Вышгород, пр. Шевченко, 2-Г, 2-Д, ЖК "Ольжин Град"

Vanchich

Vanchich

06.08.2010 06:14:57

У мене запитання до жильців секції А, у вас є підписаний договір з РЕСом? Тому що коли ми сьогодні поїхали забирати, перед цим вчора телефонували, і уточняли чи він вже підписаний, і вони нам сказали, що так, можна приїзжати забирати. А сьогодні бабця махала трьома папками непідписаних договорів і говорила, що буде цим починати займатися лише після відпустки, яка в неї почнеться 12.08 а закінчиться ближче до вересня. Я так розумію, що без договора нам не підключать електрику? Хто може підказати № тел електрика, що відповідає за цекцію А

Цитувати

SiGrey

SiGrey

06.08.2010 06:37:37

Vanchich, какая у вас квартира/этаж? Может стоит подъехать, самому посмотреть?
Электричество в доме/квартирах есть!

Цитувати

Vanchich

Vanchich

06.08.2010 06:46:32

Vanchich: У мене запитання до жильців секції А, у вас є підписаний договір з РЕСом? Тому що...

13 поверх. Ми вчора були на поверсі є. Але ж єлектрик, я так розумію, не буде без договору нічого робити, а ми хотіли щоб він поставив на розетки. Але зараз знову поїдемо в РЕС, в третє, щойно розмовляли з заступником, так він представився, і сказав, що раз у нас така ситуація, він нам допоможе)))

Цитувати

SiGrey

SiGrey

06.08.2010 06:52:47

Автомати не пробували вмикати (в щитовій квартири)?

Найміть електрика, щоб він вам "продзвонив" все, зробив нормальну розводку по квартирі. Повстановлював розетки, вимикачі, дзвінок, плиту та ін. це буде швидше і надійніше.

Цитувати

Щурик

Щурик

06.08.2010 07:04:17

Я видел дворников. А также двух уборщиц - каждое утро подметают в подъездах и по этажам. Кстати, всю ночь время от времени территорию обходит охранник с фонариком - я так понимаю ольжинградовский со строящегося дома.
Что касается воды, то ее все время то включают, то выключают, с чем это связано не знаю, но я купил 50-литровый бидон и набрал про запас.))))

Цитувати

lionsoul

lionsoul

06.08.2010 09:33:40

ребят, кто будет менять двери, и старые (ольжинградовские) вам не нужны - поделитесь. Будем признательны.

Цитувати

Vanchich

Vanchich

06.08.2010 10:58:40

SiGrey: Автомати не пробували вмикати (в щитовій квартири)?

Найміть електрика, щоб...

Дякую, за пораду. Були сьогодні в РЕСі і договір віддали. Бабця була не дуже задоволена, що все-таки приперлась я сьогодні, а не в вересні як вона собі там напланувала. І вже з електриком навіть зустрілись, що обслуговує секцію А, звати Олексій, мені сподобався. Також отримала у консьєржки перші платіжки за квартплату та опалення. Так що можна нас привітати усіх з цією подією.)))

Цитувати

AlexDo

AlexDo

06.08.2010 11:10:44

Как мне объяснили в РЭСе. Отсутствие у нас на руках договора - не причина отсутствия электричества в квартире. У меня договора нет, а электричество есть. И даже когда выбило в коридорном щитке автоматы, пришел электрик и включил и никаких документов не спрашивал. А договор пусть хоть до нового года подписывают.

ЖЭК не выделяет электриков на конкретный подъезд. В ЖЭКе есть 4 дежурных электрика и они меняются. Вчера, например, был Александр.

А с платежками поздравляю. Много насчитали?

Цитувати

dilmah

dilmah

06.08.2010 11:11:26

поздравляю!!! вот это событие)))

Цитувати

Lyuska

Lyuska

06.08.2010 11:25:19

а квартира кредитная или нет?? право собственности уже оформили???

Цитувати
<< 327 328 329 330 331 ... 715
Архів