duma_key
09.07.2014 19:46:36
сумнiваюся, що з липня, бо в ЖЕКу Катя (адмiнiстратор) сказала, що ще не скоро вас викличуть...
Wuruna
09.07.2014 19:52:08
На скiльки я зрозумiла, то представники Київенерго вже були у комплексi i знiмали показники з лiчильникiв (була така iнформацiя, але не певна за її достовiрнiсть).
Якщо це правда, то з цими показниками в якостi перших, нас i поставлять на облiк. А оплата буде вже йти потiм за фактично використану енергiю згiдно наступних показань лiчильника.
Але це як варiант. А як буде насправдi - побачим.
irriss
09.07.2014 21:03:34
Вниманию всех заинтересованных соседей!
В пятницу, 11.07.14, будут производиться обмеры балконов мастерами фирм, участвующих в конкурсе на подряд работ по коллективной заявке остекления (ведет к удешевлению заказа и массе льготных условий).
На данный момент подтверждено присутствие хозяев следующих типов квартир:
1 дом 2В/2Б;
5 дом 1Б;
6 дом все типы;
9 дом 3А/3Б.
Учитывая то, что проекты наших домов отличаются, все желающие иметь единый проект рамного остекления и не нашедшие свой тип квартиры в списке, связывайтесь со мной либо подтягивайтесь в ЖК в пятницу ориентировочно к 17:00.
Больше информации завтра.
Babrun
10.07.2014 07:33:15
Wuruna: На прямi договори населення з Київенерго переводять нас тiльки з липня. Для цього...
Чесно кажучи менi глубоко начхати, звiдки вони беруть електроенергiю i скiльки за неї платять - згiдно додатку до нашого договору, на кому стоїть мокра печатка та пiдписи з нашої сторони, то сторони ЖЕКу ми маємо платити 23 коп за КВт. Виставляють 28коп. Я про це неодноразово писав на форумi.
Якщо б таких, що хочуть перерахувати з 28 на 23 коп було б багато (а зворотнього зв`язку я на форумi по цiй темi якось не отримав), то можна було б розворушити це кубло.
I взагалi теперiшнiй ЖЕК треба гнати в три шиї. Ранiше сильно гнали на Iллiча, за те що вiн собi зп повисив (при цьому загалом в ЖЕКу працювало не багато людей), а тепер дивлюся нова начальниця i помiчника вже має....
При цьому про чистоту будинкiв я й говорити не хочу - на моєму поверсi "наслiдки" вологого прибирання я вже даааавно не бачив (вже не кажу про миючi засоби)
Alexanders
10.07.2014 07:50:00
irriss: Вниманию всех заинтересованных соседей!
В пятницу, 11.07.14, будут производиться...
Интересен проект остекления
1 дом, 1Г (вроде как :)
LeraLera
10.07.2014 08:05:05
Babrun:
Чесно кажучи менi глубоко начхати, звiдки вони беруть електроенергiю i скiльки...
Я, взагалi, так i не зрозумiла чому з Боссервiса зняли функцiї надання послуг з утримання будинкової та прибудинкової територiй...
Lis1510
10.07.2014 09:05:09
Пiдтримую Вarbun, LeraLera,duma_key,Kermit... 1)Тариф 0,3084 - 100% незаконний (як i ранiше 0,28 коп); 2)Вологе прибирання на поверсi - може раз в тиждень (але списую поки що на те, що можливо сусiди ще роблять ремонти та за день наносять пилюку та смiття, хоча коли за це вiповiдав Боссервiс i ремонти тiльки починались дiвчата у формi, з вiдрами-швабрами працювали постiйно на очах); 3)кожного разу пiсля вiдвiдин ЖЕКу вiдчуваєш себе iстеричною особою, яка "хоче незрозумiло шо, а ми тут всi розумнi, бiлi та пухнастi, та тiльки щоразу всi на якихось зборах, навiть в прийомнi днi-часи; 4)сильно сумнiваюсь що з липня нас порадують переоформленням лiчильникiв в Київенерго (" бо це ж довга процедура, а ми ще її тiльки починаємо" - майже озвучена цитата). 5)дуже сподiваюсь на скорiше заселення будинкiв - але не тому, що заважає шум та вигляд будiвництва з вiкон, а тому що коли нас буде багато - ми зможемо зробити так, щоб ЖЕК працював ДЛЯ людей, а не ПРОТИ.
irriss
10.07.2014 09:19:28
Alexanders:
Интересен проект остекления
1 дом, 1Г (вроде как :)
Alexanders, ответ в личке.
Alex85
10.07.2014 10:25:21
irriss: Вниманию всех заинтересованных соседей!
В пятницу, 11.07.14, будут производиться...
Не знаю как получится к 17-00, но завтра бы подъехал до 18-00. 4 дом, 2? (69 метров).
irriss
10.07.2014 10:38:44
Alex85, ответ в личке.