Olga
15.01.2010 11:51:19
Да, товарищи, вот это справжній сюр - ДОНЕЦКИЙ голосует за ТЯГНИБОКА!
Донецкий
15.01.2010 15:51:43
kharch: Донецький, Ви випадково не Клюєвський?
http://focus.ua/politics/92962
Олег...
о да, зато тыгибкий уже себя "показал" на прошлых выборах! как быстро некоторые у нас все забывают!
kharch
15.01.2010 18:26:24
Донецькі просто розкладають яйця по різним корзинам. Вони знають, що на сході свої пахани а на заході - свої. І вирішили що кількох паханчиків для прикриття варто зкупити. Тим більше - продаються задешево.
Донецький, Дніпропетровськ - кузня кадрів. А Юлька повинна знати що Україна - це країна з гальмами і їй тут не дадуть газувати.
Та і стиль її видно здалеку. Бридкий і паскудний.
Вибір президента - великий карт-бланш політику.
На жаль Ющенко його не реалізував ні на йоту.
Тому шанс повинні отримати інші.
Не бачу нічого поганого в тому, що Тігібко дав дьору після другого туру.
Там і єжу було зрозуміло що шансів у Януковича немає.
І багато народу сиділи на чемоданах.
Єдине - він переоцінив чорні задуми Ющенка. А так - Тігібко - достатньо потужний селф-мейд без великих кримінальних замашок Донів.
Вдачі!
Olga
15.01.2010 18:40:50
"""Не бачу нічого поганого в тому, що Тігібко дав дьору після другого туру.
Там і єжу було зрозуміло що шансів у Януковича немає."""
Kharch, а что это за президент, который может дать деру в случае чего? А если он решит, что у всей страны шансов нет?
Нет. По-моему, единожды предав.... даже Януковича.
kharch
16.01.2010 21:59:55
Оля, от не сподівався у Вас, яка знає що домішують бабки у "домашній" творог, коли закрився останній молокозавод який працював за натуральними технологіями чи як роблять ковбасу знайти ідеалістку.
Ясен день Тігібко не ідеал. Ющенко був майже ідеал минулих виборів, хоча після того як я побачив його скривджену рожу я подумав зі страхом - країні не потрібен хворий президент. Але відступати було нікуди - позаду був Янукович.
Немає ідеальних людей - я це знаю в першу чергу по собі. Я часто дуже собі не подобаюся. І що - мені проти себе голосувати?
Ми часто дискутуємо з моїм 70-річним товаришем про нинішню систему влади. В 2004 ми не розуміли один одного. Він збирає факти про Україну і вони майже всі негативні. Просить давати позитив. Вчора розговорилися про те чи приймають букмекери ставки на вибори в Україні. Я трохи погуглив виявилося що приймають.
А це значить, що демократія жива, бо якби все було б так ясно як у Росії, то ніхто би ставок не приймав. Так, ця система недосконала. У нас політики кладуть на думку народу майже весь час. Але все-таки те, що народ може щось вирішити, що влада може перейти іншим, врешті заставить колесики шевелитися в позитивному напрямку, якщо народ, коли вибирає буде мислити позитивно.
Тому я всім бажаю завтра чудового дня, мислити позитивно, голосувати позитивно і дбати про наше світле майбутнє.
Всім вдачі!
Фифа
17.01.2010 22:23:00
Всем здрасьте, ничё шо я к себе в гости защла?
Муля, ни за кого не голосовала, опять приболела. Во втором туре за Юльку конечно.
Харч:"А так - Тігібко - достатньо потужний селф-мейд без великих кримінальних замашок Донів".
На сколько я помню, Тигипко из группы Приват? Чем Вам не Дон? Он мне гиену напоминает: жутко хитрый, абсолютно неидеологичный, безпринципный... для наживы не побрезгует ничем.
Однако такие люди, как оказалось многим импонируют. Хватило пары качественных рекламных роликов и рекламных щитов... Информационные технологии рулят.
kharch
18.01.2010 10:25:46
Фіфа, а кого Вам нагадує гадюка Юля?
Вони всі з країни комсомолії.
Самі мажори чи лягли вчасно під мажорів.
Кожний сам вибирає свій шлях.
Не бачу нічоґо поганого якби Україна була такою собі гієною-країною.
На жаль вона мені нагадує більше захудалу дійну корову яку доять всі кому не лінь.
Olga
18.01.2010 17:35:48
Харч, я далеко не идеалистка, но от предателей любой окраски всегда душок не очень. Хоть внешне Тигипко вполне симпатичный человек, молодой, представительный, интеллигентный, талантливый менеджер, группа ТАС - успешная компания, президентская программа взвешенная и без перегибов. Но! Ему не следовало пять лет назад впрягаться к Януковичу или, уже впрягшись, оставаться до конца с побежденным. А всему этому донецкому кагалу нужно было сразу поставить на Тигипко, а не на такую одиозную личность, как полуграмотный бывший зек. И я на 100% уверена, что мы бы уже 5 лет были с президентом Тигипко.
Olga
18.01.2010 17:44:59
Еще меня умиляет, как сейчас все клеймят Ющенко:)))
Почти с таким же жаром, как пять лет назад поддерживали. Да, он не устроил массовых расстрелов (к сожалению), да, он разочаровал электрорат своей беззубостью (что неудивительно, - его "зубами" во время майдана была Юлия Владимировна), да, кумовство - это местечково и неумно, да, он такой же коррупционер, как и остальные.
Но есть и огромный плюс в его приходе к власти - он напомнил украинцам, что они украинцы. А не просто "бывшие советские граждане", которые не помнят или не хотят помнить своей истории, своего языка и своей культуры.
Не могу сказать, что меня лично очень разочаровало его "правление". Эти годы были удачными для моей семьи не "благодаря" и не "вопреки", а исключительно потому, что мы полагаемся, в первую очередь, на свой ум и свои силы.
Olga
18.01.2010 17:53:40
А Юля... Это опять будет выбор между плохой и очень плохим:)))
И нет другого выхода, как голосовать за просто плохую.
Но вот история с гриппом, по-моему, от нее прилично народу отвернула.
У меня в голове не укладывается, как можно было демонстративно просить миллиард! из бюджета на борьбу с мифическим гриппом. Представляю, что чувствовали люди, страдающие серьезными заболеваниями, или врачи-онкологи, кардиологи и т. д. Сильнее тогда только Богословская опозорилась.