ЖК "Авиатор", Соломенский р-н, пр-т Комарова 22-28 (компания Т. М. М.)

ТаняЗ

ТаняЗ

18.07.2011 12:47:30

Всем, кто забрал платежки и намерен бороться! Предлагаю объединяться.

Начальнику ЖКП____

------------------------------(адреса)

Вiд_______________ (П I Б)

__________________ (адреса)

З А Я В А

У вiдповiдностi до ст.18 Закону України «Про житлово-комунальнi послуги» прошу направити за моєю адресою свого представника для складання акту-претензiї. Пропоную назначити день складання акту через два робочих днi пiсля отримання цiєї заяви.

Тобто Ваш представник має прийти за моєю адресою «__» _________ 2011 року, на ____ годину.

«___» ___________ 2011 р. (пiдпис) ______________ ПIБ

Начальнику _________________________

(Прiзвище, назва та адреса органiзацiї)

АКТ-ПРЕТЕНЗIЯ

про неналежне надання або ненадання послуг (складається в 2-х екземплярах)

м. _____________ «___» ________________20___р.

(назва населеного пункту) (дата складення)

Споживач _____________________________________________________

(прiзвище, iм’я, по-батьковi)

висловлює претензiї виконавцю щодо якостi надання послуг з_______________________

(види послуг)

в частинi _____________________________________________________________________

________________________________________________________________________________ (види порушень, кiлькiснi та/або якiснi показники надання послуг)

в перiод з _______________ 20___р. до _____________________ 20___р.

У зв’язку з викладеним, вимагаю зробити перерахунок розмiру плати за неналежно наданi (або ненаданi) послуги, зазначенi в даному актi споживачу (ам) згiдно з умовами договору про _______________________________________________________________

Цей акт склали:

Виконавець в особi________________________________________________________(П.I. Б.)

_________________________________________________________________________ (посада, адреса, телефон)

Споживач ________________________________________________________________ (П.I. Б.)

__________________________________________________________________________(посада, адреса, телефон)

Виконавець ___________________ Споживач _________________

(пiдпис) (пiдпис)

У разi неприбуття представника виконавця в установлений договором строк для проведення перевiрки кiлькiсних та/або якiсних показникiв або необґрунтованої вiдмови вiд пiдписання акта-претензiї вiн вважається дiйсним, якщо його пiдписали не менш як два споживачi (ст. 18 Закону України «Про житлово-комунальнi послуги):

1. Споживач _______________________________________________________ (П.I. Б.)

_______________________________________________________(посада, адреса, телефон)

2. Споживач _______________________________________________________ (П.I. Б.)

____________________________________________________________________(посада, адреса, телефон)

1. Споживач ___________________ (пiдпис) 2. Споживач _________________ (пiдпис)

Цитувати

Kellya

Kellya

18.07.2011 13:03:02

Если интернет нужен позарез, то рекомендую 4G от FreshTel - используем уже месяца три без особых проблем, было только пару раз за все время что не могли подсоединиться. Скорость хорошая, стоит конечно дороже обычного, но выбора нет. Есть еще 3G от Укртелекома - так он в последнее время вообще практически не работает...
Единственный нюанс с FreshTel - работает только недалеко от окна, если хотите везде стабильный Интернет рекомендую разорится на их роутер...

Цитувати

Interesting

Interesting

28.07.2011 12:07:29

Президент Вiктор Янукович пiдписав закон про розрахунки за неякiснi послуги ЖКГ (закон N3569-VI)

Згiдно iз внесеними змiнами, вiдтепер постачальник житлово-комунальних послуг повинен провести перерахунок оплати за послуги, якщо вони не наданi або наданi не в повному обсязi. При цьому в документi прописано, що комунальнi послуги надаються споживачам безперервно, за винятком перерв на проведення ремонтних i профiлактичних робiт. Плата за послуги ЖКГ нараховується щомiсяця, вiдповiдно до умов договору, в порядку, визначеному Кабiнетом мiнiстрiв.

Крiм того, закон передбачає, що платiжний документ може мiстити графи, в яких вказанi суми, непогашенi повнiстю споживачам в попереднi перiоди. У той же час, платiжний документ не може мiстити граф, в яких вказувалися б суми за оплату послуг, не передбачених договором, або доплати за послуги, наданi крiм передбачених дiючими тарифами.
http://news.liga.net/ukr/news/NU114239.html
http://gska2.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webproc4_1?pf3511=38476

А проблемы с трансформаторной подстанцией я смотрю не только у нас...
«Киевгорстрой» задерживает сдачу 100%-но готового дома уже на полгода
http://www.domik.net/novosti/top-novosti-kievgorstroj-zaderzhivaet-sdachu-no-gotovogo-doma-uzhe-na-polgoda-n133894.html

Цитувати

M1ha

M1ha

29.07.2011 06:21:51

дело всё в том, что ТММ поддерживало на выборах "неправильную" полит. силу. Теперь им яйца и выкручивают по всем фронтам. Судя по всему не только ТММ. Вообще, то что наш дом достроили - это чудо.

Цитувати

седьмой

седьмой

29.07.2011 06:47:20

В чем проблема с трансформаторной станцией? Подписал у электрика договор с Киевэнерго, мне сказали, что все питание дома уже переведено на физлиц с соответствующими тарифами. Может я чего-то незнаю? Непонятно отсутствие работы лифтов, мусоропровода, консьержной службы. Вроде есть все условия для организации нормальной работы дома.

Цитувати

RM7

RM7

30.07.2011 18:49:52

подскажите пож-та кто снимал слой пинопласта на балконе? Там вроди получается сантиметров 10 полезного пространства добавляется. А балкон и так утеплен, стеклопакет ставил двухкамерный. Думаю толку от этого утепления (стенка между кухней и балконом на двушке) и так мало.
Кстатти на счет интернета у меня на работе беспроводный СДМА - скорость и качество работы нормальные. Правда ограничения по обьему - 2 Гбт = 90грн

Цитувати

Interesting

Interesting

01.08.2011 07:29:22

седьмой: В чем проблема с трансформаторной станцией? Подписал у электрика договор с Киевэнерго,...

Насколько я знаю дом до сих пор на временной подстанции.

Цитувати

Interesting

Interesting

01.08.2011 07:32:43

После ремонта осталось 3 мешка гипса и 3 мешка фюгенфюллера. Отдам по той же цене, что брал в эпицентре. Обращайтесь если кому нужно.

Цитувати

ВладимирД

ВладимирД

01.08.2011 08:04:22

Interesting:
Насколько я знаю дом до сих пор на временной подстанции.

А 3 фазы откуда появилось? На временной одна была

Цитувати

kvanta

kvanta

01.08.2011 08:23:00

1. Дом на трех фазах, и что самое приятное на льготном тарифе.

2. RM7 : не вижу смысла сдирать Пенополистирол со стенок ради 10 см. :-) ибо с такой логикой можно и штукатурку со стенок содрать ради 5 См и стяжку с пола ради увеличенной высоты потолков. Как по мне, квадратура квартиры, и лоджий позволят не извращаться.

П. С. Чес слово не понимаю, зачем ради 50 сантиметров общественного коридора переносить входную дверь!? особенно в 3-шках, неужели 100 кв метров мало?

Цитувати
<< 160 161 162 163 164 ... 287
Архів