Швед
17.12.2010 19:44:05
А чем Кирилл не угодил???
Я лично НА НЮХ не переношу упырей денисенко и гузара... И что??
Циник, терпимее :):):).
kharch
18.12.2010 06:59:44
Швед: Циник, терпимее
Швед, ти тут свої хрести i замашки ГБ Москва Патрiархат не виставляй. Вони тут як ордени Миколая на мавпi виглядають
http://www.compromat.ru/page_10804.htm
В начале 90-х годов разгорелся скандал, связанный с архивными документами КГБ. Неожиданно выяснилось, что подавляющее большинство епископата Русской православной церкви активно сотрудничало с органами госбезопасности. Верховный Совет создал специальную комиссию. В 1992 году Архиерейский собор сформировал свою комиссию, которую возглавил епископ Костромской и Галичский Александр. Пока священник Глеб Якунин и Лев Пономарев, тогдашние депутаты Верховного Совета, разбирались в кличках и заданиях, владыка Гундяев (кличка — агент Михайлов) проявил недюжинную смекалку и начал скупать архивные документы. Сконцентрировав мощную базу компромата, в том числе и на патриарха, он в течение последних 10 лет ловко манипулирует документами, затыкая рот излишне ретивым епископам. Когда же его пытается урезонить патриарх, вдруг неожиданно в СМИ попадают какие-то бумаги, марающие репутацию Святейшего. К сожалению, работа депутатской комиссии окончилась ничем. А синодальная вообще не приступила к работе
Всi цi так названi "святi" насправдi тупо агенти виставленi КДБ. Тому немає духовностi на 1/6 частинi сушi. Народ знає цiну тим словам, якi говорять попи на проповiдi в церквi. А якщо в суспiльства немає духовного стержня воно починає метатися зi сторони в сторону i стає рабом. Не божим, а золотого мiльярду.
kharch
18.12.2010 07:13:00
А я думав ну для чого iдти в монахи?
Состояние Гундяева оценивается в $4 млрд
http://www.compromat.ru/page_23894.htm
Принадлежность к элите требует определенного набора атрибутов. В 2002 году митрополит Кирилл купил пентхаус в Доме на набережной с видом на храм Христа Спасителя. Это, кстати, единственная квартира в Москве, зарегистрированная именно на митрополита по его мирской фамилии Гундяев, о чем есть соответствующая запись в кадастровой ведомости. В СМИ появилась и информация о покупке митрополитом виллы в Швейцарии. Одновременно митрополит занялся активной и во многом беспрецедентной для церковного иерарха просветительской деятельностью посредством телевидения: ведет программы на разных телеканалах, ежедневно появляется в выпусках новостей, его обслуживают несколько информагентств и журналов.
Швед
18.12.2010 09:48:23
Харченко
Ты этот сайт посещай.... солидное интернет-издание
www.pleshka.com
kharch
19.12.2010 04:36:54
Це вже не СРСР, але прелюдiя.
В серединi 90-х коли потяг СРСР сказав ту-ту доводилося виживати хто як може.
Їздили в Хмельницький. Якось квиткiв в купе не було i довелося брати СВ.
Потрапив в купе з якимось лисуватим дядькою.
Зайшла провiдниця i оголосила: постiль одноразова, 8грн (майже 5$ тодi) майже як вартiсть квитка - може грн 20 чи 30 СВ тодi коштував. Я сказав не треба.
Дядечко, що сидiв напроти сказав - несiть, я заплачу за бiдного хлопця.
Ну, думаю, дурак - то плати. Виявилося - все не так просто. Дядечко почав розповiдати, що вiн якийся там главбух на якомусь пiдприємствi, був у вiдрядженнi в Києвi i пощастило купити журнал "Один iз нас". Не хочеш подивитися? I не чекаючи вiдповiдi дiстав глянцевий журнал де мужики розглядають члени один в одного та попи i т. п. Ну а пiсля прогляду так вкрадчиво спитав: не хочеш спробувати? Я його вiчливо послав i попередив, що буду вiдстрiлюватися.
