Занимательные статьи

Изгой

Изгой

07.12.2006 17:32:42

Ув. Евроинтеграл

У неё задонбасс. орг в фаворитах...

Вообще, у особы под ником "Вики" ПОРАЗИТЕЛЬНОЕ чуйло на фекальные сайты... Как у Шарикова на котов... она сайты, а он котов "сердцем чует" :):):):)

Цитувати

Val

Val

07.12.2006 18:05:30

Viki: Val, вибачте заюзала ваш нік - не навмисно ;)

Ну если это единственная причина, по которой Вы не хотите дискутировать, тогда я не буду настаивать, хотя что то мне подсказывает, что это не есть реальная причина.

Цитувати

ОКО

ОКО

07.12.2006 20:35:45

Евроинтеграл:
Viki, читать OбKом и Oбоз вредно для кармы.
Таких примитивных и злобных...

Вики-видимо имеет некоторые проблемы в личной жизни(и немалые), если её активность так нелепо сублимируется в псевдополитическую жизнь. На форуме вчастности!
:)

Цитувати

kharch

kharch

08.12.2006 04:32:59

Взагалі, ОКО, ти мені друг, але істина - дорожче.
Що за прикол в темі "Занимательные статьи" обговорювати чиъсь особисті проблеми?
Всі ми маємо якісь особисті проблеми. Але ж треба говорити по темі - тут не психологічний форум. На кол (як рік назад) я тебе звичайно саджати не буду.
Але те, як Вм з "високоінтелектуальним" Ізгоєм намагаєтеся дістати і "посадити" (завершити політ) Вікі на цьому форумі - це рівень болотного села Януки. Коли не залишається аргументів в хід ідуть фекалії, особисті проблеми, шрами на попі, колір шкіри, пол. Це - недостойно рівня випусника університету Шевченка. Я вже згадував тут про просту дитячу поговорку - "хто обзивається - сам так називається". Це - про тих, хто намагається бити в будь-які місця, аби досягти "перемоги". Але це - не перемога. Все зло повертається. Інколи - подвоєне.

Всім доброти!

Цитувати

ЕАС

ЕАС

08.12.2006 05:27:41

2харч.
я так понимаю что господа око, изгой и иже с ними, больше всего любят, как старухи на привозе потрепаться о людях, их личніх качествах и проблемах чем разбирать ту или иную проблему по составляющим и докапіваться до сути.
так что не обращайте внимания многоуважаеміе... когда мужики изміваются над женщинами єто прежде всего говорит об наличии огромного кол-ва комлексов и проблем в реальной жизни.

Цитувати

Донецкий

Донецкий

08.12.2006 07:38:52

kharch: Як я люблю цей форум за його синергетичний ефект!
Він наповнює мене знаннями,...

неужели тут веселей чем на форуме сварщегов!?

Цитувати

Viki

Viki

08.12.2006 07:39:10

форум просто деградує - 6 грудня запостила 2 статті - тиша...
Вчора запостила стьоб і дискусія почалася знову про мене...;))))... ну приємно, блін - такі поважні фєкалоценітєлі одразу ж обізвалися...;)

ToVal:
мені байдуже, які саме причини ви вбачаєте, бо я дуже конкретно відповіла на ваш запит. Вже майже 2 роки спілкуємося, але видається, що не кожен памятає, що саме він писав - ну в мене память натренирована... робота така... тому я іноді апелюю до того, що людина писала раніше...;)

>>>Всі ми маємо якісь особисті проблеми.

це мудро,- і одна з захистних реакцій людини, яка їх має, але не хоче згадувати про них, це переконати інших в тому, що ці проблеми має інша людина... просто захисна реакція...
В мене був такий випадок, коли дівчинка 4 років пісялася в кроватку, а в сімї був ще один малий (1 рік), так от, кожний ранок дівчинка бігла до батьків і скаржилася на те, що малий напісяв в її кроватку...:( І ситуація вирішилася лише тоді, коли після розмови з дитиною, вона визнала, що це саме вона робить, але не навмисно... після цього, ще неділька роботи з нею та її батьками і все закінчилося добре...;)

Звичайно ж дякую усім за підтримку, але ті самі, хто вважає що розхитує ситуацію, вже конкретно перестали знаходитися над розхитуємими, а повним ходом хитаються разом з іншими...;)

Цитувати

Донецкий

Донецкий

08.12.2006 07:43:10

я долго не вмешивался в разговор, но тоже не могу не заметить что с нашей Викусей явно какие-то негаразды (особенно в последнее время), а Харчь как всегда все и всех идеализирует.

Цитувати

ОКО

ОКО

08.12.2006 08:44:34

kharch: Взагалі, ОКО, ти мені друг, але істина - дорожче.
Що за прикол в темі "Занимательные...

Харч, я ошибся лишь в том, что поставил смеющуюся рожицу а не печальную.

Мне искренне жаль Вику. А то, что у неё серьёзные проблемы-видно любому человеку невооружённым взглядом. Тем более специалисту(как ты помнишь, я имею прямое отношение).

Цитувати

Евроинтеграл

Евроинтеграл

08.12.2006 09:37:04

Донецкий: я долго не вмешивался в разговор, но тоже не могу не заметить что с нашей Викусей...

И тут выхожу я, весь в белом...

Донецкий, Вы просто половой дискриминант какой-то (в смысле человек, дискриминирующий по половому признаку) :) Одним Вы запрещаете подменять в процессе дискуссии аргументацию заигрыванием и женской логикой, в то время как другим благосклонно разрешаете подменять аргументы безудержным оптимизмом.

Долой двойные стандарты! Даёшь толерантность к феминисткам!
------------------------------------
OKO, вы не очень обидетесь, если я посоветую Вам быть добрее к людям?

Ладно я, у меня претензии к работникам МИДа, которые по обыкновению не читают или не держат в голове распоряжений же своего начальства, и к тому же патологически недоверчивы к согражданам, из-за чего последние теряют и время, и немалые деньги.

Но неужели Вам есть что делить с Viki, кроме Интернет-пространства, где никому не может быть тесно?

И вообще, давайте перестанем гавкаться, и будем обсуждать "Занимательные статьи".

Почти всегда
Искренне Ваш
почти протрезвевший
Евроинтеграл
в роли Кота Леопольда.

Цитувати
<< 231 232 233 234 235 ... 342
Архів