kharch
30.12.2013 12:20:03
Як дивно - тiльки зараз прочитав цей текст, але який зрозумiлий i красивий!
http://life.pravda.com.ua/person/2013/12/30/147591/
Є подiї, якi надають сенсу всьому нашому життю. Майдан є такою подiю. Це те, чим ми хочемо бути в реальному життi.
Бакс-Мани
30.12.2013 12:55:48
Харч-"Насправдi на Майдан хожу як в церкву - рiдко i з муками."
Харч, успокойся, тебе не нужно ходить на майдан часто.
http://www.polemika.com.ua/article-134763.html#title
"... Снова вече. Снова те же на манеже. Народ жалуется – новичкам там не место – не то что на задолбавших воскресных игрушечных вече, но даже на будничных стояниях/камланиях. Попытки представителей ревбиомассы выступить со сцены майдана неизменно натыкаются на иезуитский отказ, неявный, но жесткий – то есть, запишись, стань в очередь, сегодня неначаси, завтра ненарази, зарегистрируйся еще разок… Но на трибуне одни и те же. Либо лабают патриотические музыканты, либо вопит психоактивная Руслана, либо молятся, либо спивають гимн. Никакие спонтанные выступления не предусмотрены. Это ж свобода, матьийо?
... недовольные лишь подавленно бурчат, тихо ворчат, отводят глаза от гикающих рагулей в метро – а ну как тем не понравится степень твоей поддержки майдана или готовности немедленно шуровать в Европу. Это свобода слова, если кто не понял. Никто не удивляется, привыкли. Депрессия, стокгольмский синдром. В Киеве вслух высказываются уже с оглядкой, не выбиваясь из моды, мало ли. Дух Свободы."
No pasaran!
kharch
30.12.2013 15:03:00
Ну сходив я на твою полемiку, ну почитав Нюру Н Берг.
Типова муха.
В полi роз копається в навозi, яким це поле здобрене.
Всi лапки - в гiмнI. Бо - натура така. Ну ще деякi платять за це копання в гiмнi добре. Бо люблять iнших вимазувати, свiй захист будувати на тому, щоб вимазати iнших.
Наступне життя вона буде жити дощовим червяком, який перетворює навоз в плодовитий грунт. Так бог вирiшить її кориснiсть.
Тобi хочеться такого життя, Бакс?
Менi - значно цiкавiше пити росу з пелюсток рози.
Вiрити в щирiсть, анонiмну безпеку, свiт можливостей.
Venceremos!
kharch
30.12.2013 16:29:41
Але, без сумнiву, навiть дощовi черви користi, коли г переробляють у грунт.
http://life.pravda.com.ua/columns/2013/12/29/147539/
Особливо мене вразило в нiй оце: "У свою чергу, в керiвництвi "Удару" не готовi дiлитися найдорогоцiннiшим – повноваженнями, натомiсть пропонують Яценюку варiант не чiпати розподiл влади, а почергово обиратися президентом: Кличко – в 2015, Яценюк – в 2020 роках". Це про повернення до Конституцiї зразка 2004 року, якого так прагне громадськiсть
Взагалi, Бакс, можеш забути каштани, марiїнський парк, тiхiє зорi.
Майдан нiкуди не пiде навiть пiсля того, коли буде обрана нова влада.
Вiн буде постiйно контролювати владу, впливати на владу, будувати нову країну.
Я згоден - Клiчко говорить як бахнутий в голову, Тягнибок - як нiби всi навколо кiнченi нацики, популiст Яценюк - нiби всi навколо - дибiли, якi хочуть здешевлення газу чи ще чогось там.
Вони зараз фiнансують майдан - i це добре - нехай трохи спустять жирку з партiйних кас.
Потихеньку до людей починає доходити що фiнансувати майдан вони мають самi.
I тодi - почнеться реальна демократiя.
Venceremos!
Бакс-Мани
30.12.2013 18:23:30
Шановный Харч, с твоим последним постом я практически полностью согласен. С необходимостью строить новую демократическую страну, с необходимостью контролировать власть. С твоей оценкой алчных и ничтожных вождей оппозиции. С необходимостью КАЖДОМУ тратить свои силы и средства для осуществления реальной демократии- так, как сделал ты, мужественно поехавший наблюдателем на выборы в Донецк!
Но, неужели для этого нужно спилить каштаны на Крещатике, разрушить Мариинский парк, устроить бомжатник на майдане Незалежности, загадить весь центр Киева? Если это необходимо, то я- против! Против такой новой страны, против такой демократии. Я выбираю каштаны и Мариинский парк. Ведь они- не наши, они проходят от наших предков нашим детям. А мы обязаны их сохранить!
Бакс-Мани
31.12.2013 10:33:29
... скриншот комментария радикального националиста Дмитрия Резниченко к сообщению "УП" об избиении активистами Евромайдана киевлян, отказавшихся отвечать на нацистское приветствие «Героям слава!» и пояснивших свой отказ на родном русском языке.
http://www.polemika.com.ua/news-134877.html
Бакс-Мани
01.01.2014 21:05:48
Гнойник майдана продолжает расползаться, заражая новые территории центра Киева.
Вход к ЦУМу из метро забаррадикадирован. Люди не могут выйти из перехода.
http://kiev.segodnya.ua/kphotovideo/vhod-k-cumu-iz-metro-zabarradikadirovan-486423.html
kharch
02.01.2014 10:13:30
Баксiк, вiтаю з Новим Роком!
I - не смiши.
Це влада повнiстю є гнойник на тiлi України.
Якщо рука влади мєнти вже боїться десятка активiстiв (саме скiльки зараз людей на майданi) щоб переставити ту лавочку - то що це взагалi таке?
Чому в Iталiї, Португалiї, Iспанiї призначають в таких ситуцiях призначають достроковi вибори i вирiшують полiтичну кризу?
Питання, звичайно, риторичне - просто смокчуть ще цицьку у трупа "Україна".
Пора вже цих жукiв трупоїдiв перенести на кладовище iсторiї.
Venceremos!
Бакс-Мани
02.01.2014 10:33:34
И тебя, шановный Харч, с Новым годом!
Ты же знаешь, что я за выборы- и досрочные в том числе. Кого необходимо менять- понятно, но непонятно, на кого. Если будет на кого менять- пойду наблюдателем и, как и ты, постараюсь не допустить на участке фальсификаций. При нынешней-же оппозиции- подлой и продажной- я даже зад от дивана не оторву.
Почему нужно уничтожить центр Киева, поджечь здание отеля- непонятно.
http://vz.ua/stolitsa/rezonans/uchastnik_fakelnogo_shestviya_v_chest_bandery_pytalsya_podzhech_gostinitsu
Наверно, боевики-бандерлоги ненавидят нормальную городскую жизнь, ненавидят Киев и всю Украину!
kharch
02.01.2014 13:03:16
Шановний Бакс,
А я першим послухаю тебе за кого голосувати.
I, звичайно, буду брати найактивнiшу участь у виборах як спостерiгач.
Україна в глухому кутi тому що в нашiй вiвчарнi вже три роки вовки.
Вони вже нiби i нажралися. Але вони не вмiють пасти овець - вони їх вмiють тiльки рiзати.
Їх для початку можна помiняти на будь-яких собак, по справжньому роздiлити гiлки влади, зробити люстрацiю для всiх, хто був причетний до сумнiвних рiшеннь.
Посадити i амнiстувати - але вже без права йти на держ службу.
Все налагодиться, на майданi вже зiйшло дуже гарно зерно.
Врожай - не за горами.
Всiм вдачi!
Venceremos!