tawa
15.07.2014 08:03:27
я тоже считаю что мусоропровод стоит заварить сразу же. Это не только запах - это и тараканы и прочая антисанитария. в некоторых других странах :) люди сортируют мусор по кулечкам и выносят на улицу в соответствующие баки... это я к тому, вполне цивилизованный и работающий вариант - не иметь мусоропровода.
rossomaha
15.07.2014 08:08:17
Поддерживаю заварить, не нужно делать из дома мусорку.
barmaglot
15.07.2014 08:09:41
Я смотрю на все окружающие дома (Львовскаая 26а, Львовская 22, Крамского 9, Верховинная 37..) Какие б машины не парковали под домами, все выносят мусор в пакетах, все счасливы и не жалуются. В доме по Львовской 26а вообще образцово-показательная территория. Не знаю ЖЭК у них или ОСББ (все забываю спросить), но они просто молодцы.
Lena0104
15.07.2014 08:43:19
Я тоже инвестор и тоже считаю что заварить мусоропровод нужно обязательно. У нас сначала был открыт мусоропровод, и что только люди туда не бросали - грязные памперсы и т. д. Можно представить запах, вонь, грязь, тараканы, и т. д. А если вдруг забился, то просто ЖАХ.... даже не соизволят вынести на улицу в бак, а просто на этаже стояли кульки с мусором.... Конечно не хочу никого обидеть, но люди разные бывают.... Давайте избежим сразу неприятностей....
ponk
15.07.2014 11:29:28
1. Заварить мусоропровод нужно сразу, не нужно никаких обсуждений ни сей час ни потом. На улице ставиться три бака для мусора, (один из них для пластика стекла картона) и через 3 месяца все осознают правильность данного решения. Какие мы «молодцы».
2. Однозначно нужно решить вопрос с консьержем, кстати у нас есть для него место???
meri
15.07.2014 11:32:16
Привiт всiм. Нас стає все бiльше. Це вже добре. Давайте спiлкуватись по сутi i не ображати один одного, якщо не вмiєте - не спiлкуйтесь. Питання забудовника i питання створення ОСББ це рiзнi напрямки.I той будинок про який говорять по вул. Львiвськiй якраз i є ОСББ. Бо люди про себе самi дбають i контролюють бо є кого контролювати. А ви спробуйте ЖЕК проконтролювати? Питання забудовникiв вирiшувати необхiдно, я вже направила свої зауваження з фотосвiдченням до Житлоiнвест УКБ (забудовнику). Що стосується ОСББ. Да я iнiцiюю бо я буду в цьому будинку жити, це по-перше. По -друге не хочу щоб менi диктували умови проживання в цьому будинку стороннi люди. Ми маємо самi собi створити службу, найняти людей i поставити конкретнi задачi по обслуговуванню i утриманню будинку. I цими питанням має курувати людина яка проживає в цьому будинку. з рiзних джерел я знаю що забудовник зразуж навязує свiй жек i диктує умови мешканцям, якщо всi на таке згоднi то будь ласка! Прозрiєте потiм. Бажаю всiм успiхiв.
ponk
15.07.2014 13:44:13
Те що вiд послуг ЖЕКа ми з вами не зможемо просто так вiдбитися це 100%. На минулому тижнi розмовляв з прорабом будiвництва, так вiн менi обмовився, що у нас вже i ЖЕК є який буде опiкуватися нашим будинком пiсля здачi. Хто у нас запитав чи хочемо ми щоб вiн нас обслуговував ??.
Однозначно народ боїться всього нового, а обєднання спiвласникiв багатоквартиних будинкiв (ОСББ)це нове.
MERI до речi ви не перша говорите про ОСББ.
На воротах нашої спiльної будови був тел. iнiцiатора створення ОСББ, пiсля розмови з ним я вияснив, що вiн вже розробляє статут та подає на реєстрацiю документи щодо створення ОСББ.
МЕРI
Ваш напiр щодо створення ОСББ лякає людей.
ОСББ необхiдно створювати не як бiзнес проект, а як аргумент полiпшення умов спiльного проживання в будинку. Що в цьому напрямку зробили ви??
Ви крiм тощо що всiм буде краще нiчого не сказали. Переконайте нас
barmaglot
15.07.2014 13:58:42
ponk, Вы просто кладезь ценной информации. Что-то мне подсказывает, что meri и человек с которым вы говорили по телефону - это одно и то же лицо. То что кто-то разрабатывает статут ОСББ и уже подает на регистрацию документы - это конечно новость бомба!!!
Нужно срочно всех уведомить о том что ни в коем случае не общаться по телефону (067) 406-55-30 - мошенник!!! Как буду на стройке - сорву объявление и попрошу прораба чтоб дал указание сторожу.
ponk
15.07.2014 14:15:51
Обявления на стройке уже нет
ponk
15.07.2014 14:52:17
по вказаному номеру вiдповiв (представився) Леонiд Сергiйович Рибалко iнiцiатор сворення осбб. Працює нiбито десь структурних пiдроздiлах Подiльскої адмiнiстрацiї. Обзвонив всю адмiнiстрацiю чули про нього тiльки в КП Дирецiї по утриманню житлового фонду - мабуть вiн майстер аварiйних служб.
iнфо для роздумiв