kharch
30.07.2007 07:19:27
Дякую, шановна Хатшепсут.
Весь час шукаю якусь основу.
Намагаюся позбутися вінегрету в голові і флюгерства в поведінці.
Немає поганих людей, поганих країн. Є тільки наше погане ставлення.
Хатшепсут
30.07.2007 08:47:03
Шановний Харч, мені дуже приємно, що Ви перший раз удостоїли мене своєю відповіддю. Насправді є хороші й погані люди, ідеї, тощо. Справа в тому, що дуже рідко траплюють однозначно погані и однозначно хороші. Не створюйте собі кумирів. Тим більше серед наших, українських політиків. На мою думку, в усіх них в незалежності від кольору окрасу, рівень лицемірства просто зашкалює!!! А вірити посилам реклами може тільки дуже наївна людина. Ви ризикуєте таким чином обрати не народного обранця, а ПР-компанію, чи політтехнолога.
kharch
30.07.2007 10:34:15
Цариця, це все абстрактні \"умнічанья\".
Які можна пришити до будь-якої людини, будь-якої партії.
Немає чесних, немає відверто нечесних.
Політикум формують умови.
ПР спробувала рулити по старому - і що в неї вийшло - перевибори?
Умови вже не ті, що при Кучмі - поступово в цих умовах з того, що маємо будемо мати краще.
Ви ж самі сказали, що рідні - пісяють, а чужі - ну там роблять це набагато грубіше.
Некомфортно мені жити при урках, які затягують мої паски тугіше, щоб набити кишені всій цій ненажерливій чиновницькій сворі. Які починають заглядати в мій карман. Які зазіхають на мою свободу. Я сам зі своїми статками розберуся, а ситуація наразі - відсутність влади - мене абсолютно влаштовує. Оскільки я вважаю, щоб будь-яка крута, чи \"проффесійна\" влада зараз тільки на шкоду Україні.
ОКО
30.07.2007 12:33:53
Хатшепсут: Мені думки Харча нагадують анекдот: "Хто там ссиць за стодолею? Ой, це ти, доню,...
Более метко и иронично и придумать тяжело. Хатшепсут-браво!
kharch
30.07.2007 13:05:23
Більш прикольно витащити з гробниці стару мумію просто неможливо!
Хатшепсут, браво!
ОКО
30.07.2007 14:16:13
Пока ты, Харч,"просвещал" форумчан у кого какие "абстрактні "умнічанья"", я замечательно проводил свой досуг в самобытном, южном морском портовом Городе. Сегодня приехал и солидарностью с Хатшепсут невзначай порадовал тебя своим вниманием. Так Шо:
"нэ журысь, козачэ"!Скоро выборы и у тебя есть прекрасная возможность для самообмана и иллюзий. Выбирай судьбу для "нэньки"-принять ей смерть через расстрел, повешение или другими забавными способами. Рекомендую тебе быть последовательным помаранчевым ветераном-революционером и проголосовать за последних ещё несбежавших с затопленного корабля, т. е. ющенковских кумов и хапуг-Луценко и ко. Или за Лазаренковское протеже-мессию Украины Юлию Тимошенко. Тоже та ещё штучка. Выбор у тебя огромный, так что смотри непротупи!
А если серьёзнее, Харч, то при любого цвета команде ты будешь "в пролёте", вечно будешь с улыбочкой смущённо ныть и исходить слюной на более сочный "кавун"у соседа. Как сказано в народе:простофиля(лох)-это судьба!
Хатшепсут
30.07.2007 14:19:18
kharch: Цариця, це все абстрактні \"умнічанья\".
Які можна пришити до будь-якої людини,...
Харчу! Мені також некомфортно жити при урках. Але мені також дуже некомфортно жити при психоїдних брехунах! Мені здається, що Ви настільки зашорені, що не бачите таких самих загарбницьких дій помаранчевих, які колись були притаманні блакитним. А також ваш захват рекламою про "примусили владу підняти пенсії" - взагалі невміщується у мене в голові - більш наглої брехі і падтасовки фактів годі придумати.
kharch
31.07.2007 09:08:31
Хатшепсут, мені шкода, що мене веселить те, що Вас злить.
Дякую за чергову мою "зашореність". Не Ви перша і не остання, хто це помітив.
Звичайно можна судачити про того, хто намагається бути таким як є, а не будувати тут супер-виважений образ "я знаю цей світ і мені від нього тошнить".
Я знаю цей світ і мені від нього весело! Україна - прекрасна країна, де можна чудово жити.
ОКО, їжджай ще на місяць в Южний Портовий Город. Мені здається, ти слабо відпочив. З відпочинку люди повинні нести лагідну доброту сонця і насолоду від життя а тобі вже мерещаться якісь смерті чудернацькими способами.
Всім вдачі!
Хатшепсут
31.07.2007 09:16:48
kharch, із величезною моєю повагою до Вас, але ну не можна ж бути в нашому з вами віці таким... і слова то не підберу. Ну хто Вам сказав, що мене щось злить? Я просто не можу себе примусити не бачити очевидних речей і відповідно на них реагувати (але без злості).
Ви мені дуже імпонуєте, саме тому що близьки своїм оптимізмом, "здоровим духом", позивною налаштованістю. Але ж усі ці найпрекрасніші риси не повинні заважати дивитися на речі трошки ширше. Ну що вас "веселить" в БЮТ і НУ? Ну чому Ви вирішили, що я встаю в позу? Ну просто не можу я, будучи в здоровому глузді і при твердій пам"яті, стверджувати, що помаранчеві краще за синіх, чи навпаки. Ну не можу!
kharch
31.07.2007 09:46:34
Хатшепсут:
Харчу! Мені також некомфортно жити при урках. Але мені також дуже некомфортно...
А якщо серйозніше, Хатшепсут, то де брехня?
Ви що, сумніваєтесь, що народ почнуть закормлювати подачками аккурат перед виборами? Це ж фірмовий стиль Азаровичей та Януков. Їм більше в голову нічого не йде як тільки Ющенко-Фашист, Юля-психопатка, помаранчеві-банкроти, які профукали владу і закупити елехторат. А вибори організував хто? Та Юля, в основному. Ну може ще Балога, який вміло скористався ситуацією.
А щодо чесності політиків - це смішно.
Бувають інколи парадокси, що машина складена з неправильних деталей, але їде.
Ерзац ідея політикуму - рух в правильному для народу напрямку. Навіть з неправильними людьми.