Святошино, Верховинная 39-41 (Житлоинвестбуд-УКБ)

ponk

ponk

15.07.2014 14:57:22

Якщо все прозоро i грамотно зроблено то як на мене ОСББ не самий поганий варiант. Вибори голови, кворум для прийняття рiшення та iншi дiї необхiдно правильно прописати в статутi для можливостi подальшого контролю i уникнення непорозумiнь.

Цитувати

ponk

ponk

15.07.2014 15:19:06

До речi дуже важливим питанням залишається експлуатацiя будинку в межах гарантiйного термiну.
Статтею 860 Цивiльного кодексу України встановлено, що перебiг гарантiйного строку починається з моменту, коли виконана робота була прийнята або мала бути прийнята замовником, якщо iнше не встановлено договором пiдряду.
При цьому, вiдповiдно до ст. 859 Цивiльного кодексу України гарантiя якостi роботи поширюється на все, що становить результат роботи, якщо iнше не встановлено договором пiдряду.

Необхiдно мабуть iнформацiйним запитом запросити в замовника робiт (я так думаю, що замовником робiт є КП Житлоiнвестбуд)копiю договору пiдряду з метою ознайомлення з термiнами будiвництва, вiдповiдальнiстю сторiн, гарантiйними термiнами та iнше. Хоча мабуть нас пошлють зсилаючись на конфединцiйнiсть iнформацiї. Є бажаючi цим зайнятись???

Цитувати

mikey

mikey

15.07.2014 16:11:44

был сегодня на стройке.
1. поставили вентили на трубы воды
2. ставят детскую площадку и скамейки.
3. лифты смонтированы, но не работают
4. на этажах в коридорах есть свет
5. точно будет большая проблема со стоянкой для машин
6. двери входа в дом металопластиковые со стеклами, что очень радует, и не делает вход в подъезд входом в бомбоубежище

Цитувати

mikey

mikey

15.07.2014 16:25:53

1. объявление на стройке все еще есть - справа от ворот
2. про ЖЕК указано в договоре
3. я лично против каких-либо движений с ОСББ пока все не оформят все до конца (опять таки про ЖЕК есть пунктом обязательств покупателя).
4. места для консьержа по сути нет, так как со ступенек сразу ведет дверь на лестничную клетку, куда есть доступ независимо от других входов
5. а какую функцию будет выполнять консьерж? спрашивать "вы к кому"? так есть тысяча отговорок ))
6. мусоропровод и так закручен на данный момент

Цитувати

ponk

ponk

15.07.2014 19:15:49

Маю досвiд проживання в будинку з консьєржем i без.
Iз плюсiв:
1. Так вiн (вона) дiйсно питає куди (ви до кого).(до речi у нас за забором бiля сталiнки знайшов використанi шприци з кров`ю) не хотiв би щоб дiти зустрiчали це серед поверхiв будинку;
2. якщо хтось незнайомий щось виносить - то обовязково поцiкавиться звiдки i хто ?
3. Бомжi i наркомани такi будинки обходять стороною бо консьєрж в разi необхiдностi викличе мiлiцiю
4.В моєму будинку де я мешкаю наданий час пульт пожежної сигналiзацiї знаходиться також у консьєржа;
5. Вирiшує всi поточнi питання:
- визвати електрика бо на поверсi не горить лампочка,
- лiфтера бо не закривакються дверi;
- прибрати в лiфтi бо чийсь улюбленець "нагадив";
- розбили скло вхiдних дверей (випадково), нiхто не признається, а консьєрж знає
- у нас (де я мешкаю на даний час) на клумбах висаджують квiти;
- цей список можна продовжувати...переваги очевиднi
iз мiнусiв: кожного мiсяця ми платимо за це грошi аж 50 грн.
(нi один домофон не замiнить консьєржа (охоронця))

Цитувати

mikey

mikey

15.07.2014 19:47:43

про консьержа принято =)

Цитувати

rossomaha

rossomaha

16.07.2014 06:54:05

На воротах нашої спiльної будови був тел. iнiцiатора створення ОСББ, пiсля розмови з ним я вияснив, що вiн вже розробляє статут та подає на реєстрацiю документи щодо створення ОСББ.

Без меня меня женили называется. Сам пью, сам гуляю, сам стелю и сам лягаю. Перед фактом поставили и ладно, пипл схавает.

Цитувати

ponk

ponk

16.07.2014 08:21:09

rossomaha :
якщо rossomaha, Леонiд Сергiйович Рибалко i абонент номеру (067) 406-55-30 є однiєю особою. То все, що я написав до цього було сказано вами в телефоннiй розмовi. I про попереднє i теперiшнє мiсце роботи i про досвiд в данiй сферi i про статут i реєстрацiю. Чи може це все було сказано пiсля "Сам пью, сам гуляю, сам стелю и сам лягаю" тодi це вже iнша справа. Необхiдно задуматись чи зможете ви створити успiшне ОСББ.

Цитувати

mikey

mikey

16.07.2014 08:28:21

З А К О Н У К Р А Ї Н И Про об`єднання спiввласникiв багатоквартирного будинку
Скликання установчих зборiв здiйснюється власником будинку або iнiцiативною групою, яка складається не менш як з трьох власникiв квартир або нежилих примiщень.

Повiдомлення про проведення установчих зборiв направляється власником будинку або iнiцiативною групою не менше нiж за 14 днiв до дати проведення установчих зборiв. Повiдомлення направляється в письмовiй формi i вручається кожному власнику пiд розписку або шляхом поштового вiдправлення (рекомендованим листом). У повiдомленнi про проведення установчих зборiв зазначається, з чиєї iнiцiативи скликаються збори, мiсце i час проведення, проект порядку денного.

Установчi збори правомочнi, якщо на них присутнi бiльше п`ятдесяти вiдсоткiв власникiв.

Ну как бы если кто получает письмо счастья - прошу уведомить =). Хотя до момента записи в держ реестре никто из инвесторов не является собственником квартиры.

Цитувати

rossomaha

rossomaha

16.07.2014 08:28:36

Нужно сначала задуматься, нужно ли его сейчас создавать. :)

Цитувати
<< 46 47 48 49 50 ... 50
Архів