Stranger
02.08.2008 05:59:28
Текст письма может быть таким:
Президентові АТКХ «Київміськбуд»
Шилюку Петрові Степановичу
Стосовно: Затримки передачі під заселення об’єкта будівництва що споруджуються АТХК «Київміськбуд» в м. Буча Київської області.
Шановний Петре Степановичу !
Я, __________________________, є Довіритилем за Договором про участь у Фонді фінансування будівництва №______ від ____ вересня 200_ року що був укладений між мною та Акціонерним комерційним банком «Аркада» (надалі «Банк»), що діє як управитель Фонду фінансування будівництва за програмою АТХК «Київміськбуд» (надалі «ФФБ»).
За наведеним договором мною було надано грошові кошти у довірче управління Банку з метою отримання у власніть об’єкта інвестування – квартира (номер об’єкта інвестування №_____ площею ______ кв. м.) у об’єкті будівництва №1, що зводиться в межах вул. Вишнева, Нове Шосе та Б. Хмельницькогов м. Буча, Київської обл.
Мої зобовзання, щодо внесення коштів за наведеним договором було виконано мною у повному обсязі, про що свідчить надане мені Банком Свідоцтво про участь у ФФБ виду А за програмою АТХК «Київміськбуд» №______ від ________ 200_ року а також укладений між мною та Банком Договір про уступку майнових прав №М_____ від __ ________ 200_ року.
За наведеним договором про уступку майнових прав Банк передав мені свої права щодо наведеного вище об’єкта інвестування якими він володів відповідно до умов Генерального договору від 10 червня 2002 року за яким АТКХ «Київміськбуд» діє як Забудовник.
Запланованими датами введення об’єкта будівництва в експлуатацію та передачу його під заселення відповідно до Свідоцтва були – здача в експлуатацію 31 грудня 2007 року, передача під заселення 29 лютого 2008 року.
Банк повідомив мене своїм листом №_____ від __ березня 2008 року, із посиланням на лист АТКХ «Київміськбуд» №1171/0/2-08 від 11 березня 2008 року що об’єкт будівництва було введено в експлуатацію 27 грудня 2007 року актом державної приймальної комісії №43 від 27 грудня 2007.
До теперішнього дня документи на право власності щодо об’єкта інвестування за наведеним договором мені надано не було. Більше того ніякої офіційної чи письмової інформації яка б пояснювала причини значної затримки передачі об’єктів інвестування у мою власність до мене не надходило ні від Банку ні від Забудовника.
З огляду на значну затримку передачі об’єкта інвестування у мою власність прошу роз’яснити мені письмово причину ненадання мені до сьогоднішнього дня документів на право власності на об’єкт інвестування за договором №______ від __ _____ 200_ року адже відповідний об’єкт будівництва було здано в експлуатацію ще 27 грудня 2007 року а також повідомити мене коли ці документи буде вироблено та надано мені;
З повагою, серпня 2008 р.
02.08.2008 06:12:07
Письма лучше всего отправлять или по почте с уведомлением о доставке (а то сами понимаете никто ничего не получал...) либо подъехать в КГС на Суворова и вручить с регистрацией вхд номера на копии (так у них кажется на 7-ом этаже сидит женщина-бегунок которая берет корресп и регистрирует).
Господа, не стесняйтесь - это Ваши уже готовые квртиры и деньги по кредитам, сьем жилья и тд. Они должны увидеть критическую массу людей и все быстро решится. Если они не видят что люди беспокоятся то они также и относятся... и мы вселимся в следующем году (может) и выслушаем еще мноооого душещипательных историй от них а может уже и от других - сейчас много пишут что муниципалетет продает свою долю в КГС (80%) росийскому частному инвестору.
Anna_K
02.08.2008 07:46:50
Всем привет.
Хорошие новости так и не хотят появляться :(
to stranger:
по поводу подъехать в Бучу в четверг.
Я с мужем смогу (по крайней мере планируем), и сможем Вас подобрать :).
to Аллочка:
Аллочка, видела ли ты свою соседку? есть новости по квартире (аренда)?
alal
03.08.2008 10:00:55
Всем привет, я из 1-й секции 2-го дома.
Давайте опоределимся в котором часу и где встречается в четверг инициативная группа инвесторов. Мы с мужем тоже хотим подъехать.
alal
03.08.2008 10:03:07
Извините, "определимся"
stranger
03.08.2008 20:30:31
Anna_K
По поводу того как со мной связаться - бросьте пожалуйста Ваш контактный телефон на e-mail: zieger59@yandex.ru и укажите время когда Вам можно позвонить - я Вас сразу же наберу и договоримся - не хочу публиковать свой номер на вебе...
Я наберу Александра (предст КГС в Буче) и договорюсь на четверг напр на 11:00 утра если всем удобно.
К сожалению не вижу активности (наверно выходные). Очевидно что если нас будет 3 семьи - то представляться инициативной группой не будет иметь смысла - по этому просто поговорим и узнаем инфор. Если будут люди то посмотрим на месте.
У меня есть чувство что много квартир в домах 1-2 могли быть раскуплены для спекуляционых целей. По этому много людей просто ждут и молчат - их не волнует когда вселяться. Уже высказывалась мысль что учитывая что КГС строит дома 3-4 а на дворе кризис и возможно отсутствует спрос - то наши беды могут объясняться тем что с целью не составлять конкуренцию при распродаже квартир в доме 3 (а возможно потом и 4) КГС просто придерживает сдачу домов 1-2 рассказывая сказку о земле, аресте и тп.
Олександр
04.08.2008 06:18:10
Що я вам скажу шановні, спикулянтів тут мало, наприклад ми купили квартиру у 2 будинку щоб жити, але писпти нікуди не збирають, бо це все одно шо горохом об стіну. Ви тут пишете приклади листів а мені смішно, це просто смішно...
john_do
04.08.2008 06:52:13
to stranger:
Давайте, по возможности, договоримся к 10 утра.
Санек
04.08.2008 06:54:22
Я согласен с Олександром. Вон Элита или Семьи Сосниных писали письма, с Президентом встречались, и сильно им это помогло? Так что не вижу никакого смысла.
КГС продается, люди которые его хотят купить, это делают не для того, чтобы перестать строить, поэтому имидж для них очень важен. Так что риска что нас кинут, практически нет. Единственное - вселимся в следующем году, весной, но тут уж хоть попы порвите, ничего не измените.
П. С. обращаться к "знакомым" в КГС - верх детской наивности, извините. Взрослые люди, казалось бы.
Олександр
04.08.2008 07:09:14
О Саньок мене підтримав, а то вони нерозуміють, ужас. Хай хоть тріснуть, а як вони захочуть так і буде. Я читав які листи мають писати, то мені смішно було, це так сильно поможе... Тільки дивіться щоб хуже ж не було, юристи!