Позняки-2, ул. Урловская, 20, стройплощадка 6 (Киевгорстрой)

Тальянка

Тальянка

10.07.2012 12:39:24

Так, цiкаво. Я так зрозумiла, що нам пропонують користуватися з того ж джерела енергiї, що будiвельники користуються, Шевчук сказав, що розходи лягають на КМБ (у нас же навiть лiчильникiв ще немає), вродi того, що будiвельники подiляться з нами електроенергiєю на цей перiод. Може, саме так?

Цитувати

vim

vim

10.07.2012 12:39:43

Да, о подключении с 07.08 он подтвердил - вернее сказал что они (КГС) надеются на эту дату, что Киевэнерго их "не подведет". Данный график он сам и составлял. Сказал, что если согласно графика 30.07 договора будут заключены, то через дней 7-10 нам дадут электричество по постоянной схеме.

Цитувати

vim

vim

10.07.2012 12:44:22

Тальянка: Так, цiкаво. Я так зрозумiла, що нам пропонують користуватися з того ж джерела енергiї,...

Ну можливо саме й так, але я вважаю, що в даному випадку гол. iнженер КМБ повинен про це знати.

Цитувати

Тальянка

Тальянка

10.07.2012 13:01:47

Так, дiйсно, згодна, що повинен-таки знати. Може, ви йому таємницю вiдкрили, так сказати - сюрприз? Або знову нас водять за носа. У КМБ щодо нас багато таємниць i сюрпризiв.

Цитувати

Anjy

Anjy

10.07.2012 13:06:24

Так когда же все-таки заключать договора и с кем, с жек или с киевэнерго? Нахожусь не в Киеве. Постоянно прозваниваю строителей относительно состояния квартиры, чтоб уже наконец принять ее и подписывать договор с жеком. Теперь уже ничего не понимаю, с кем подписывать и когда(( Надеюсь, этот момент прояснится.

И как-то уж совсем непонятно относительно того, что КГС снимает свою ответственность в случае неподписания договоров с киевэнерго. А если действительно не все подпишут? все-таки 500 чел. Что тогда? А про воду что известно?

Цитувати

Тальянка

Тальянка

10.07.2012 13:26:48

Щодо води: запрацюють електронасоси - вода буде. Спочатку, мабуть, тiльки холодна (обiцяли у п`ятницю чи у понедiлок). У мене вчора з`явилася довiра до Шевчука - так не хочеться розчаровуватися.

Цитувати

Тальянка

Тальянка

10.07.2012 15:43:24

Я тiльки-но повернулася iз ЖЕКу. Дiзналася, що там сьогоднi була нарада, де прозвучало i про нашi вчорашнi дiяння, i що будiвельники отримали вказiвку закiнчити будiвельнi роботи по нашому будинку до 20.07 i залишити будiвлю, передавши її ЖЕКу. Пiсля цього i має бути офiцiйний дозвiл на заселення. Поки що дiм ЖЕКу не переданий. Про тимчасову схему електроенергiї та води вони, звичайно, не знають, оскiльки це ще поки не в їх компетенцiї. Щодо питання включення електрики та води по тимчасовiй схемi прошу всiх небайдужих телефонувати на гарячу лiнiю КМБ (206-22-88) i завтра, i пiслязавтра, i до понедiлка. Треба дати їм зрозумiти, що нам-таки дуже потрiбна та вода та електрика. Адже нiкому не хочеться повертатися на барикади. Дай Бог, щоб не довелося. Я тiльки що зателефонувала, нiхто не брав трубки, може, гаряча та лiнiя лише до 18 год, а потiм вже холодна стає?

Цитувати

sana27

sana27

10.07.2012 19:46:04

С завтрашнего утра начну дозвон по горячей линии!!!

Цитувати

Dalmatinez

Dalmatinez

11.07.2012 04:46:42

Всем привет

Цитувати

kntnatasha

kntnatasha

11.07.2012 07:14:48

Всем Добрый День! Непонятно, как они закончат все строительные работы до 20-го, если в третью и часть второй секции еще до сих пор не завезли сантехнику.... и в первой не все сделано. И еще момент, если не готовы квартиры, то люди соответственно не подписывают акт приемки и договор с жеком. А если нет договора с жеком, ключи вы не получите, возможности начинать ремонтные работы не будет, тогда и нет особой необходимости в электричестве. Может лучше в шею гнать чтоб дом наконец-то сдали. Насколько я понимаю, на Григоренко 12 дом полностью готов.

Цитувати
<< 366 367 368 369 370 ... 614
Архів