пгт Глеваха, ул. Вокзальная, 22

Director

Director

04.11.2008 17:15:22

А я говорю долго, невнятно и непонятно?????
1. Когда будут осуществлены ВСЕ доплаты.
2. Когда все подпишут акты.
3. Когда все сдадут документы.

А теперь скажите мне КОРОТКО и ЯСНО: когда это все произойдет (с указанием конкретного числа)??????????

Цитувати

vvkk

vvkk

04.11.2008 17:45:42

Вода в нашем доме есть. холодная.
Отопления нет. Похоже во всей глевахе его пока нет.

Вопрос к г. Директору:
А много ли таких должников не подписавших акты и не сделавших доплаты?
Давайте как-то совместно их стимулировать...
Готов лично обзванивать данных несознательных граждан...
Уж очень хочется получить все документы еще в этом году.

Цитувати

YTetyanka

YTetyanka

05.11.2008 07:02:30

Если, что тоже помогу)))

Цитувати

Natalija

Natalija

05.11.2008 12:42:13

Шановні мешканці будинку Вокзальна, 22!
Для виготовлення правовстановлюючих документів на кожного з мешканців Вам необхідно (а саме власнику квартири) у будь-якого приватного нотаріуса оформити від себе довіреність на ім’я юридичної особи ТОВ «Київська інвестиційно-будівельна компанія».
Для оформлення доручення з собою необхідно мати:
- паспорт;
- ідентифікаційний номер;
- оригінал договору про участь у фонді фінансування будівництва;
- гроші для сплати за оформлення довіреності.
В дорученні повинно бути вказано, що Ви довіряєте ТОВ «Київська інвестиційно-будівельна компанія» виконати замовлення на виготовлення правовстановлюючих документів, реєстрацію права власності та сплату за виготовлення правовстановлюючих документів в Глевахівській селищній раді та Комунальному підприємстві «Васильківське міжрайонне бюро технічної інвентаризації».
Після чого Вам необхідно здати оформлену Довіреність і Заяву на виконком (форма представлена вище) представнику ТОВ «Київська інвестиційно-будівельна компанія» Наталії (м. Київ, вул. Радищева, 10/14, оф. №414).

Контактний телефон для довідок:
206-23-38 (Наталія).

Цитувати

Natalija

Natalija

05.11.2008 13:06:33

Зразок Заяви на виконком

Цитувати

Natalija

Natalija

05.11.2008 13:09:03

Текст Доверенности:
Д О В І Р Е Н І С Т Ь

Я, що нижче підписався/лась, ПІБ, (паспорт______, виданий___________________, ідентифікаційний номер _______________), що зареєстрована/ний за адресою ______________________________, за попередньою усною домовленістю цією довіреністю уповноважую ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КИЇВСЬКА ІНВЕСТИЦІЙНО-БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ» (реквізити: юр. адреса:  03124, м. Київ, б-р Івана Лепсе, 6 «Літера А»; Код за ЄДРПОУ 32485449; свідоцтво про держ. реєстрацію юридичної особи серія А00 №002382) представляти мої інтереси в державних, громадських, господарських та інших підприємствах, установах, організаціях незалежно від форм власності, в тому числі в Глевахівській селищній раді та Комунальному підприємстві «Васильківське міжрайонне бюро технічної інвентаризації» з питань реєстрації права власності (згідно Договору №___ про участь у Фонді фінансування будівництва від «___» _________ 200__р.), оформлення та отримання на моє ім’я правовстановлюючих документів, на про інвестовану мною квартиру №___, яка знаходиться за адресою: Київська обл., Васильківський район, смт Глеваха, вул. Вокзальна, буд. 22.
Для цього надаю право подавати та отримувати для мене всі необхідні довідки, документи та заяви, в тому числі Свідоцтва про право власності на квартиру, технічний паспорт, розписуватись за мене, сплачувати всі необхідні платежі, а також виконувати всі інші дії в межах цієї довіреності.

Цитувати

Torika

Torika

05.11.2008 14:11:51

Director: А я говорю долго, невнятно и непонятно?????
1. Когда будут осуществлены ВСЕ доплаты.
2....

Ув. директор, ну чего вы злитесь, ну некогда просто выискивать необходимую информацию среди разговоров о воде, подвалах и т. д.
1. Когда будут осуществлены ВСЕ доплаты - какие доплаты? если от жильцов, тогда что? договор на обслуживание подписали, 500 грн заплатили... что-то ещё?
2. Когда все подпишут акты - это вроде понятно.
3. Когда все сдадут документы - кроме доверенности что ещё нужно?

Цитувати

Torika

Torika

05.11.2008 14:17:13

Наталія
дякую за конкретну та повну інформацію.

Цитувати

Natalija

Natalija

05.11.2008 14:48:35

И еще - ближайшеее заседание исполкома сельсовета состоится 11 ноября (следующий вторник). Будем передавать документы на тех инвесторов, которые получили ключи. Первым этапом пойдут те инвесторы, получившие ключи, вторым этапом остальные. Для уточнения информации звоните в офис.

Цитувати

Director

Director

05.11.2008 19:41:58

Добрый вечер!

Надеюсь слово "этап" никого не напугает :)))))))))))

То Торика:
Есть 3 инвестора (из 162), которые не доплатили за изменение площади согласно замеров БТИ. Это я и имел в виду, написав про доплаты.

То all:
Единственное дополнение к информации Наташи - на исполком следует подать не менее 100 заявлений. Задача сложная, но выполнимая. Если не наберется такое количество заявлений, то прийдется ждать следующего исполкома.

Удачи.

Цитувати
<< 52 53 54 55 56 ... 102
Архів