Crazy_Professor
15.09.2012 14:46:01
http://www.azarov.ua/press_message/Premer-ministr-provel-ryad-vstrech-v-ramkah-yaltinskoj-konferentsii.html
Еще один вариант написать пиьмо прмеьеру! Присоденяйтесь!!
Yana-Igor
15.09.2012 15:30:24
Письмо премьеру отправил. Sorry чуть отстал от жизни, подскажите Непопу индивидуальное письмо отправлять, или ждать 30-го числа?, если да, то где взять шаблон, а то на дом сайте только коллективное? (или я его просто не нашел?)
alivas
15.09.2012 20:01:30
Звонила в ЖЭК и просто была ошарашена таким ответом:" а ваши дома (3 и 4) никто принимать не собирается...." это лишний раз доказывает, что нас не заселят в этом году. сдача дома ( на бумаге) -состоится 30 сент. застройщик и генподрядчик получат премию по окончанию квартала за наши дома, КМДА отчитается за сданные метры, но это никак не приблизит наше заселение. по большому счету вышеназванным организациям спокойнее будет не запускать отопление, а просто закрыть дом до весны. можно написать письмо и пану Азарову..... им всем сейчас не до нас, у них выборы на носу. поэтому-ждем 30 сент. т. к. все привязано сейчас к этой дате, а потом надо подключать ТВ, тогда может быть нас услышат. to shapka: ВЕКТОР все таки строил школу на некрасовской.
Shapka
15.09.2012 22:00:58
alivas: Звонила в ЖЭК и просто была ошарашена таким ответом:" а ваши дома (3 и 4) никто принимать...
Рада, что есть этому подтверждение и Вектор не обманывал)
Про ЖЕК - жесть, конечно(( Может, они имели ввиду, что ПОКА не собираются? Ведь дома пока не сданы даже документально, до приемки ЖЕКом вроде еще далеко. Если же они имели ввиду то, что сказали, то я даже не представляю, как же мы их продавим((
Пока до выборов - надо писать письма всем, кто имеет малейшее отношение к этому. По-моему Юра Непроизносимый составил хорошие тексты. Надо только вписать свои данные и отправить. Не поленитесь, пож., это делать, уважаемые соседи!
Shapka
15.09.2012 22:01:25
№__ вiд __/__/____ Директору
Комунального пiдприємства з питань
будiвництва житлових будинкiв «Житлоiнвестбуд-УКБ»
01034, м. Київ, вул. Володимирська, 42;
Код ЄДРПОУ: 31958324;
п/р 2600100019431 в ПАТ «КБ Хрещатик»;
МФО 300670;
тел. 201-20-43, 201-20-55, 590-02-41;
email: investbud@kiev.ua
Непопу В’ячеславу Iвановичу
Iванова Iвана Iвановича
Iдентифiкацiйний номер 1234567890;
01001, м. Київ, вул. Хрещатик,32
моб. тел. 067-111-11-11.
Шановний В’ячеслав Iванович
Я, Iванов Iван Iванович, є покупцем майнових прав на квартиру №__ (______________) у житловому будинку будiвельна адреса: житловий будинок №_ (___) на земельнiй дiлянцi №19 (дев’ятнадцять) у 3-му мiкрорайонi житлового масиву Позняки Дарницького району мiста Києва, вiдповiдно до договору купiвлi-продажу №__ вiд ____________р.(далi-Договiр).
На виконання п.3.1 та 3.2 Договору мною було здiйснено повну оплату вартостi предмету договору вiдповiдно до графiку оплати, на пiдтвердження чого було видано Довiдку про сплату майнових прав.
Згiдно з п.6.1 Договору запланований термiн введення Об`єкта капiтального будiвництва I квартал 2012 року.
Згiдно з п.6.2 Договору продавець, як особа, яка виконує функцiї Замовника/Забудовника будiвництва об`єкта капiтального будiвництва, пiсля завершення його спорудження та введення в експлуатацiю, зобов’язується офiцiйно повiдомити Покупця, як власника майнових прав на Квартиру, яка є частиною об`єкта капiтального будiвництва, про дату передачi будинку пiд заселення. Повiдомлення направляється за поштовими реквiзитами, вказаними в Договорi протягом 10 робочих днiв з дати введення об`єкта капiтального будiвництва в експлуатацiю.
Вiдповiдно до п.3 Порядку прийняття в експлуатацiю закiнчених будiвництвом об`єктiв затвердженого Постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 13 квiтня 2011 р. N 461 прийняття в експлуатацiю об`єктiв, що належать до IV i V категорiї складностi, здiйснюється на пiдставi акта готовностi об`єкта до експлуатацiї шляхом видачi Iнспекцiєю сертифiката.
