Tuchyk
20.11.2012 10:47:54
Shapka: 3, 4 дом!
Адреса пока нет, но очень ждут на этой неделе (инфо с ЖИ-УКБ 590-02-93).
Завтра...
Будь ласка, розкажiть що було на зустрiчi бiля будинкiв 3-4, якi потрiбнi дiї власникiв квартири, крiм того що була пiдписана додаткова угода.
U23Eugene
20.11.2012 11:09:27
Какую функцию выполняет консьерж?
На данный момент в нашем доме - лишь помыть пол вечером, и к сожалению все.
А в других домах консьерж ограничивает допуск в дом посторонних, или как минимум контролирует.
70 - 100 чел заселенны
Shapka
20.11.2012 11:36:11
Щойно приїхала додому iз наради бiля 4 буд. Зараз вiдпишусь
Geran
20.11.2012 11:42:23
geks4576: В соответствии с изменениями генерального проекта застройки Киева от 14.09.2012 на...
Блин как они задолбали со своей стройкой вокруг
Irenn
20.11.2012 11:47:54
geks4576: В соответствии с изменениями генерального проекта застройки Киева от 14.09.2012 на...
Вы так не пугайте)) Улица напротив наших домов называется Припятская (название похожее). И, на счастье, Причальная,11 находится намного дальше от наших домов.
Shapka
20.11.2012 11:49:43
Сьогоднi вiдбулась нарада бiля 4 будину.
Iнвесторiв було рiденько.
Прокрутка тепла вiдбувається зараз уже другу добу (всього 72 год). Iде оформлення в Київенерго.
Щодо адреси - це питання було головним. Адреси офiцiйно поки нема. Голова Дарницької райради пообiцяв Денисенку (Начальник Головного управлiння
житлового забезпечення Денисенко В. М.), що вiн пiдпише документ про присвоєння адреси. Але так i не пiдписав.
При нас Лесик Микола Iванович подзвонив у райраду - не пiдписано. Лесик сказав, що сьогоднi буде доповiдати Денисенку про стан справ i зверне увагу, що Вiтковський (голова Дарницької райради) не дає офiцiйної поштової адреси.
Пiсля планерки група iнвесторiв (7 чоловiк) поїхали у райраду на вул. Кошиця. Вiтковського не було на мiсцi. Ледь добились до керiвника вiддiлу по громадським зверненням Зiнаїди Павлiвни (якщо не помиляюсь). Вона довго говорила про труднощi в роботi, про те, що будiвельники такi-сякi - все роблять погано, а люди потiм скаржаться їм. Що i з нами так буде: зараз вимагаєте присвоєння адреси, а потiм будете мати претензiї до нас. Але то все лiрика. По сутi: зараз наша адреса лежить у заступника (уже й прiзвище його забула), є питання щодо благоустрою.
Висновок зустрiчi: записанi на сьогоднi на 17 год. на зустрiч iз головою Вiтковським С. I. Маю велику надiю, що це допоможе.
Ввечерi наш сусiд Саша (3 буд) розкаже про результати зустрiчi i свої враження.
Shapka
20.11.2012 12:02:26
По 3 буд: у четвер Лесик М. I. iде iнспектувати 3 буд. Є проблема iх генпiдрядником у термiнах виконання робiт. Обiцяють все зробити вчасно.
По 4 буд: говорила iз Юрiєм Iвановичем Шнайдером (але все на бiгу, бо їхали в райраду - не було часу) про обшивку лiфтiв. Сказав: обшиємо. Надiюсь, iз ним же вдасться домовитись про козирок. Але конкретно розмову ще не вела.
На обшивку лiфiв, козирок треба бути готовим здати грошi!
Ще - субпiдрядник по озелененню компанiя Панi-М на початку осенi говорила, що у нас мають бути туї, але висадять їх перед здачею ЖЕКу. Так от, туй нема. Це, звiсно, не найважливiше питання, але просто констатую факт.
SaVik
20.11.2012 12:04:30
U23Eugene: Какую функцию выполняет консьерж?
На данный момент в нашем доме - лишь помыть...
ПРи мне в течение дня после выноса стромыусора неоднократноо мыли пол. ПРосите, а что они теперт должны перед каждым жильцом тряпкой махать или стоять на дверях с лозунгом "СТОЙ!!! КУДА ИДЕШЬ?!!!"
А вообще, знаете, мне не все равно кто у нас работает, я подошла и выяснила все что меня интересует, не с чьих-то слов, а ЛИЧНО, и все что мне хочется видеть в работе консъержей я тоже оговаривала. Есть претензии или предложения-вперед, где сидит ничего не делающий консъерж вы знаете. А мне, к сожалению или к счастью, посадить на их место просто не кого. может вы найдете желающих посдеть в холодильнике за 1000 грн. а в качестве разогрева вытирать перед каждым жильцом пол? ;)
Tuchyk
20.11.2012 12:06:49
Shapka: Сьогоднi вiдбулась нарада бiля 4 будину.
Iнвесторiв було рiденько.
Прокрутка...
Дякую, за активнiсть i детальну iнформацiю
SaVik
20.11.2012 12:09:40
Tuchyk:
Доброго деня, я власник квартири 4-го будинку, ми також пiдписали додаткову...
Скажите пожалуйста, каким образом можно ускорить процес подключения тв и интернета? коллективная заявка може ускорить процес? заранее спасибо.