Ros
15.06.2012 10:53:47
Нi не будуть правi. Нiде в наших договорах купiвлi-продажу не написано, що швидкiсть будiвництва нашого будинку залежить вiд оформлення нами рiзних договорiв, а навпаки у них є чiткий графiк завершення будiвельних робiт, якого КГС не дотримується. Багато ж хто не пiдписує акт прийому-передачi квартири i як наслiдок договору з ЖЕКом з тiєї причини, що роботи по квартирi i будинку незавершенi i це резонно, оскiльки пiсля пiдписання цього акту нас теоретично можуть послати i сказати, що нiяких недолiкiв ми усувати не будемо, бо ви вже пiдписали акт про передачу i буть правi по закону. Я сам пiдписав акт без багатьох виконаних робiт можна сказати собi на збиток, лише щоб хоча б якось прискорити цей процес.
Максимум в чому можемо бути виннi ми це коли пiсля повнiстю виконаних робiт КГС в нашому будинку нам ЖЕК не пiдключить свiтло i воду через вiдсутнiсть необхiдної кiлькiсть угод, але це колись в майбутньому, а зараз вся провина на КГС.
Тому я також вважаю за доцiльне пiдписвати колективний лист i крiм того створювати iнiцiативну групу, яка буде ходити до керiвництва КГС за усними вiдповодями щоб нагадувати про себе. Сам приєднаюся до цього процесу, але потрiбна масовка.
Olabola
15.06.2012 11:01:27
Ros, у Вас какая секция?
Понятно ещё почему третья не спешит подписывать. Но 1-я уже готова, а подписало человек 10 из 1й.
Tough
15.06.2012 11:07:23
Дом в эксплуатацию введен 30 марта. Остальные работы они планировали закончить до 15 мая. (согласно документа)
Предлагаю написать коллективное письмо с просьбой указать дату окончания строительных работ и передачу дома ЖЕКу. В КГС должны чувствовать ответственность и знать что мы "держим руку на пульсе".
Tough
15.06.2012 11:11:22
DDnatalia: какие действия вы предпринимали в марте? я не в курсе, так как квартиру купила только...
Где-то в это время обсуждался вопрос подписания допсоглашений к текущим договорам о переносе сроков сдачи дома с декабря 2011 на март 2012. По этому поводу и были дебаты.
DDnatalia
15.06.2012 11:14:02
Ros : надо обьеденяться в инициативную группу, я могу ходить в офис КГС хоть с утра до вечера, в отпуске сейчас
Tough
15.06.2012 11:17:03
Olabola: Во вторник могу узнать ситуацию по ЖЕКу, Водоканалу и КиевЭнерго.
Tough, а как...
Хороший вопрос )
Но думаю у них же есть утвержденный план, по которому они работают. Вот нам и нужно понимать какие это сроки. Я общался с прорабом недели 2-3 назад, он говорил, что строительные работы до к нца июня будут закончены!
Сомневаюсь, что это так...
Ros
15.06.2012 11:24:16
Я iз першої секцiї i вона аж нiяк не готова. В мене не стоять "наличники" на дверях, немає розеток, стяжка по всiй квартирi iз буграми i ямами, а у ваннiй стяжка взагалi лонула i розпалася на декiлька частин (тобто її взагалi потрбно знiмати i класти нову). I до усування всiх цих недолiкiв i недобудов ми маємо повне право (навiть обовязок) не пiдписувати нiякi акти. Iнша справа коли все добудовано, недолiки усунено, а ми не пiдписуємо по якiйсь причинi акти - тодi питання до нас. Добре, стосовно недолiкiв - це iдеалiзм, хоча б їх пообiцяли усно чи в письмовiй формi усуснути, АЛЕ Ж ДОБУДУВАТИ КВАРТИРУ I БУДИНОК ЗАГАЛОМ ПОТРIБНО, А ВЖЕ ПОТIМ ВИМАГАТИ ВIД НАС ПIДПИСАННЯ ЯКИХОСЬ ДОГОВОРIВ. А то виходить якась iдiотська ситуацiя, замкнене коло: "Ми не пiдписуємо акти-прийому передачi квартири, бо ви не добудували, а ми не добудовуємо, бо ви не пiдписали акти". I тут, я повторюсь, вся провина на КГС. Я, наприклад, неможу радити людям пiдписувати акти прийому-передачi без запланованих виконаних робiт. Де гарантiї, що цi роботи будуть виконанi потiм? I всi я думаю це розумiють i не пiдписують цi документи. I примусити iнвесторiв ставити свої пiдписи пiд цими документи нi ми (iнвестори, якi їх вже пiдписали), нi представники КГС немаємо нiякого нi юридичного, нi морального права. I нiчого кивати в бiк несвiдомих iнвесторiв з боку КГС. КГС повинен виконати свої зобовязання, а вже потiм вимагати пiдписання вимщевказаних документiв.
Olabola
15.06.2012 11:28:31
"Ми не пiдписуємо акти-прийому передачi квартири, бо ви не добудували, а ми не добудовуємо, бо ви не пiдписали акти"
Об этом совсем не было речи. Я уже писала выше. В вашей ситуации понятно. У меня грубых отклонений нет (исключение пятно на потолке см 3 и отсутствие плинтусов). Не думаю что после того как я подписала Акт плинтуса мне не поставят :)
Вчера на объекте наличники в 1-й секции ставили на 4-м этаже (может выше тоже, но я не поднималась.)
Вы в журнале в "вагончике" сделали запись о том что нужно исправить?
DDnatalia
15.06.2012 11:32:40
сейчас строго контролируется вопрос работы инвесторов со строит. организациями в правительстве, может сразу туда написать обращение
Ros
15.06.2012 11:39:37
Olabola: "Ми не пiдписуємо акти-прийому передачi квартири, бо ви не добудували, а ми не добудовуємо,...
Так я залишив запис про недолiки в iнвесторськiй i говорив про це з прорабом декiлька разiв протягом останнiх 3 тижнiв. Але змiн нiяких немає, оскiльки з тiєю активнiстю з якою ведуть роботи по нашому будинку до усунення недолiкiв перейдуть мабуть ще не скоро. Вас я нi в чоме не звинувачую просто описав ситуацiю, не ображайтесь...