sergil
14.09.2012 20:02:49
ХорошаяСоседка:
Видела я эту "волшебную женщину", мне она рассказывала все тоже самое, фишка...
главное чтоб среди тех кто купил по полной стоимости жлобов не оказалось, а то очень часто бывает что люди на каенах ездят, а за 5 копеек удавятся
anichka-91
14.09.2012 20:15:28
Добрый вечер, соседи! Мы хоть по программе, но я все таки считаю, что охрана нужна обязательно! Я- молодая мама, и не хочу бояться заходить в подъезд с мыслью: "или не греются "ВСЯКИЕ" в парадном, или ни кому не нужны деньги с моего кармана, или..."! Также, я очень хочу смело говорить сыну, что он может гулять в песочнице, а не говорить - там КАКА!
ХорошаяСоседка
15.09.2012 05:43:22
sergil:
главное чтоб среди тех кто купил по полной стоимости жлобов не оказалось, а...
С этим я согласна, но думаю что на Кайенах в нашем доме людей не будет, скорее будет средний класс. А эти люди привыкли беречь то, что они заработали. Главное что бы все люди стали думать головой до того как в наших парадных начнут появляться рисунки на стенах. Вопрос осложняется большой территорией дома, нужно правильно все продумать. Я думаю нужно будет собирать собрание жильцов, если мы их сможем найти.
Kexxx
15.09.2012 09:30:30
Тетяна: Жаль, але це все нашi дiти i нашi громадяни i наше з вами виховання. Забором i охороною...
Повнiстю пiдтримую. Охороною, огорожею вiд усiх проблем не закриїшся. Хтось вже купує парко мiсця, хтось читає надписи в пiдїздi (дiлимо шкуру не вбитого ведмедя). Тим бiльше хто буде контролювати тих охоронцiв у них робота спати за грошi (майже як у найдавнiшої професiї) за прибудинковою територiєю має дивитись населення яке проживає у домi. А у пiдїздi має сидiти консєрж-прибиральник тодi буде чистота i порядок.
tatarin
15.09.2012 18:27:48
порядок вiд "консєржа-прибиральника" не залежить, вiн, порядок, залежить тiльки вiд того, що в нас в головi, i, як наслiдок, вiд того, як ми виховуємо своїх дiтей. Буде порядок у головi - навкруги також буде порядок!
Вiдносто того, що охоронцi сплять за грошi. То не берiть на роботу таких охоронцiв! Менi бiльше до душi матерiально вiдповiдальнi охоронцi :)
Паркомiсця нiхто не купує, малось на увазi те, що хто має бажання ставити машину на територiї (яка, буде охоронятися тими ж охоронцями), той i має платити бiльше, щоб якось компенсувати фiнансовi витрати за тих, хто не має машини, а значить, i не має можливостi робити свiй внесок за охорону-конс"єржа, - це свого роду ОРЕНДА.
Вiдносно "надписiв у пiд"їздi" - я сторонник того, щоб пiдтримувати порядок, а не зафарбовувати те, що намалювали, коли не догледiли. Не даремно кажуть: "чисто не там де прибирають..."
I останнє. Хотiв би я подивитись, як населення буде слiдкувати за тим, щоб "чужi" пiдтримували порядок на "нашiй територiї". Ви пробували?! Скажу так: там де я живу, ранiше був "беспредєл", коли я, пiсля заселення, почав наводити лад, все, нiби-то стало бiльш-менш впорядку - не курять у пiд"їздi, не розпивають спиртнi напої, не ширяються врештi-решт, але це взагалi, тому що, коли знають, що я не побачу, то "ложили" вони на iнших сусiдiв, можуть i закурити... :) Але хоч є якийсь шанс бути мною замiченим, - не курять! Не має у мене бiльше бажання нi сваритися зi "свиньми" (вибачте), нi примiняти силу до твердолобих. Над нашими людьми треба стояти з палицею, тiпа "Великий брат слiдкує за тобою..." :) Чи я не правий? "В споре рождается истина" :)
Kexxx
15.09.2012 20:08:32
Згоден порядок залежить вiд НАС i нiяка охорона його не наведе. I тим бiльше не буде дивитись за курцями i пияками в пiдїздах на всiх 16 поверхах. Це все на совiстi у жильцiв. А консєрж-прибиральник хоч чистоту наведе. Маю приклад де у новобудовi сидить консєрж i у них порядок, чистота вже не один рiк. Я не проти порядку, не проти охорони аби вони лишнiми не були. Моя думка про них слiд говорити коли буде необхiднiсть, район тим бiльше у нас не такий вже i небезпечний.
tatarin
16.09.2012 09:19:53
це правда, що район не самий гiрший, але особисто менi вже вiдомi випадки, коли у нашому будинку намагалися зламати замок та потрапити до примiщення, намагалися зняти свiтильник, який встановлено на стiнi бiля пiд"їзду...
На мою думку, охорона повинна охороняти майно та дивитися за порядком, за чистотою повиннi слiдкувати мешканцi
Барк
16.09.2012 21:05:49
ЗДРАВСТВУЙТЕ ВСЕ БУДУЩИЕ ЖИЛЬЦЫ ЭТОГО ДОМА. ДА ДЕЙСТВИТЕЛЬНО СЛОЖИЛАСЬ ТАКАЯ СИТУАЦИЯ. ЧТО ВОЗЛЕ ДОМА СТОИТ ЭТОТ СТУДЕНЧЕСКИЙ БАРАК. И ПО ДРУГОМУ ЕГО НЕ НАЗОВЕШЬ. ВРЕМЯ ПОКАЖЕТ. ПО ХОДУ СОБЫТИЙ ЧТО ДАЛЬШЕ ДЕЛАТЬ. СМОТРЕТЬ ЧТО ТАМ ИЗ ЗА БОРОМ. ЧТОБ ЭТИ ДЫБИЛЫ КОНЧЕНЫЕ СТУДЕНТЫ НЕ ЛАЗИЛИ ТАМ ПИВО НЕ ПИЛИ НА ПЛОЩАДКЕ. И ИЗ ДРУГИХ БАРАКОВ НЕ ЛЕЗЛИ. ОНО ТО ХОТЬ КАК ТО НЕ БУДЕТ ПРЯМОГО ЭТОГО ПОХОДА ВДОЛЬ ДОМА И ПОШЛИ В МАРКЕТ. А ТАК ПУСКАЙ ОБХОДЯТ С ДРУГОЙ СТОРОНЫ.
pdn
17.09.2012 07:48:31
Може є сенс зустрiтися якось у вечорi?
tatarin
17.09.2012 11:34:11
звичайно, потрiбно буде зустрiтись, i не один раз, тiльки насамперед треба, щоб кожен для себе мотивовано прийняв якесь рiшення, та змiг на зборах вiдстояти свою точку зору, аби прийняти якесь загальне рiшення бiльшiстю. Тому попередньо пропоную висувати якiсь пропозицiї саме тут, щоб розумiти, якi питання обговорювати в своїй родинi, та як мотивувати те чи iнше рiшення вже на зборах.