Vovanchik
18.07.2013 12:18:21
tarantina: Добрый день уважаемые соседи!Помню как-то встречала на нашей ветке информацию о том,...
Якщо дверi вже стоять - це практично нереально. Менi поставили дверi дуже криво, повнiстю не вiдкривались. Здiйснивши близько 20-30 дзвiнкiв на протязi мiсяця я накiнець добився, щоб Саша (прораб з Вол.1) попросив когось iншого, щоб той прислав ще когось i менi подивились дверi :) На моє прохання дати грошi i забрати дверi - вiдмовив, пiзно вже. Нема бажання з ними перезвонюватись цiлими днями. Тому менi прийшли i пофiксили косяки на цих дверях, колись пiзнiше помiняю за свiй рахунок. Але дверi жахливi, коли їх ремонтували бачив розiбраний замок "з середини" - це жах.
Mad
18.07.2013 12:22:59
tarantina Если у вас ещё не успели поставить входные двери и вы собираетесь от них отказаться, тогда рядом на стене напишите мелом "Двери не ставить!".
После того, как всем двери поставят а вам нет, обратитесь в ОП напишите заявление, возьмите подпись прораба и вам вернут 1000 грн.
Если двери уже установили - то поменять их можно только за свой счет
Vovanchik
18.07.2013 12:34:15
Цiкаво вiдносно електрики. Нiякого акту не пiдписував, а електрика в квартирi на вхiдному автоматi була. Мiсцевий електрик Юра зробив менi всю розводку пiд розетки по квартирi i переробив величезнi косяки забудовника :) Чомусь електрики забудовника вирiшили що у ваннiй кiмнатi всi розетки повиннi бути по тiй сторонi де стоятиме ванна :) На мої дзвiнки Захару+Сашi+Вiддiлу продажу отримував одну вiдповiдь якщо це є у планi розводки електрики i ми помилились то пофiксимо. Але "план розводки" електрики є лише у Кватерчука, до якого не доберешся нiяк. Короче теж за свiй рахунок переробив, нерви важливiшi.
З.I. Цiкаво коли ж таки буду пiдписувати документи з електриками, якi показники лiчильника менi порахують :)
tarantina
18.07.2013 12:50:40
Mad: tarantina Если у вас ещё не успели поставить входные двери и вы собираетесь...
Спасибо большое за ответ. нет, у нас еще двери не стоят, я с Волынской, 12. В ОП задавала этот вопрос на, что мне ответили, что узнают о процедуре и перезвонят. естественно, что никто не перезвонил... морозятся как всегда.
еще раз спасибо
tarantina
18.07.2013 12:54:27
Denchik07: Уважаемые соседи, добрый день!
Вот такой Акт выдают в ОП после заключения ОД,...
вот хитропопые!нет слов...
kattyshuk
18.07.2013 13:01:14
Vovanchik: Цiкаво вiдносно електрики. Нiякого акту не пiдписував, а електрика в квартирi на...
Vovanchik: Можете написать тел электрика Юры. Заранее благодарна.
hedgesitter
18.07.2013 13:02:06
Для старта определённых работ по отделке этот акт правильно подписывать--но какое отношение он имеет к подписанию ОД?, можно ключи выдать,снять показания одного счётчика... ещё что?... ведь там(в ПД)вполне подробно трактуется пригодность квартиры, которую мы в состоянии освидетельствовать.Т.о. этот акт особо и не привязан к договору-может подписываться раньше
Vovanchik
18.07.2013 13:06:05
kattyshuk:
Vovanchik: Можете написать тел электрика Юры. Заранее благодарна.
написав в приватне повiдомлення
kattyshuk
18.07.2013 13:18:15
Vovanchik:
написав в приватне повiдомлення
Спасибо большое за телефон и рекомендации)))
Vovanchik
18.07.2013 13:19:01
Ось так виглядає зiбраний щиток на Волинськiй 1.
Спочатку хотiв купувати теристорний стабiлiзатор на всю квартиру - але вiн дуже дорого коштує, близько 4-5 тис грн :(
Я поставив собi Зубр (реле напруги), вiн показує 240-244В. Думаю коли всi заселяться - просяде до 220-230. Схоже, що напруга у нас гарна повинна бути.