valera
03.02.2006 11:48:00
Принимаю поздравления!
Вчера одним маленьким жителем нашего дома стало больше.
ПС Воду в 5-м уже включили.
Мешканка
03.02.2006 14:00:00
За домофон 40 грн. з квартири + 11 грн. за кожен ключ
(вирішили брати магнітні ключі типу "таблетка", а не карточки, бо зчитувач для карточок пластмасовий і не "вандалостійкий" + це задоволення дорожче за замок для ключів на 130 у. о.)
Я сьогодні і завтра буду збирати гроші, якщо вас не буде вдома - залиште в консьєржа.
ридер
03.02.2006 14:16:00
Так ключи все-таки будут магнитные или электронные? Вот в чем вопрос. Денег как-бы не жалко. Можно и 2 по 40 заплатить. Может есть ссылки где посмотреть то, что собрались заказывать? Если это все-таки вариант совковый с примитивным магнитным ключем, то лично я не в восторге.
И если Вы, Мешканка, организатор данного мероприятия, то мой Вам совет, заявите сумму взноса с квартиры % на 30-40 больше чем требуется, иначе перспектива данного мероприятия может уйти в бесконечность, поскольку многие квартиры еще не заселены. Если уж получится, что насобирается денег малехо больше чем нужно, то излишки можно потратить на другие полезные цели, например прикупить консьержам веников-ведер-швабр-тряпок и пару ковриков в подъезд. Да и замок ломаться может, починка денег будет стоить. Не каждый же раз собирать по 3 рубля.
valera
03.02.2006 18:45:00
Ответ на нашу жалобу по теплу
http://photofile.ru/album.php?id=1163733
Мешканка
06.02.2006 09:01:00
Ключі будуть магнітні типу "Touch Memory" Можете подивитись в Інтернеті що це таке. Це не старі радянські магнітні ключі, це нова технологія і сьогодні в основному ставлять такі ключі. Загальна вартість установки такого замка (зчитувач, магнітний ключ, переговорний пристрій і т. д.) - 1550 грн., грубо 1600. Фірма "Безпека" (Мельникова, 6). В інших фірмах - ціни аналогічні. Замовляю тут, бо в знайомих є досвід спілкування з ними і вони задоволені.
При умові, що здадуть 40 квартир - якраз назбирається 1600. Сьогодні за консьєржів платить 46 квартир, так що я думаю, 40 квартир буде.
Теяхнологія така - тиждень-два збираємо гроші. Якщо не вистачає якоїсь суми, з тих хто здали збираємо ще по 10-20 грн. (скільки не буде вистачати) і максимум через 2 тижні ставимо домофон.
На рахунок починки - там по перше дабть гарантію, а гроші все рівно будуть дозвируватись, бо ключі ніхто не одержає, не заплативши не замок. Так що якщо не зразу, то пізніше - запас грошей буде.
Я в неділю і суботу збирала гроші - якщо Вас не застала - зайдіть в 54 (6 пов.) вевечері і здайте гроші !!!
П. С. Якщо грошей буде більше - думаю також треба поставити консьєржу телефон. Щоб він міг зв`язуватись з квартирами, якщо гість буде підозрілий, або інформувати в разі ЧП.
Мешканка
06.02.2006 09:07:00
Sorry - Touch Memory - електронний ключ.
Цитата:
"Широкое внедрение информационных систем в производстве, управленческой деятельности, финансовой области, торговле, социальной сфере потребовало создания более совершенных средств автоматической идентификации.
К таким средствам можно с полным основанием отнести принципиально новый тип электронных идентификаторов американской компании "Dallas Semiconductor". Приборы семейства DS199X, получившие название Touch Memory, обладают целым рядом уникальных особенностей..."
Bard
08.02.2006 11:48:00
В Киеве выявлена очередная, но самая масштабная афера с недвижимостью - компания "Элита-центр" продала квартиры в 5 несуществующих высотных домах (некоторые по 2-3 раза), собрала 50 млн. у. е. и ее руководство исчезло с деньгами. Так что наши проблемы по поводу плохого качества обслуживания просто блекнут по сравнению с этим. Лично у меня двое коллег оказались вкладчиками данной организации.
Ольгаа
10.02.2006 12:52:00
З Житло-Інвестом такого не могло трапитись, бо це державна контора.. Народ шкода, але куди вони дивились - якщо навіть фундаментів будинків не було, договори укладались з явними порушеннями.
Наш будинок вже був збудований на 2 поверхи коли ми купили тут квартиру
James_Bond
10.02.2006 13:17:00
Newer say newer again
Арсен
10.02.2006 13:36:00
На будівництво наших будинків Житло-інвест отримав дозволи наприкінці червня 2003 року, коли вже будівництво йшло повним ходом.
Але, найцікавішим є те, що на будівництво лінії метро зі Святошина на Академмістечко дозвіл був виданий весною 2002 р, а її активне будівництво почалося ще в 1999 р.