ЖК "Липинка", Подольский р-н, ул. Замковецкая, 102 - I квартал (Stolitsa Group )

бак

бак

08.08.2012 13:38:41

Про затвердження Порядку перепланування житлових i нежитлових примiщень у будинках у мiстi Києвi

Вiдповiдно до Житлового кодексу Української РСР, законiв України "Про мiсцеве самоврядування в Українi", "Про столицю України — мiсто-герой Київ", Правил користування примiщеннями житлових будинкiв i гуртожиткiв, затверджених постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 08.10.92 № 572 (iз змiнами та доповненнями), Правил утримання житлових будинкiв та прибудинкових територiй, затверджених наказом Державного комiтету України з питань житлово-комунального господарства вiд 17.05.2005 № 76, зареєстрованих в Мiнiстерствi юстицiї України 25.08.2005 N 927/11207, Iнструкцiї про порядок проведення технiчної iнвентаризацiї об`єктiв нерухомого майна, затвердженої наказом Державного комiтету будiвництва, архiтектури та житлової полiтики України вiд 24.05.2001 № 127 (iз змiнами та доповненнями), зареєстрованої в Мiнiстерствi юстицiї України 10.07.2001 за № 582/5773, з метою створення у мiстi Києвi простих та чiтких умов проведення перепланувань об`єктiв нерухомостi, запровадження декларативного принципу в процедурi оформлення дозволу на перепланування Київська мiська рада

ВИРIШИЛА:

1. Затвердити Порядок перепланування житлових i нежитлових примiщень у будинках у мiстi Києвi згiдно з додатком.
2. Районним у мiстi Києвi державним адмiнiстрацiям у мiсячний термiн з моменту прийняття цього рiшення:
2.1. Утворити постiйно дiючi комiсiї у районних в мiстi Києвi державних адмiнiстрацiях з пiдтвердження виконаних робiт з перепланування проекту перепланування.
2.2. Забезпечити ведення журналу реєстрацiї декларацiй про перепланування житлового чи нежитлового примiщення, журналу реєстрацiї повiдомлень про порушення дозвiльним органом термiнiв розгляду декларацiй та журналу прийняття об`єктiв перепланування в експлуатацiю.
2.3. Призначити осiб, вiдповiдальних за реєстрацiю декларацiй про перепланування житлового чи нежитлового примiщення та здiйснення вiдмiтки про прийняття об`єкта перепланування в експлуатацiю.
3. Внести змiни до Правил благоустрою мiста Києва, затверджених рiшенням Київської мiської ради вiд 25.12.2008 № 1051/1051, а саме:
3.1. Пiдпункт 5.2.9 пункту 5 викласти в новiй редакцiї:
"5.2.9. Перепланування квартир та примiщень житлових будiвель має проводитись на пiдставi дозволу вiдповiдної районної у мiстi Києвi державної адмiнiстрацiї, виданого в установленому порядку".
3.2. Пiдпункти 15.3.19 та 15.3.20 пункту 15 виключити.
4. Внести змiни до пункту 6 Перелiку повноважень у галузi будiвництва, що є додатком до розпорядження виконавчого органу Київської мiської ради (Київської мiської державної адмiнiстрацiї) вiд 31.01.2011 № 121 (iз змiнами та доповненнями), виклавши його у новiй редакцiї:
"6) надання дозволiв на перепланування, переобладнання житлових будинкiв, житлових i нежитлових у житлових будинках примiщень у встановленому порядку".
5. Рiшення пiдлягає офiцiйному оприлюдненню шляхом опублiкування в газетi "Хрещатик" та на офiцiйному веб-порталi Київської мiської ради.
6. Контроль за виконанням цього рiшення покласти на постiйну комiсiю Київради з питань земельних вiдносин, мiстобудування та архiтектури та на комiсiю з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу.

