Позняки-2, ул. Урловская, 20, стройплощадка 6 (Киевгорстрой)

Tough

Tough

13.06.2012 12:56:43

sapiens:
Теоретически, КГС должен инициировать приведение в соответствие всех договоров с инвесторами согласно изложенной позиции ГУЖЗ. Т. е. всем "Програмникам" они должны рекомендовать осуществить подписание допок, а затем уже их передавать в ГУЖЗ.

Будет ли КГС это делать активно??? Не знаю. Скорее всё зависит от активности действий самих участников Программы. Если они сами не инициируют, КГС может подождать, им торопиться некуда. Думаю, заставлять всех подписывать документы и заселяться, они не будут.

Кто-то занял ожидательную позицию, кто-то уже подписал...

Очень жаль, что пока нет единого мнения и позиции КГС, что бы инвесторы по единому порядку могли оформлять документы и приближаться к дате заселения.

Цитувати

sapiens

sapiens

13.06.2012 13:34:35

Вот пункт Закона на который они ссылаются.
"6. Державна пiдтримка для будiвництва (придбання) доступного житла надається сiм`ям та одиноким громадянам лише один раз. Право на отримання такої пiдтримки вважається використаним з моменту отримання громадянином такого житла у власнiсть."
Я так понимаю что право использует один человек. При чем здесь вся семья?

Указанного постановления КМУ не обнаружил вовсе. Есть от 2009 года, но там ничего по теме не нашел. Может кто другой поищет?

Цитувати

Ros

Ros

13.06.2012 15:09:50

sana27:
ЖЭК на урловской не надо искать, это 1 или 2й подъезд со стороны дороги урловской...

Я сьогоднi забрав акт-прийому передачi i менi дали вiзитку нашого ЖЕКу i сказали що його представнику iз завтрашнього дня будуть знаходитись в нашiй iнвесторськiй (навпроти 3-го пiдїзду) i там можна заключити договiр з ЖЕКом. Стосовно того, що у Вас не зроблено багато робiт в квартирi, то зрозумiло чому ви не хочете пiдписувати акт. Але як я зясосував в працiвникiв КГС, вони усувають недолiки по квартирi протягом пiвроку пiсля здачi будинку. Менi це сказали декiлька чоловiк, але я точно не знаю чи це правда чи нi. В моїй квартирi (1 секцiя) є проблеми зi стяжкою у ваннiй (вона лопнула) i ще не встановленi розетки i з дверима не все добре, але я вирiшив ризикнути i пiдписав акт i думаю, що будiвельники нiкуди не дiнуться i я їх "дожму" в планi усунення всiх недолiкiв (хоча може мiй оптимiзм i невипраданий).
Щодо невизначеностi в планi оформлення свiдоцтва (на всiх чи на одну особу), то це трохи засмучує i менi сказалi, що це питання будуть вирiшувати керiвники, а першi свiдоцтва будуть не ранiше вересня та й то лише у тих iнвесторiв, якi йшли не по програмi а купили квартири за повну вартiсть.
Моя думка така - угоди, якi були укладенi до викладеного на форумi листа, повиннi передбачати видачу свiдоцтва на одну особу зазначену у договорi купiвлi-продажу. Враховуючи те, що хтось там передумав чи одумався i вирiшив щось змiнити, то потрiбно змiнювати вже наступнi договори купiвлi-продажу з прописуванням цього моменту на нотарiальному рiвнi. А то виходить, що комусь там щось в голову стукнуло, а ти тут парся заключай якiсь додатковi угоди, а головне - плати за це додатковi кошти iз свого карману. Але звичайно моєї думки з цього питання нiхто запитувати не буде.

Цитувати

Folan

Folan

13.06.2012 18:07:49

У кого есть инфо по состоянию дел на 3-й секции?

Цитувати

sana27

sana27

13.06.2012 19:41:49

Умные люди, которые живут в соседнем доме, посоветовали переделывать сразу электропроводку или взять ее схему. Потому, что все розетки соединены последовательно. Без схемы будет проблематично восстанавливать.
Мы договорились с прорабом 2 секции Анатолием, чтобы он достал нам ее.
Если нужно могу дать контакты.

У кого есть телефон Клавдии, которая распределяет бригады обойщиков?

Подскажите, кто из 2сек 3комн: где Вы планируете ставить стиральную машину? Никуда не влазит без сноса стены )))

P.S. Могу поделиться планом квартиры в визио с размерами ;)

Цитувати

Ros

Ros

13.06.2012 20:19:09

sana27
Я ще ранiше до поклейки обоїв переробляв електропроводку. Знайшов мiсцевого електрика i з ним домовився про додаткоi розетки та прокладку телевiзiйних кабелiв. Електрик сказав, що зробив все нормально, але оскiльки я ще не користувався розетками (бо немає електрики), то по якостi нiчого конкретного зараз сказати неможу. Поживем побачим. Якщо потрiбно координати електрика можу дати, якщо вiн ще працює в нашому будинку.

Цитувати

sana27

sana27

13.06.2012 21:09:34

Ros :

Мы сами делали розетки и выключатели. Уже убедились, хочешь сделать хорошо, сделай это сам. Тем более, делаем все по принципу "умный дом". Привыкли к комфорту )

Цитувати

Folan

Folan

14.06.2012 17:23:43

На 6-м этаже 3-й секции поклеены обои и уложен линолиум.

Цитувати

DDnatalia

DDnatalia

14.06.2012 18:07:15

а в санузлах ванны и унитазы стоят в 3 секции?

Цитувати

Luda22

Luda22

14.06.2012 18:17:56

sana27: Ros :
Мы сами делали розетки и выключатели. Уже убедились, хочешь сделать хорошо,...

какие элементы электрики Вы сделали по принципу как "умный дом"? Поделитесь опытом

Цитувати
<< 323 324 325 326 327 ... 614
Архів