Вiдповiдно до п.3 Порядку вiднесення об`єктiв будiвництва до IV i V категорiй складностi затвердженого Постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27 квiтня 2011 р. N 557 категорiя складностi об`єкта будiвництва визначається вiдповiдно до будiвельних норм та державних стандартiв на пiдставi класу наслiдкiв (вiдповiдальностi) такого об`єкта будiвництва.
Вiдповiдно до п.11 Порядку прийняття в експлуатацiю закiнчених будiвництвом об`єктiв датою прийняття в експлуатацiю об`єкта є дата реєстрацiї декларацiї або видачi сертифiката.
Згiдно з п. п.3) п.1.6 Договору продавець зобов’язаний надати покупцю завiрену печаткою копiю Сертифiкату вiдповiдностi.
Таким чином, житловий будинок №__ (___) на земельнiй дiлянцi №19 (дев’ятнадцять) у 3-му мiкрорайонi житлового масиву Позняки Дарницького району мiста Києва було заплановано здати в експлуатацiю у 1 (2) кварталi 2012 року (тобто до 31.03.2012р./30.06.2012р.), вiдповiдно до п. 6.1 Договору, на пiдтвердження чого Iнспекцiя державного архiтектурно-будiвельного контролю у м. Києвi видає Сертифiкат вiдповiдностi.
На пiдставi вищезазначеного, керуючись п.1.6, 6.1, 6.2 Договору, п.3, 11 Порядку прийняття в експлуатацiю закiнчених будiвництвом об`єктiв,
ПРОШУ:
1. Повiдомити, чи прийнятий в експлуатацiю житловий будинок №__(___) на земельнiй дiлянцi №19 (дев’ятнадцять) у 3-му мiкрорайонi житлового масиву Позняки Дарницького району мiста Києва.
2. У разi прийняття будинку в експлуатацiю, прошу надати завiрену печаткою копiю Сертифiкату вiдповiдностi, виданого Iнспекцiєю державного архiтектурно-будiвельного контролю у м. Києвi.
3. Повiдомити про дату передачi будинку пiд заселення.
4. Вiдповiдь на цей лист з додатками направити на адресу заявника.
З повагою,
Iванов Iван Iванов
Shapka
15.09.2012 22:08:57
Кто будет на планерке во вторник?
Сосед с 4 дома обещался приехать. Но он пока не читает нас, не уверенна, что будет это делать до вторника.
Поэтому поднимаю вопрос:
Как мы будем водить своих детей в школу и сады? Как будем сами ходить дворами до метро? Какой дорогой? Идти по тротуару к первому дому и потом поворачивать направо? Или удобно было бы коротким путем, например, где сейчас калитка 4 дома?
По плану у нас там нет дорожки. По моему мнению, это не удобно.
Поэтому, пока строители на объектах, надо попросить их проложить эту дорожку. Если не асфальт, то хотя бы плиты какие бетонные положить.
Отпишитесь, пож., кто поедет во вторник на 11 часов в 4 дом на планерку (планерка касается 3 и 4 дома).
Yana-Igor
15.09.2012 22:24:42
Shapka, большое спасибо, письмо в понедельник отправлю. За дорожку согласен на 100%, и с 3-го и с 4-го в обход будет жутко неудобно.
Shapka
15.09.2012 22:36:12
И еще маленькое отступление, чтобы внести ясность)) Читать спокойным, доброжелательным тоном))
Уважаемые соседи!
Некоторые из Вас (те, кто звонит мне) считают, что я - это та особа, которая решает все вопросы по сдаче домов и координирует эти процессы. К сож., это не так. Я просто тот человек, который согласился собрать тел., чтобы ускорить процессы подписания документов инвесторами - прозвонить и сообщить о необходимости явиться в ЖИ-УКБ, ЖЕК.
Я знаю только то, о чем пишется на форумах: этому и домашнем. Доступа к какой-либо закрытой информации у меня нет(( И я не несу ответственность за сдачу домов, подготовку заселения и тд. Я не готова быть представителем инвесторов в ЖИ-УКБ, ЖЕКе и тд. У меня двое деток на руках, я физически не могу посвящать делу заселения больше времени, чем я посвящаю. К тому же я не юрист, не инженер - я ничего не смыслю в документах, всяких системах отопления, заземлениях, кабелях и тд((
Поэтому большая просьба к Вам:
- Пожалуйста, не надо давать мне ЦУ, что я должна делать. Знаете, что можно делать, делайте это сами! Мы все на равных условиях. Пишите свои предложения здесь, мы коллективно обсудим. Наша сила в коллективе))
Надеюсь на понимание))
Спасибо
Shapka
15.09.2012 22:41:27
gordeyka:
Шапочка, по 4 дому +1 3й этаж (№ кв. незнаю, трешка), они +- в курсе ситуации(форум...
ок, +1 сделаю, передача инфы на Вас)) СПасибо!
Shapka
15.09.2012 22:49:58
Статистика по 4 дому на сегодня:
56 инвесторов = 29,17%
46 контактов = 23,96%
Всего 192 квартиры