kiwi
12.03.2011 08:43:02
Хто ще не пiдписав акт прийомки-вимагайте-виконання робiт згiдно договору, але нам головне швидше вже починати ремонти та засилитися, для цьго: свiтло у квартирах (а не тимчасовi переноски), вода (щоб виконати розводку, на яку аркада зажала грошi, тому що розводка труб без води виглядає не досить оптимiстично, i майстрам потрiбно буде бiгати декiлька разiв), каналiзацiя, лiфти, опалення.
Давайте визначати дату спiльного зiбрання-та присутнiсть Яремчука та iнших уповноважених вiд банку-тому що це ще буде довго тягнутись. Пропоную 19.03.2011 о 10-00, якраз є час запросити Яремчука, та пiдготуватись до зустрiчi.
шуня
12.03.2011 09:10:49
Я буду обов"язково.
JD1
12.03.2011 09:26:23
Добрый день! Стяжка у меня в квартире тоже "бухтит". И тоже буду переделывать, блин... Сколько сперли на этом доме, наверное... Капец. По поводу встречи-согласен и дата подходит. Буду обязательно.
Жилец21
12.03.2011 10:04:06
19.03.11. будем обязательно!!! Но вот интересная инфо: по поводу доплат, так точно и не разобрались, т. к. БТИ померило часть квартир с учётом штукатурки, а часть нет. Поэтому как быть с теми, кто заплатил за неправильно померенные метры, они не знают ( страна не пуганых идиотов!!!). Кто не успел заплатить, просят ПОКА не платить, пока точно не установят сумму доплаты. На стройке говорят строители, что водоканал дом не подписывает, когда подпишут …???? Давайте встречается, и предпринимать какие-то радикальные меры, т. к. судя по всему это затянется ещё ооочень надолго, если не до осени.
шуня
12.03.2011 10:13:31
Ну кому можна тепер вiрити. Вчора Яремчук заявляв, що всi документи пiдписанi i сертифiкат буде 15 березня. А сьогоднi в ТЕХНАДЗОРI кажуть, що поки що не пiдписано, але ось ось пiдпишуть. А потiм ЖЕК заключає договори з усiма органiзацiями. Тобто ще можливо чекати мiсяць, або......
kiwi
12.03.2011 12:02:34
Запросив Яремчука на 19,03,2011-каже що йому краще в iндивiдуальному порядку "спiлкуватися")) з iнвесторами
ПРОПОНУЮ ОБГОВОРИТИ ТА ПIДНЯТИ ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ такi питання
1. Коли знiмуть написанi зауваження iнвесторiв стосовно квартир.
2. Вода, свiтло, каналiзацiя -пiдключення поквартирно - коли iнвестори зможуть користуватися для початку ремонтiв.
3. Передача ключiв вiд квартир власникам (для початку ремонту: завезення матерiалiв, iнструментiв).
4. Прiзвище та iм`я представника (директора ЖЕКу)та прiзвище та iм`я начальника дiльницi (по будинку вул. Леся Курбаса 7б).
5. Функцiї та обов"язки ЖЕКа та мешканцiв.
6. Попереднi договори з ЖЕКом-для ознайомлення
7. Тарифи ЖЕКа (прибудинкова територiя, теплопостачання, водопостачання та водовiдведення та iнше).
8. Документи на право власностi -коли iнвестори отримають i стануть власниками квартир (чи передали до БТI документи, та як будуть передавати власникам).
9. Обмiри БТI -чи будуть уточнюватись тим власникам хто незгодний.
10. Користування лiфтами- для початку будiвельних робiт та користування за призначенням (щоб пiднятися на поверх) та чи повинна бути якась плата та хто її встановив.
11. Доступ будiвельникiв вiд iнвесторiв для початку ремонтiв та доступ власникiв квартир в будинок-по якiй системi контролю:
а) конс"єрж
б) охорона
в) магнiтний ключ
Питання до iнвесторiв (власникiв)
12. Засклення балконiв - централiзоване в одному стилi чи хаотичне -за i проти та встановлення кондицiонерiв
Vinni
14.03.2011 06:23:14
встреча 19.03 в 10.00 - я тоже буду обязательно.
