U23Eugene
09.01.2013 14:31:06
Еще раз.
ПО 1 ДОМУ есть предложение собраться!
Оговорить механизм оплаты работы консьержей, магнитные замки и т. п.!
lilya66
09.01.2013 15:06:42
1 дом. Мы уже сдавали по 250 гривен на дверь с магнитным замком. И где она? В 1 доме только одна из консьержей интересуется кто и куда идёт.
SaVik
09.01.2013 15:24:37
lilya66: 1 дом. Мы уже сдавали по 250 гривен на дверь с магнитным замком. И где она? В 1 доме...
К сожалению на сегодняшний день сдали деньги не более 15% жильцов, как только соберем необходимую сумму будем заниматься установкой дверей. Одного желаниия сдесь мало.
А вообще, если мы к весне соберем необходимую сумму хуже не будет-сейчас ремонты в самом разгаре, ее попросту угробят (из личных наблюдений эксплуатации входной двери во время заселения и заноса стройматериалов)и врядли мы сможем собрать деньги на ее замену.
Насчет оплаты работы консъержей-каждая квартира платит самостоятельно консъержу.
Shapka
09.01.2013 15:28:27
4 буд.
Сьогоднi була на будинку.
Зайшла, привiталась iз конс`єржем - нiхто й не збирався мене питати, хто я. Пройшлась будинком - з 25 по 9 поверхи, на нижчi часу не вистачило.
Усi свiтильники, доводчики на мiсцi.
21 поверх - жахливо брудний(( В тамбурi бiля сходiв жмут пакувальної плiвки. На балконi смiття, окурки. Так само брудно в коридорi. Бiля 156 кв. вiдбитий плiнтус - ставили дверi, плiнтус зняли, а назад так i не поставили. Праве крило 21 поверху не освiтлюється. Кажуть, що на 21 пов. в 158 квартирi дуже неакуратнi ремонтники. Не стверджую, що то так - сама не бачила їх, лише чула їхню розмову: вони вiдкрили дверi, коли я зайшла на поверх, але впевнились, що я не до них i закрились назад. Але чула таке i вiд сусiдiв, i вiд будiвельникiв.
Загалом по будинку чисто i вiдносно тихо - ремонтнi роботи чутно, звiсно: десь штроблять в одному мiсцi, решта тихенько шкребе собi шпателями))
На 25 поверсi в лiвому крилi стояли акуратнi мiшки iз буд. смiттям - небагато їх. В кутку бiля смiттєпровода лежали робочi рукавицi.
23 пов - 2 пластиковi пляшки бiля вантаж лiфта.
20 пов - темно в коридорi.
18 пов - упаковка паперова бiля лiфтiв.
14 пов - темне праве крило коридора.
12 пов - окурки на балконi.
SaVik
09.01.2013 15:35:34
ПО поводу работы консъержей-вы лично интересвались почему на ваш визит нет никакой реакции со стороны консъержа? Договор с жековскими консъержами в обязательном порядке уже заключаться не будет, мы сами выбираем кого оставлять, готовы рассмотреть предложения по замене, если у вас такие есть.
И пожалуйста, если вы не довольны работой консъержей, не проходите мимо и реагируйте, лучше сделать замечание консъержу чем писать на форуме.
Если есть предложения насчет работы и конкретных обязанностей консъержей-пишите в личку.
Няша
09.01.2013 15:47:06
"И пожалуйста, если вы не довольны работой консъержей, не проходите мимо и реагируйте, лучше сделать замечание консъержу чем писать на форуме." - Извините, SaVik, но уже надоело делать замечание консьержке. И, пожалуйста, давайте каждый сам будет решать, что ему писать на форуме. Спасибо.
Shapka
09.01.2013 15:53:38
4 буд
Сьогоднi в ЖЕКу була жiночка iз Київенерго - можна було пiдписати договiр на електрику. Ми пiдписали - дiзналась випадково, що вона там є. Зразу ж вернулись на будинок, п`яненький електрик Сергiй пiдключив квартиру. Питала, чи так поганi автомати коридорнi. Сказав, що вони рiзнi. Якщо вони поганi, вiн зразу каже про це. У нас наче нормальнi - замiни не потребують. Але подивимось ще на них в експлуатацiї.
Заходила в паспортний кабiнет, хотiла приписатись. Була черга - людей 5. Але в тiй таки черзi розказали, що приписувались на Драгоманова, так паспорт забрали на мiсяць. Це надто довго, поїду на Бажана.
В ЖЕКу зустрiла сусiдiв з 4 буд - розказали про реєстрацiю свiдоцтва на Повiтрофлотському проспектi. Там страшенно багато людей, за день можна не встигнути. Потiм в будинку ще одна сусiдка пiдтвердила: "Морально це пережити неможливо, там таке робиться! Ми визивали телебачення, щоб показали це жахiття!" Вона здала своє свiдоцтво i зареєструвати наче його мають через 14 днiв. Порадила їхати туди при першiй же можливостi, бо зареєструвати документ дуже проблемно.
Щодо обшивки лiфтiв говорила iз Галиною Володимирiвною, ключницею. Вона подзвонила столяру - вiн поки у вiдпустцi, як i решта будiвельникiв. Домовились так: поки ми збираємо грошi, купуємо плити для обшивки i тд, а вiн приїде (18 сiчня, по-моєму, має бути) i обшиє. Вартiсть по тел дiзнатись не вдалось, але, думаю, домовитись зi столяром напряму - це найдешевше, що ми могли знайти. Для обшивки вантаж лiфта матерiали є.
ЖЕКiвського столяра найти не вдалося, тому вартiсть його послуг так i невияснена.
Сьогоднi в лiфтах налагоджували зв`язок iз диспетчером, скоро будуть запускати вантаж лiфт.
zam
09.01.2013 15:54:43
Согласен, обсудим при встрече на собрании. Я думаю может сделать снова смс-рассылку по-поводу собрания.
serzhinyo
09.01.2013 15:57:32
3 дом.
Приветствую!
Сегодня подписал договора с ЖЕКом+ доп согл.
lilya66
09.01.2013 16:08:58
От всей души хочу поздравить нашу соседку, отличного педагога по вокалу на Х-факторе ЭРИКУ СЫТНИК с очередной победой её подопечной АИДЫ НИКОЛАЙЧУК!!!
Это уже пятый ученик Эрики побеждает на СТБ.(Х-фактор1 Алексей Кузнецов, Х-фактор2 Виктор Романченко, Слепая певица на Украина мае талант, Владислав Курасов в Звёздном ринге). Её талант педагога + талант участника = победа, радующая миллионы телезрителей!!!