Троещина, пр-т Маяковского, 1-3 (Киевгорстрой, ДБК-4)

gorez

gorez

06.01.2012 10:32:59

А хто визивав мiлiцiонерiв з операторами? Який телеканал знiмав? Хто бачив?

Цитувати

gorez

gorez

06.01.2012 10:41:29

Сусiди з 24-поверхової секцiї - як у Вас працюють лiфти? Бо в 12-поверховiй секцiї можна сказати, що майже не працюють. Бiльше поламанi нiж робочi. Вчора дзвонив о 16 годинi Олегу Васильовичу з ДБК-4. Вiн мене заспокоїв, що вчора вiн сам їздив лiфтом в 12 пов. секцiї. Коли Я приїхав о 17 годинi, то знову традицiйно я побачив табличку - Лiфт не працює, i вахтьорша пiдтвердила, що до них Олег не заходив, а лiфт як не працював так i не працює.
Дзвоню Олегу - вiн каже протилежне, що лiфт працює.
Кому вiрити - Вахтьорьцi i своїм очам чи якомусь Олегу Васильовичу?
Я бачу поки кучу скарг не написати - дiла не буде!

Цитувати

Sosedushka_s_M

Sosedushka_s_M

06.01.2012 11:37:21

gorez: А хто визивав мiлiцiонерiв з операторами? Який телеканал знiмав? Хто бачив?

Та хто завгодно мiг викликти, ми ж, активнi форумчани, не єдинi мешканцi будинку :) Можливо навiть за КМБ або ДБК-4. Зйомка, скорiш за все, службова

Цитувати

ANI

ANI

06.01.2012 17:54:23

"Я бачу поки кучу скарг не написати - дiла не буде!" По поводу лифта надо занятся всерьез, а то не мы на лифте будем "ездить", а по нашим ушам будут "ездить" что с лифтом большие проблемы.

Цитувати

xlhombat

xlhombat

09.01.2012 11:26:12

... кто - то может вложить отсканеную схему электро проводки в двухе?

Цитувати

dallas

dallas

09.01.2012 15:30:28

Мда - про "салют", новости мягко говоря неприятные. Считаю необходимо обращаться в ЖЕК - они должны ремонтировать.
По поводу консьержей:
1. от них нелья ожидать какой - либо реальной охраны. Нормальная охрана стоит гораздо дороже. Но консьержи тоже нужны - это минимальный контроль доступа в дом. Пока в доме живет мало реальных жильцов, делают ремонты консьерж крайне необходим что бы дом не стал проходным двором. Я это все уже проходил в доме котором пока сейчас живу (новострой 6 лета назад сдан). Пока все делали ремонты (дом сдавался был без отделки) каждая вторая квартира была вскрыта...
Поэтому важно что бы консьержи контролировали вход. Кто живет в доме или хранит материалы, инструмент советую ставить доп. замки или хотя бы менять серцевину в установленных сроителями.
2. Если к консьержам есть замечания - собираются жильцы, высказываются притензии, принимаю решение о наборе новых (если необходимо). В таком случае, нужно быть готовым к тому, что поиск и набор нужно выполнять самим (расклейка объявлений, собеседование...)

Цитувати

apokk

apokk

09.01.2012 19:29:55

Не хочу вносить негатив, но...
Раёнчик у нас очень наркоманский. Вчера вечером к консьержке подошел парень и сказал, что доставка еды в 50-ую квартиру. Она открыла. Он позвал еще пять человек, которые сидели на детской площадке и они все вместе поехали на лифте и растворились... Это все рассказала мне консьержка, так как я в этот момент выходил из дома (23:30). Еще сказала, что это не первый раз.
Короче я думаю, что они взломали какую-то квартиру (хорошо если не проданную) и устроили там притон! Замки, которые стоят сейчас в наших дверях, очень легко открываются. Что делать?
п. с. Еще консьержи очень бояться открывать свою дверцу, так как думают, что у них отберут компьютер.

Цитувати

xlhombat

xlhombat

09.01.2012 21:11:56

хм... писать ментам...
и на ментов жалобу если мало патрулируют
сейчас они на стреме
сократить могут за бездействие...
какая квартира - можно пойти по этажам
ручки подергать и четко сообщить номер...

Цитувати

oxi

oxi

10.01.2012 08:38:49

Привiт шановнi мешканцi, знайомi, сусiди по будинку Маяковського 1-В!
Ще раз щиро вiтаємо Вас, з минулими святами!
Вiдсвяткувавши свята ми повертаємося до звичайного життя в нашому будинку.
Частина людей, вже заселилася, частина нi, частина заселиться найближчим часом.
Будинок новий, i так як ми уже пересвiдчились виникає дуже багато питань при початку його експлуатацiї. Але менi хотiлося на сьогоднiшнiй день розглянути одне з них. Не секрет, що в багатьох квартирах власники, роблять, переробляють ремонти. Але часто створюючи комфорт для свого проживання, ми створюємо дискомфорт для спiвмешканцiв.

Пропоную обговорити, погодити, затвердити(з доведенням до конс`єржiв, вивiшенням оголошення) час, а саме головне пiдтримувати погоджений графiк, коли ми можемо «вдосконалюватись» без шкоди для оточення.

Як пропозицiя : 7-14(робочi години)
14-16 (перерва)
16-22(робочi години)

Я певен, що серед мешканцiв є люди похилого вiку, а також кожен з нас був, являється, чи в майбутньому стане батьками, i Ви з розумiнням вiднесетесь до даного прохання-пропозицiї.

Щоб остарбайтер «Петя, Вася, Коля» працюючи перфоратором в 23-00 не говорив, що власник квартири сказав йому «Тут можна працювати до ранку, в будинку нiхто не живе»

Як правило, «свинство-породжує ще бiльше свинство». Не хотiлося б жити в свинарнику!!!-
Ми за наше помешкання заплатили не маленькi грошики

Надiюсь на розумiння

Богдан

Цитувати

Sunder

Sunder

10.01.2012 09:32:59

apokk: Не хочу вносить негатив, но...
Раёнчик у нас очень наркоманский. Вчера вечером...

Я живу в 50-ой кв. и действительно 8-го заказывал суши, в 23-30 принес парень, но был один )
С лифтом конечно главная засада, 5го переезжал, пришлось в очередной раз идти на поклон к лифтеру, естественно не бесплатно, он мне поведал, что с наладчиками не рассчитался подрядчик и они типа бастуют.
А кто-нибудь уже подключился к интернету и каб. телевидению? За неделю до НГ обращался во "Фринет", там сказали, что обращались в наш ЖЕК за разрешением, но в ЖЕКе ответили - дом на баланс еще не принят!!! Как при этом приглашают прописываться, я лично понять не могу.

Цитувати
<< 304 305 306 307 308 ... 357
Архів