надоело уже каждому кланяться. и Не понятно за что??? за то что заплатили им деньги - так ещё теперь перед каждым надо расшаркаться - тому 100 гривен за лифт, другому что-то ещё чтоб електрику разрешили кинуть стрительную, - достало уже это всё.
Vinni
14.03.2011 10:56:26
если у кого-то есть возможность подключить журналистов - давайте может быть "сделаем каку" Аркаде? ибо они нам её (каки) нормально сделали уже...) думаю, акционеру Аркады и "прочим заинтересованным лицам" будет "очень приятно" почитать о том как придвигаются дела по данному объекту.
?
SergiyP
14.03.2011 14:16:41
19.03.2011 о 10-00 буду.
Але на 99,9(9)%, що:
1. вiд забудовника та банку не буде нiкого; або
2. хтось да прийде, але нiчого конкретного нi по якостi (її вiдсутностi) та усунення браку, нi по строкам не скаже.
Доцiльно занести в Аркаду та вкинути у скриньку листа на 2-х адресатiв (забудовник, банк) з повiдомленням про збори та їх порядок денний.
Порядок денний пропоную доповнити:
п. № !!!.
Введення будинку в експлуатацiю???
Передача будинку пiд заселення???
п.5,6. Функцiї та обов"язки ЖЕКа та мешканцiв. Попереднi договори з ЖЕКом-для ознайомлення:
Аналiз та розробка проекту внесення змiн до типового договору з ЖЕКом.
Договiр, що пропонується розроблений пiд вигоду лише однiєї сторони. Без спiльної позицiї змiнити його в «iндивiдуальному порядку», що пропонується Яремчуком, – буде не реально.
Як Вам такий перл з договору:
/ представники ЖЕКу мають право безперешкодно заходити до мешканця в квартиру…?
/ чи те, що ми не маємо права самостiйно укладати договори на постачання послуг (свiтло, вода...) напряму.
7. Тарифи ЖЕКа.
Тарифи на утримання будинку, що надавалися для ознайомлення, на ~20% вище нiж затвердженi КМДА!!!
Див.:
a. http://municipal.kiev.ua:8080/municipal/
Якщо не працює: http://www.kmv.gov.ua/divinfo.asp?Id=100305, а далi – «Ваш будинок»…
b. http://www.gioc-kmda.kiev.ua/main/law/tariff/
9. Обмiри БТI -чи будуть уточнюватись тим власникам хто незгодний.
Оплата повторного обмiру – за рахунок забудовника, т. я. зняття штукатурки до обмiрiв – їх недолiк.
12. Засклення балконiв - централiзоване в одному стилi чи хаотичне -за i проти та встановлення кондицiонерiв.
Централiзоване може бути тiльки за бажанням всiх iнвесторiв.
Кондицiонери – можна встановлювати всюди. Заборонено тiльки розмiщення зовнiшнiх елементiв сплiт-систем на фасадах будинкiв (за фасади колись, да почнуть штрафувати).
13. Розширення вхiдних дверей до будиноку.
В нашому випадку, менше потрiбно просити, а бiльше вимагати.
Я не прихильник брати чуже, але й свого вiддавити не збираюся (в т. ч. платити за ненаданi послуги чи фiктивний метраж).
По результатам зборiв потрiбно буде написати листа про його результати, пiдписаного всiма учасниками.
Може це змусить народ проснутися та зайнятися будинком.
leria
14.03.2011 15:08:07
Уверена, что представители банка и застройщика на 19.03.11 не придут. Да и времени до субботы маловато на их официальное извещение. Что если собраться в "Аркаде" в рабочий день (при обязательном предварительном оповещении застройщика тоже), а не на нашем недострое, тогда они будут вынуждены "держать лицо" (публичного скандала ведь никто не хочет) и вступить в переговоры. Что думаете?