Val
07.12.2006 00:23:55
Viki: >>>не соблаговалите воспроизвести что именно писалось мне?
по памяті ваші...
ничего не понял, при чем здесь проросийские украинские политике???
Вы о чем?
Viki
07.12.2006 10:33:56
>>>и не собираюсь-это делаете вы за меня!
Боже збав 8-) Хіба можна вас рівняти - небо і земля...;)
>>>А почему-же на приглашение Харча встретиться на природе, пообщаться пришло хоть и немного форумчан, но вас Вики, среди них небыло?
Я казала, що прийду і не пришла?!
>>>Чего вы стесняетесь пообщаться, открыто взглянуть друг другу в глаза?
Что в реале окажитесь пустышкой?Нет?Так в чём проблема?
Боюся розчаруватися в вас, я досить оптимістична людина, весела, з своєрідним (не плоским) почуттям гумору, такі люди як Kharch мені дуже близьки по характеру, можливо це від того, що одна з моїх освіт технічна - КПІшна спільнота - це щось окреме...;) Також я дыйсно принципова людина і змінюю свою точку зору лише під критичним натиском фактів... все просто... Не люблю тільки повчаючих зануд - взагалі не переношу...
Ну яка розмова в нас з вами може получитися - ви вже навішали на мене всіх дураків, і яку роль ви мені в цьому сенсі можете відвести - захищатися, доказувати вам що я "не верблюд"... ви таку собі дискусію напевно уявляєте... викиньте з голови... я ж не дитина ;)... От подивимося ми один одному в очі і ви одразу ж зрозумієте, що я пустишка, або не пустишка... ха-ха..."И весь свет узнАл...!" Л. Толстой "Война и мир"...;)
За весь час існування на форумі всі ваші тези звелися до одного - навішування дураків... не сподобалася вам стаття на яку посилалися - відразу висновок:дурак, хто запостив,-дурак, хто написав і написано про дураків... Ви вважаєте це дискусією?!... Не знаю, може доцентам видніше - бо не коногонка у них на голові, а німб...;)
Val
07.12.2006 10:40:19
>>>ничего не понял, при чем здесь проросийские украинские политике???
Вы о чем?
ясно, не напрягайте мозок - я вже один раз доставала для вас з архіву де-які пости(ну ви напевно не памятаєте) сьогодні немає часу :)
дискусія втрачає сенс, коли на память співрозмовника не можна покластися. ;)
Вдачі.
Viki
07.12.2006 10:41:30
Val, вибачте заюзала ваш нік - не навмисно ;)
ОКО
07.12.2006 11:23:48
Вики, из ваших сумбурных сообщений вижу - все кругом дураки, у всех провалы в памяти и т. д., а вот вы просто душка-
"досить оптимістична людина, весела, з своєрідним (не плоским) почуттям гумору,... Також я дыйсно принципова людина..."!
:)
Правда обвиняя Вала в провалах памяти сами-же путаете СВОЙ ник(я уж не говорю про путанные мысли в самих сообщений)!
П. с.
Разговор не стоит(и не шёл), что я прям ЖЕЛАЮ с вами встретиться. Я вообще могу не прийти(ради вас). Но идите хоть с Харчем пообщайтесь. Может ещё с кем-то интересным познакомитесь, блеснёте перед людьми своим умом или душевностью!Или женской красотой!!!Просто, одно дело капать злобой анонимно и другое-реальное общение, где как правило лучше видно кто есть кто.
И можете спросить Харча, ни "коногонки на голові(что это за термин такой?), а німбу"у меня нет!Почему-то с ним(и не только)имеется нормальное общение. Может всё-же в вас дело?
Viki
07.12.2006 12:59:30
>>>Разговор не стоит(и не шёл), что я прям ЖЕЛАЮ с вами встретиться. Я вообще могу не прийти(ради вас).
Страшне, що робиться... то - чого не приходиш?!... то - я і не бажаю з вами зустрічатися... а потім на додоток ще - "Я вообще могу не прийти(ради вас)." - візьму квиток і піду пішки... такі загадкові ці чоловіки...;)
>>>блеснёте перед людьми своим умом или душевностью!
ну, я такі цілі перед собою не ставлю.... коли йду з кимось знайомитися...
>>>Просто, одно дело капать злобой анонимно и другое-реальное общение, где как правило лучше видно кто есть кто.
от і я кажу, закінчуйте капати злобою і навішувати дурнів, переходьте до конструктивної дискусії...
>>>И можете спросить Харча, ни "коногонки на голові(что это за термин такой?), а німбу"у меня нет!
немає сумнівів, ви залишаєте його вдома... такі цінні речі возити на Виноградарь... небезпечно!!! (шуткую)
А коногонка - це лампочка на касці у шахтаря (не знаю чи правильно я написала це слово).
>>>Может всё-же в вас дело?
а може в вас?!
Viki
07.12.2006 13:01:08
http://ru.obkom.net.ua/news/2006-12-07/0900.shtml
це якийсь стьоб...;)
kharch
07.12.2006 14:11:03
Як я люблю цей форум за його синергетичний ефект!
Він наповнює мене знаннями, яких я не мав, гумором, який я міг не зустріти, компліментами, які ніколи б не почув - від абсолютно різних набагато розумніших за мене людей.
Так чудово, коли на базарі тобі всі посміхаються і дякують за покупку!
Так чудово відчувати різноманітність світу тоді, коли світить сонце і коли нависають похмурі свинцеві хмари. Коли всі ці розумні, безміру цікаві люди гризуться між собою а тебе хвалять!
Дякую всім!
Доречі, Вікі, на Виноградарі можна не знімати німб, тут немає бомжів і шприців у підїздах. Тут черга зранку купатися в озеро будь-якої пори року. А моя машина вже другий рік стоїть під будинком і чекає свого хазяїна радісною готовністю щоденних подорожей.
Всім розуміння!
Евроинтеграл
07.12.2006 14:15:45
Viki: http://ru.obkom.net.ua/news/2006-12-07/0900.shtml
це якийсь стьоб...;)
Viki, читать OбKом и Oбоз вредно для кармы.
Таких примитивных и злобных ресурсов ещё поискать надо.
Viki
07.12.2006 14:20:23
Так, треба піти почистити карму, а то ще чакри закриються...;)))))))))