Ситуация в Украине

Бакс-Мани

Бакс-Мани

11.04.2014 09:29:35

Косс, вот она правда!

Курс валют 11.04.2014
покупка продажа НБУ
USD 12.3767 13.4178 12.617898
EUR 17.2200 18.8832 17.405129
RUB 0.3274 0.3806 0.352960

Цитувати

kharch

kharch

11.04.2014 16:43:43

Шановний Бакс, Україна переживе це.
Давай я тобi нагадаю динамiку девальвацiї рубля в 1998 роцi.
Був 6 - пригнув на 20 за мiсяць. Потiм трохи вiдiграв.
Не було нiякої революцiї.
Нiхто тодi нiчого в Росiї не анексував.
Не стояла нiчия армiя бiля кордонiв країни.
Всього навсього нафта впала в цiнi.

Україну пограбували, її майже вбили. Справжнi герої i патрiоти життя вiддали щоб вирвати цей майже вже труп з пазурiв розжирiлого на нафтових котируваннях звiра.

Головне, Бакс, - це дух. Совiсть. Правда. В цьому сила українцiв.
А економiка - поправиться. Вiддамо Донбас православним. I не оглядаючись нi на кого побудуємо справжню сильну солiдарну державу.
Дороги, iнфраструктуру, заводи, агросектор.
Будуть проситися назад - але брати не будемо.

Venceremos!

Цитувати

РусланФокин

РусланФокин

11.04.2014 17:55:56

kharch: Постояв учора на майданi (Європейська площа) i вiдчув гарну атмосферу людей, якi...

Лично мне стало интересно: приостановка жд транспорта в конце мая на сколь затянеться? Иль это что бы выгоднее было на самооетах литать? То и на автомобиле сейчас далеко не заедешь ;( хотя тарифы странные: киев-москва, поезд более 1000, и самолет сколько же... Парадокс? Правда наших дней

Цитувати

ТаняСоловьева

ТаняСоловьева

11.04.2014 18:35:56

Бакс-Мани: Таня, вам не понравилось, что я определил вас как нищебродку? Но ведь это правда!...

ваши выводы смешны)

Цитувати

kharch

kharch

14.04.2014 05:57:02

Бакс-Мани: Шановный Харч, очередной раз читать про папэрэдников даже не смешно.
Скажи, а...

Бакс, шановний милий Бакс!
Крим наш, вiн не може бути не наш.
Не знаю чи потрiбна нам Ростовська, Ставропольска, Краснодарський край.
Крим залишиться наш.
Чоловiчки пiдуть самi в храми i будуть вибачатися.
Квартирка нiкуди не дiнеться.
Ти правильно розрахував свою старiсть.
Боже збережи кожну розумну людину, боже збережи розум для кожної людини, дай нам благо бути розумними, друзями, доброзичливими.
Боже збережи життя i спокiй людям донбасу.
Дай їм розум, вiдкрий їм очi.
Слава Українi.
Богу слава!

Venceremos!

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

14.04.2014 08:03:18

Шановный Харч, я в ужасе от происходящего, не понимаю ни причины столь яростного конфликта, ни пути выхода из него.

Хотите федерализацию- нате вам федерализацию! Отличия федеративного и унитарного государств невелики, оба имеют преимущества и недостатки. Или назовите это местным самоуправлением. Хотите русский язык государственным- нате, отличия русского и украинского языков невелики, подавляющее большинство украинцев знают оба языка и общаются на суржике. Не обсуждать тему языка вообще, а Фарион заклеить ее черный рот. Хотите- не хотите в НАТО и ЕС- неважно, все равно туда не берут.

И из-за всего этого украинцы не должны ТАК ненавидеть друг друга, что готовы убивать. Из-за этого не должна развалиться наша несчастная Украина.

Цитувати

kharch

kharch

14.04.2014 14:25:14

Я абсолютно згоден Бакс - тут справа не у федералiзацiї, мовi чи Фарiон.
Iснуючi полiтики вже просрали все оскiльки вони були тими самими злодiями тiльки з iншою риторикою.
Це сумно звучить, але по тому, що я бачу в схiдних областях - це повна безнадiя. Тi хто за Україну - заляканi. Вони принципово не можуть дiяти так нагло i жорстко як купка прихильникiв чи запроданцiв русскава мiра.
Тому мовчать i не дiють.
Тому Україна тимчасово таки буде подiлена.
Там, де люди не будуть боятися гопникiв, зелених чоловiчкiв, бандоти.
Там де не будуть брати 500 гривен щоб помiняти прапор з жовто-блакитного на триколор - буде Україна.
Все iнше - вiдiйде.
Видно що поточна влада лише статисти.
А народ не схильний бути асвабадiтелями для тих, кому ментальнiше ближче напиться, укалоться и забыться. А патом включiть тєлєвiзор i пранiкнутся гордостью за вєлiкiй русскiй народ.
Всi iншi стануть стiною.
I якщо Путлєр надумає пiдкорити той народ силою - це буде його кiнець.
Схоже що вiн вже не мислить адекватно i налаштований йти до кiнця.
Хоче витерти об Українцiв ноги.
Але вiльний народ неможливо перемогти навiть коли вiн тимчасово без зброї.
I коли мова йде за свiтогляднi питаня соцiальнi вiдходять на далекий заднiй план.
Iнколи треба робити речi за якi будеш поважати себе i твої потомки будуть поважати тебе.

Душу й тiло ми положим за свою свободу.

I тодi, коли Україна скине цього супостата ми повернемо крим, областi, i справжню дружбу справжнiх росiян.

Venceremos!

Цитувати

kharch

kharch

14.04.2014 18:32:08

Ах как харашо атметили вербное воскресенье, паздравляю!
http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/14/7022400/
Альфи Омеги думали їх там з дубинками будуть зустрiчати?

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

14.04.2014 19:14:52

Да, шановный Харч, наш дом, который мы строили, оказался на поле битвы. На тектоническом разломе двух цивилизаций...

США официально подтвердили тайный визит главы ЦРУ в Киев
http://www.segodnya.ua/politics/pnews/belyy-dom-podtverdil-vizit-glavy-cru-v-kiev-512943.html

Цитувати

kharch

kharch

15.04.2014 16:46:34

Хочу ребеночка от Коломойского!
http://argumentua.com/novosti/kolomoiskii-poobeshchal-rossiiskim-terroristam-vtoroi-stalingrad-v-dnepropetrovske

«Хочу предупредить всех зеленых человечков, в отличие от других, мы не робкого десятка и при попытке захвата зданий подразделений СБУ и МВД будем сразу стрелять на поражение. Все, кто захотят устроить войну в области, должны знать, что Днепропетровск станет для них вторым Сталинградом, только в этой битве выиграет украинский народ!», — заявил чиновник. Он также сообщил о создании в Днепропетровске батальона спецназначения «Днепр».

Цитувати
<< 90 91 92 93 94 ... 112
Архів