема їх частина, розібравшись-розумієш звідки той Наполеон взявся - виглядає це класично - горє от ума ;)

>>>И вообще, давайте перестанем гавкаться, и будем обсуждать "Занимательные статьи".

я вже давно на цьому наполягаю, але ці чоловіки ;)

http://www.proua.com/news/2006/12/08/102225.html

Цитувати

ОКО

ОКО

08.12.2006 11:19:03

Вы как всегда в своём репертуаре. Видно, что в обиде на мужчин. Но кто-же вас рядом выдержит?!

Цитувати

Viki

Viki

08.12.2006 12:22:24

>>>Видно, что в обиде на мужчин.

на обиженных воду возят... ніяких обідок ;)

>>>Но кто-же вас рядом выдержит?!

Уявляєте - знайшовся такий... доречі скоро в нього день народження ;)

Цитувати

kharch

kharch

08.12.2006 15:17:01

Евроинтеграл: Что-то я нашу внешнюю политику в последнее время с трудом понимаю:

http://www.korrespondent.net/main/172430/

......

Ворог не спить!
http://ua.proua.com/accent/2006/12/07/112523.html

Цитувати

Евроинтеграл

Евроинтеграл

08.12.2006 15:33:47

То-то я позавчера орден в списке госнаград найти не смог.

А Затулин и его пресслужба - молодцы, какие б заявления пресс-секретарь Президента Украины не делала. Такую конфетку из такого г... сделать

"Ложечки-то нашлись, а осадок остался.".
Есть ещё чему у москвичей поучиться.

Цитувати

kharch

kharch

08.12.2006 20:16:36

Так, не визнавати цього - обдурювати себе. (щодо находити гарний вихід із патових ситуацій)
Єдиноразовий дозвіл, кляті москалі і - орден.
Хоча вчитися брехні - кому це допомогає?
Єдине, в чому москалям не відмовиш, - це те, що вони по своєму люблять батьківщину. Странною любовью, але все ж люблять.
А от шановні "інтелектуали" просто слиною від задоволення стікають коли розповідають як вони наказають грекокатоликів на користь турків.
Всім правильних цінностей!

Цитувати

Val

Val

08.12.2006 21:02:56

Viki: форум просто деградує - 6 грудня запостила 2 статті - тиша...
Вчора запостила...

а помоему, вы не ответили на мой вопрос так и не воспроизвев что же вы мне писали по этому поводу. Мне не надо дословно, можете пересказать это.

Цитувати

ОКО

ОКО

08.12.2006 21:43:57

kharch: Так, не визнавати цього - обдурювати себе. (щодо находити гарний вихід із патових...

"Всім правильних цінностей!"-

Единственно правильное мнение-помаранчевое.

Вал, Вы-ж понимаете...

Цитувати

kharch

kharch

09.12.2006 16:34:31

Так, ОКО.
Якщо любити свою країну - помаренчево - то помаранчевих.
Якщо назовні шукати світло а зло всередині - помаранчево - помаранчевих.
Якщо в оточуючих бачити друзів а не ворогів - помаранчево - помаранчевих.
Всім любові, світла, друзів!

Цитувати
<< 232 233 234 235 236 ... 342
Архів