Перевыборы ВР

Хатшепсут

Хатшепсут

31.07.2007 10:51:04

kharch:
А якщо серйозніше, Хатшепсут, то де брехня?
Ви що, сумніваєтесь, що народ...

Харч, щодо вашого питання, то:
1. згадайте, будь-ласка, скільки разів подавалися на підпис папери щодо підняття соцвиплат ще до перевиборів? Хто їх ігнорував?
2. ви вважаєте перевибори, які виборила Юлька, якоюсь героїчно-позитивною подією? це якось не в"яжеться із вашим "затягують мої паски тугіше, щоб набити кишені всій цій ненажерливій чиновницькій сворі. Які починають заглядати в мій карман. Які зазіхають на мою свободу. Я сам зі своїми статками розберуся, а ситуація наразі - відсутність влади - мене абсолютно влаштовує. "?

В жодному разі я не є поборницею синьо-блакитних, і ніколи за них не голосувала, (довго вагалася чи писати це "набившие оскомину": стояла на помаренчевому майдані від першого дня до останнього). Але ідеалізувати помаранчевих - верх тупості. Принаймі при януку стабільніше, а ось при юльці країну ковбасило як при лихоманці.

Я також люблю Україну и насолоджуюся нею, і це, здається мене здивуввало ваше бажання виїхати до америки, а не навпаки...

Цитувати

zorro

zorro

05.08.2007 05:09:07

Интеллигенция против бандеровских экспериментов:
http://www.segodnya.ua/blogs/olesbuzinablog/344891.html

Цитувати

kharch

kharch

05.08.2007 15:07:57

Зорро, якщо Ви претендуєте називатися інтелігентом, то пора зрозуміти просту річ: те, що Вам здається істерикою, іншим видається прикольним стьобом, той, хто для Вас авторитет - для інших - звичайний пристосуванець. Для мене всі, хто починає розігрувати та розігрівати національну карту перед виборами - звичайні покидьки, для яких це - метод попасти до омріяного корита під іменем "Влада".
Ці люди не виріщать ні Ваших ні моїх питаннь. Вони не діють навіть на 10% як повинен діяти політик, який захищає національні інтереси чи навіть просто інтереси тих, хто за них голосував.

Цитувати

zorro

zorro

05.08.2007 19:30:43

Харч, если б Вы почаще спускались с облаков на землю, то возможно обратили бы внимание что "Интеллигенция против бандеровских экспериментов" - это не моя фраза, а название приведенной мною статьи. Так что, прикольный стёб - мимо кассы на этот раз, но не отчаивайтесь, пробуйте еще.

Цитувати

kharch

kharch

06.08.2007 07:24:59

Зорро, я про стьоб мав на увазі нитки Саші13 які Ви цитували у гілці про Нато.
Я дуже приземлений, але намагаюся не помічати поганого. От мої друзі бачать в Києві п\`яних, бомжів, і т. п. а я - ні. Моя думка - так краще жити.
По темі - чи є десь в інтернеті соціологічні опитування на тему вересневих виборів. Щось я бачу, крім партій абсолютно ніхто не шевелиться.
Хоча повинен сказати, що у Регіонів потужний список. Всі заслужені танкісти і кавалеристи. З врахуванням специфіки східних регіонів можна сказати, що там вони менше ніж на минулих виборах не наберуть.

Всім вдачі!

Цитувати

ОКО

ОКО

06.08.2007 07:37:45

Зорро, Ваша ссылка действительно показывает кто за что и кого поддерживает сегодня в Украине. Ющенко-банкрот и политика национализма-антиконструктивна(если не сказать преступна). Поэтому не удивительно, что большой ряд наиболее известных личностей Украины выступает против политики нынешнего президента, против националистической идеологии и за патриотизм, за общечеловеческие ценности. Да и население(судя по результатам выборов прошлых лет и безусловно-сентябрьских)показывал и показывает своё отношение к этому. Большинство людей в Украине явно против авантюр больненького Ющенко(причём свита уже вся практически разбежалась, остались лишь родня и ближайшие кореша которым бежать некуда и которые в эйфории победы спалили за собой все мосты отступления) и Тимошенко(её публичные выступления стали всё больше напоминать по форме и их содержанию выступления Гитлера, Муссолини, Франко и прочих фашистствующих. И её электорат соответствующий-плебс, малообразованные и малоимущие обыватели, мелкие предприниматели(немного) и крупные аферисты(её свита и список в ВР)..
И не воспринимайте слова Харча всерьёз. Неведает, что творит(как и его любимый президент). Паралогичен, четвёртый указ по вопросу перевыборов -отличное(но увы, не единственное)подтверждение этому.

Цитувати

sasha13

sasha13

06.08.2007 11:34:01

zorro: Интеллигенция против бандеровских экспериментов:
http://www.segodnya.ua/blogs/olesbuzinablog/344891.html

статья просто скучна, а вот камменты перечитал с удовольствием
все как всегда
"бандеровцы" умны, образованы, вежливы, культурны и т. д. а их оппонетны категоричны, истеричны невоспитаны и им просто нечего сказать кроме как сыпать оскорблениями
Но к сожалению прав ОКО
их большая чать
очень печально что это мрачное большинство будет устанавливать свои порядки чтоб показать западу и европе что мы такие как все

Цитувати

kharch

kharch

07.08.2007 12:51:13

Мені подобається нинішня компанія!
Подобається шоу регіоналів з термінатором Януковичем, гасла НУ, з`їзд та енергетика Юлі.
Ці її білі наряди, воїни світла, борці проти темноти - це шоу, дурман в якому легко і приємно плавати. Вони не дурять себе, вони стають краще.
Ніщо в світі не статичне, все має властивість розвиватися та змінюватися.
Нехай в нас немає демократії, зажрата влада, корумповані суди.
Але навіть в останнього хворого завжди є шанс поправитися і ожити.
Варто тільки робити всі речі правильно.
Перша правильна річ, яку треба робити всім - посміхатися.
Сприймати життя як невпинне свято до останнього подиху.

Всім вдачі!

Цитувати

Gastarbeiter

Gastarbeiter

07.08.2007 13:02:56

"Варто тільки робити всі речі правильно.
Перша правильна річ, яку треба робити всім - посміхатися."

Когда из примерно полусотни киевских таксистов, услугами которых пришлось попользоваться на прошлой неделе, две трети в течении минуты сваливаются в политику (хотя я, будучи любителем поболтать с таксистами, всегда начинаю разговор с вопросов о машине или о маршруте), это начинает утомлять. А усталому человеку усмехаться труднее.

Вообще, конечно, жутко политизировано украинское общество. При этом я ещё могу понять тех, кто болтает о политике ради собственной выгоды, будучи политиком, инвестирующимн в политику бизнесменом, или партагитатором. Но когда в пикейных жилетах ходит полстраны... вроде ж такого раньше не было?

Цитувати

Olga

Olga

07.08.2007 13:08:47

??? Таксисты? Где Вы таких находили? Каждый божий день езжу, КРАЙНЕ редко кто-то заикнется о политике. И то в контексте "а вот на прошлых выборах возил голову комиссии, заплатили 500 баксов за сутки"...

Народ ходит в пикейных жилетах на предмет заработать, Вы не знали?
На политику население положило (пардон) по моим наблюдениям где-то года полтора назад.

Цитувати
<< 49 50 51 52 53 ... 130
Архів