Bosservis
06.04.2014 08:52:34
Добрий день, шановнi iнвестори.
Не хочу нiкого образити, але я помiтив, що окремi з Вас використовують форум в якостi боксерської грушi, яку можна добряче погамселити, а за рахунок анонiмностi, ще й образити iнших форумчан. Але мова не про це, в черговий раз спробую пояснити, що запропонованi мною цiни є доволi лояльними i адекватними, за якiсний продукт, який оцiнили мешканцi ЖК "Лiпiнка" та ЖК "Вiдпочинок" уже маючи досвiд у порiвняннi вказаних послуг вiд рiзних структур. Бiльше того, запропонована вартiсть передбачає перегляд через три мiсяцi, i вiдповiдно до кiлькостi бажаючих буде формуватись вартiсть нашої послуги. При умовi 100% кiлькостi бажаючих не важко визначити кiнцеву цiну, а складову вартостi одного поста я вчора скинув в особисту пошту vik650. Викладаю текст цього листа:
"Справа в тому що мої пiдлеглi - це спецiалiсти, яких я готував декiлька рокiв в тому середовищi, яке спонукало до дисциплiни та порядку, тому в кожному з них я впевнений, бiльше того, проживаючи на зйомнiй квартирi усi пiдлеглi пiддаються додаткового контролю з моєї сторони, а також взаємоконтролю мiж собою, тому я знаю, що iнспектор Служби безпеки вийде завтра на змiну поголений, без зайвих запахiв, та акуратно одягнений в костюм, який вiн вчора ввечерi пiдготував для роботи разом з колегою.
Досвiд залучення мiсцевого контингенту дав менi не втiштi результати. По-перше - працiвники претендують на значно вищу заробiтну плату, по-друге - в охорону йде дуже багато не перевiреного елементу, серед яких можуть бути люди iз негативними задумами, а у мене робота з особистим майном людей, а аткож їхнiми неповнолiтнiми дiтками.
Чомусь нiхто не помiчає, що зовсiм вiдсутня стаття розходу "зарплата адмiнiстрацiї" або "адмiнiстративнi розходи".
Вартiсть одного поста порахувати не важко. Вiзьмемо тiльки зарплату працiвникiв, а це на цiлодобовий пост чотири людини, i якщо їм дати зарплату по 3 000 грн., то вже вийде 12 000 грн., iнше "з`їдає" унiформа, засоби звязку (радiостанцiї), доставка та проживання. А комерцiйна пропозицiя складається з трьох постiв по 15 000 грн.. Тож вiзьмiть калькулятор i порахуй, якi шаленi прибутки мене чекаю, а якщо ще оплачувати будуть далеко не всi, то розбагатiти за Ваш рахунок точно не вдасться."
Дякую. Гарного вечора.
З повагою Тростинський Руслан.
KIM
06.04.2014 09:00:13
А кто мешает сделать нормальный договор, где будет указано как минимум ЧТО охраняется, КАК это делается и СКОЛЬКО это стоит? А не обещать на словах златые горы. Если вы даже не в состоянии подготовить вменяемый договор, то какого отношения вы ждете? У вас еще есть время исправиться.
Bosservis
06.04.2014 09:12:58
Ще про податки забув вказати. А до договору ще не доходило. Скласти його жодних проблем немає.
Дякую.
vk777
06.04.2014 09:16:22
Irina_Kn:
Наличие лицензии ни о чем не говорит, пример тому SG... Вы на верное уже из...
Каждый вправе выражать на форуме свое мнение, также как иВы выражаете свое, отличное от других. Но я в отличие от некоторых его никому не навязываю. А ремонт буду начинать вместе с Вами!
KIM
06.04.2014 09:18:22
А как вы собираетесь предлагать свои услуги, даже не составив договор? Вам просто лень или вы действительно не понимаете, зачем он нужен?
vik650
06.04.2014 09:20:49
Уважаемый Bosservis, а не рассмотреть ли Вам вариант оплаты от минимума 100 грв, с перспективой на будущее. Может быть и какое то время поработать себе в убыток, при такой оплате думаю все будут не против, а не ждать пока наберется нужное количество людей для понижения тарифа. Если конечно Вы хотите на постоянной основе в будущем обслуживать Липинку2. Считаю это нормальные рыночные отношения. Не всегда сразу "на гора"
angry
06.04.2014 09:32:22
Я, в принципе, не против Боссервиса, но, учитывая, что в домах 7,8 и 9 еще не продано значительное количество квартир и менеджеры ОП будут водить туда потенциальных инвесторов, расписывая все прелести жизни в охраняемом комплексе, указывая на охрану, считаю, что Столица заинтересована в качественной и представительной охране не меньше ( а то и больше) первых жильцов. Поэтому, до момента сдачи всего комплекса основные расходы на охрану должна нести Столица.
Допустим, мы решим нанять каких-то бритых титушек в трениках - представляете реакцию потенциальных покупателей на такой зоопарк?
Bosservis
06.04.2014 09:36:40
Я готовий розглядати усi запропонованi Вами варiанти, i навiть роботу собi в збиток (доречi так як на Лiпiнцi1), але це потрiбно конструктивно обговорювати з конткретними людьми а не з НIКАМИ на форумi, якi знову намагоються принизити.
На ваше запитання KIM вiдповiм - я знаю для чого складаються договори, а з ким його складати, якщо етап визначення компанiї ще не закiнчився?
До речi КIМ я оцiнив Ваш гострий сарказм.
Дякую. Гарного настрою.
KIM
06.04.2014 09:49:15
То есть, я так понял, что пока мы не выберем окончательно компанию Боссервис, вы не собираетесь напрягаться и готовить нормальный договор? Я думаю, это прекрасно характеризует ваш уровень. К сожалению.
Bosservis
06.04.2014 10:08:14
Умови договору прямо залежать вiд вартостi послуги (або навпаки), а про що можна говорити, якщо я не знаю навiть розмiру свого збитку (кiлькостi споживачiв) на той перiод про який Ви писали в попереднiх постах.
Дякую.