Вiн так слiзно почав розповiдати, що вiн нормальний, є дружина, двоє дiтей, що це просто так цiкаво i так класно. Я сказав що вiрю, але попередив, що є пiстолет.
Ауткаст, я пам`ятаю що ти один iз них, не треба менi посилання на пiдарськi сайти присилати
http://goo.gl/oPK76
P.S. Iдальго, менi щиро жаль твого красивого анекдоту про старого та молодого бичка. Але корiвки Iзгойчика не цiкавлять. Його цiкавлять бики.
Швед
19.12.2010 09:47:38
Александр
ЛЖИВЫЕ твои речи!!!
В 94 году, дядя Игорь работал в школе биологом-химиком. Оклад мой составлял аж 7 у. е.!!!!
НЕ ВРИ о постелях за 5 долл!!! Постелей ПРОСТО не было. А ели и были, то их ПРОСТО не брали (Не барыжная публика возила постели с собой, чтоб не пользоваться "китайкой"). Поезда превратились в нужники. Там барыги возили водку, колбасу, тушенку, масло и пр. дрянь в Москву.
Назад ехал, О УЖАС!!!Бензин!!! Сигареты фирменные.
Самолично ехал в 96 из Питера. С нами в купе направлялся тип на Украину. С БЕНЗИНОМ в канистрах.
kharch
19.12.2010 10:22:16
Ага, виходить збрехав я тiльки про постiль?
Про все iнше нi?
Чесно - цифр не пам`ятаю. Порядки такi - що вартiсть одноразової постiльки (якась паперова хрєнь, але не порвалася за нiч) була трохи меншою за цiну СВ. I щось там були розмови про те, що матрас не дають, якщо не беруть постiль. Хоча в СВ нормальнi дивани - там матрас не потрiбний. Я не буду вигадувати, бо в мене таке враження що я не плету тут художнi кружева а сповiдуюся на алтарi УПЦ МП якомусь Гундяєву, прости господи!
Iгорьок, на поїздах я поїздив тодi бiльше твого в тi роки. Були рiзнi поїзди. Був Жмеринка-Москва який смердiв, як скотобойня бо вiз сало та м`ясо до сталiци Масква. Були нормальнi поїзди, якi шмоналися на таможнi тому продукти на них не возилися типу Будапешт-Москва.
Були сюрпризи типу купе Масква-Львiв з вiкном, що не зачинялося в 15 градусiв морозу.
В СВ свинства нiколи не бачив, хоча їздив не так часто. У мене все-таки не було мiльйона як у Остапа Бендера, я про нього тiльки мрiяв.
А грошi вони завжди є. Їх тiльки потрiбно шукати. Кожна барига i кожна Гундяя про це знає, Iгорьок. Iнша справа, що iнколи такi пошуки закiнчуються летально, тому потрiбно знати мiру.
Життя - вiчне, але земне життя - нi. Тому, якщо продався дияволу чи мамонi потрiбно вчасно зупинитися i усвiдомити свою вiдповiдальнiсть перед людством. Мiльярдери на заходi так i роблять. Нашi, навiть попи, чомусь думають, що бог їм простить. Нi, бог не простить i їх чекає гєєна вогняна ще тут - на землi.
Idalgo
19.12.2010 10:52:58
"Нашi, навiть попи, чомусь думають, що бог їм простить. Нi, бог не простить i їх чекає гєєна вогняна ще тут - на землi."
Вот иногда с Харчем полностью согласен-)
Idalgo
19.12.2010 11:07:30
"глянцевий журнал де мужики розглядають члени один в одного та попи i т. п. "
Харч, вот тупые совки гов*омесов не жаловали и даже специальная статья в УК была. Я уже не говорю про то, что настрой в обществе по отношению к ним был соответствующий. А в Европе, на которую ты так облизываешься, все толерантненько, все блага цивилизации в наличии - и полупокерам рай, и легалайз и ювенальная юстиция-)
Olga
19.12.2010 11:48:42
@Гундяева встречали???@
Гундяев - вчерашний день! Православный бренд сегодня - Андрей Кураев!
http://www.youtube.com/watch?v=MlDFs1MRaFM