Київський мiський голова Л. Черновецький

Цитувати

бак

бак

08.08.2012 13:45:47

Проект сделан декларация заполнена, жду права собственности

Порядок перепланування житлових та нежитлових примiщень у будинках у мiстi Києвi
http://kreschatic.kiev.ua/ua/4110/doc/1341294732.html

Цитувати

Администратор

Администратор

08.08.2012 14:43:58

Сообщения, содержащие грубость и переход на личности удалены.
Писавшим - ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

Цитувати

Asja

Asja

08.08.2012 14:47:10

dime :, абсолютно с Вами согласна - мне плевать на 7 грн (в нашем случае, это 6,5, у нас квартира на первом этаже), если услсги будут предоставляться качественно. Мне кажется, я из тут присутствующих единственная, кто начал ремонт. Так вот, мы с ЖЭКом сталкиваемся сейчас постоянно. И мы, и наш прораб. Могу сказать одно - всё решается легко, просто, они во всём стараются помочь как только могут.
Разбивку тарифа - да, хочется увидеть. Просто даже чтобы понимать, что мы оплачиваем. Но так - ну вот не буду я рубится за понижение тарифа, скорее за качество услуг. А оно меня сейчас совершенно устраивает.

Цитувати

Lesha78

Lesha78

08.08.2012 14:51:40

to Emil:
какая у Вас квартира и цена на неё?

Цитувати

Lloja

Lloja

08.08.2012 14:54:33

Asja, как один из первопроходцев на ремонт, подскажите пожалуйста по качеству заливки пола. Как Ваш прораб оценил его? Будете ли снимать и перезаливать заново? Также по стенам - насколько качественно сделаны? Будут ли строители работать с тем что уже есть или все переделывать с нуля? Заранее спасибо.

Цитувати

lelfhtyrj

lelfhtyrj

08.08.2012 14:56:05

dime:
Я бы пока не сдадут в эксплуатацию, не вкладывался. Ну или хотя бы не будут...

Первое подорожание было в августе.

Цитувати

Emil

Emil

08.08.2012 14:58:28

С Жэком лично не ссорилась, но права собственности мне бы не помешали, тк планирую перепланировку. И чем больше жду и ваши комменты читаю, тем больше хочу дом.

Цитувати

Ashkoda

Ashkoda

08.08.2012 15:07:09

Кто на собрании говорил про юриста? Давайте давайте дружно сбросимся и наймем толкового юриста, это же будет дешевле нежели каждый месяц спонсирование сборную жека по вранью.

Балконы, опять балконы. Честно скажу не покупал квартиру из-за наличия не застекленных балконов или же кондиционеров в упорядоченном виде. Кто то вон хочет дешевле ком. услуги из-за стойки за окном. Просто мне была удобна локация возле оболони, т. к. рядом нового за эти деньги ничего нет, ну и высотность подкупила.
По своей старой квартире скажу, на таком расстоянии дом от дома при ярком освещении в квартире у соседей на против ночью даже рисунок штор будет виден.

Цитувати

Asja

Asja

08.08.2012 15:09:02

Lloja:
Asja, как один из первопроходцев на ремонт, подскажите пожалуйста по качеству...

По полу наш прораб сказал, что перезаливать не надо, пол сделан хорошо, перепадов уровней у нас практически нет, совсем минимальные подъёмчики в дверных проёмах, но они это просто зашлифуют.
Стены - хуже, хотя тоже не криминал, как в том же Ольжином граде было у моих друзей. Там местами подгуляли уровни, будут выравнивать. У нас это, к счастью, на небольших площадях. Самая кривая стена- от входной двери до дверного проёма первого санузла. Но там расстояние небольшое :))) Но крив так, что даже невооружённым глазом видно.
все дверные проёмы - разные. Чтобы избежать заказа нестандартных дверей (что дороже примерно на 20-30%), надо опускать дверные проёмы гипсокартоном.
в общем и целом, наш прораб оценил качество постройки на твёрдую 4, даже 4. Он сам - строитель по образованию, заканчивал КПИ очень много где работал, в том числе в Киевгорстрое. "Прорабствует" чатным образом уже лет 10, сейчас у него несколько бригад. Нескольки нашим друзьям делал ремонты и даже строил очень сложный дом с 0 (дом - круглый ;) ). Т. е. мужик квалифицированный и с опытом, мы ему всячески доверяем.
Кстати, он сказал, что эти разводы - никакой не грибок, это высолы, есть наверняка в каждой квартире и что заморачиваться на эту тему вообще не стоит.
Там есть над чем подумать и чем заняться в ходе ремонта. И лучше делать это ДО осени, сырости и морозов. Так что советую всем хорошо подумать...
Кстати, встретила сегодня Игоря, спросила про Право собствености. Он подтвердил, что это вопрос считанных дней. Возможно даже сегодня пришли уже документы на первый дом. Как только они приходят в Столицу, они сразу начинают планировать и распределять передачу.

Цитувати
<< 167 168 169 170 171 ... 515
Архів