Ashkoda
09.08.2012 14:51:50
Asja У нас не германия. Может там резервное оборудование, может за пол дня обслужили и запустили. Обслуживать надо это факт.
Asja
09.08.2012 15:09:33
Ashkoda : да я как бы понимаю, что не Германия - слишком долго опять живу здесь, чтоб прочуствовать. К счастью или сожалению - вопрос риторический :)))) Но надежда умирает последней - повременим с бойлером. Его установить - вопрос пары часов, как показывает практика...
Emil
09.08.2012 20:23:42
Lesha78: to Emil:
Прошу прощения, я рассматриваю для покупки 3-ку 90 м2.
У меня 55 и балкон 13 метров. Планировка одна из самых удачных как впрочем и вид на ночной Киев. Будет желание обращайтесь, зато не будете ждать, как нам всем пришлось))Кстати столица продаёт в первой очереди 3ки и 2ки но в основном на первых этажах и форма корридоров на любителя.
CHiSA
10.08.2012 05:12:38
Столица продала первые этажи одними из первых, из не проданных только шоурумы.
Asja
10.08.2012 07:42:35
CHiSA :, да, подтверждаю. Мы хотели 3-ку на первом этаже. В итоге так и купили, но не в том доме и не совсем той планировки, которую хотели вначале - все были проданы. Хотя нам наша теперешняя уже и больше нравится. Но продавались они достаточно шустро.
А вообще на сайте ж можно посмотреть, что продано, а что продаётся. В нашем доме - одна 2-ка на 4-ом этаже. Остальное всё продано...
Соловей
10.08.2012 08:40:33
Вiдносно тарифiв на комунальнi послуги: Вчора дiзнався що, наприклад, в Мiнську в цьому будинку http://novostrojka.by/new-buildings/econom/273-zhiloj_kompleks_vankovicha_55.html в елiтному районi вартiсть комунальних 2,56 грн./м2 (в перерахунку). Це так, для подумати на нiч... Наприклад, вул. Вишгородська, 45/2 http://mirkvartir.ua/offers/view/3837408-2-k-kvartira-na-vishgorodskij.html комунальнi складають - 3,80 грн.
Соловей
10.08.2012 08:45:36
http://www.mdi.org.ua/files/file/Housing Property Mngt.pdf посбник з управлiння житловим будинком. Кому цiкаво - читайте!
wind
10.08.2012 10:30:31
to Соловей
ви знаєте, я дуже ретельно вивчила документи, прорахувала вартiсть життя в своїй квартирi, була на зборах, слухала i бачила тих людей, що будуть нами керувати, саме так - керувати. В основнiй массi, тi що сидят на форумi нiчого не знають i не хочуть розумiти всю складнiсть i сподiваются на щастя. Закрились у своїй свiдомостi i думають, що пронесе, особливо тi, хто на все пiдписалися. Дуже прикро, бо з таким пiдходом до дiла "моя хата з краю..." нiчого доброго в нашiй країнi не буде, ми самi будуємо своє щастя, або нещастя, якщо пасивнi, то й можна з нас тягнути до останнього. Вибачаюсь за просто думку, бо вже наболiло, я iнколи пишу в форум, тiльки сподiваючись, що хоч одна чи двi людини зверне на нашу спiльну проблему увагу. Зараз у нас вiдбирають до того ж i час, змушуючи вивчати ретельно документи, наймати юристiв i вже "пiдкованими" боротися з проблемою, а що ж буде тодi коли ми на все погодимось... теж думка для обмозгування для тих, хто просто сподiвається, що за 7,20 в нашому мiстечку буде рай..
wind
10.08.2012 11:31:18
Трохи дьогтю для тих, хто придбав квартири на 5му поверсi, але це рiкошетом стосується i iнших:
1) немає технiчного поверху
2) немає системи пожежної безпеки, а камiни є!
от i надалi можна сподiватися на те, що з камiну не вистрибне вуглик.. i стiйку покрiвлю, бо опади в Українi нiхто не вiдмiняв...
J_L
10.08.2012 11:58:40
На собрание звучал вопрос про пожарную сигнализацию. Жек обещал уточнить, но с тем как они все делают...
С учетом того, что дома подключены к газу - очень актуальный вопрос.