Shapka
07.02.2013 22:25:13
Черговий по пiд`їзду зобов`язаний знати:
- Правила користування примiщеннями житлових будинкiв;
- Норми санiтарного утримання пiд`їзду, графiк прибирання;
- Порядок розташування квартир;
- Прiзвища мешканцiв у кожнiй квартирi, їх номери телефонiв (за їх згодою);
- Номери телефонiв диспетчерських аварiйних служб, пiдприємств з обслуговування будинку, диспетчера ЖЕК, мiлiцiї, швидкої допомоги, пожежної охорони;
- Правила користування i розташування засобiв протипожежного захисту та сигналiзацiї.
Черговому заборонено:
- Курити на робочому мiсцi, в холi першого поверху, розпивати спиртнi напої, вживати наркотичнi засоби;
- Допускати присутнiсть стороннiх осiб на робочому мiсцi;
- Використовувати службове примiщення не за призначенням, утримувати в ньому тварин;
- Протягом змiни бути вiдсутнiм на своєму робочому мiсцi бiльше, нiж 10 хвилин за кожнi 2 години чергування.
- Зашторювати вiкна спостереження
-
Черговий має право:
- Вимагати вiд мешканцiв та робiтникiв дотримання правил проживання, технiки безпеки, технiки пожежної безпеки та режиму виробництва робiт;
- Доповiдати про всi порушення диспетчеру, головi iнiцiативної групи в разi невиконання його вимог.
Черговий по пiд`їзду не несе матерiальну вiдповiдальнiсть за збереження квартир i особистого майна мешканцiв (в тому числi автомобiлiв). Черговий по пiд`їзду зобов`язаний вжити всiх можливих заходiв по припиненню (запобiгання) спроб нанести шкоду квартирам i особистому майну (у тому числi автомобiлiв). При виникненнi нештатної ситуацiї черговий по пiд`їзду зобов`язаний викликати мiлiцiю.
Черговий по пiд`їзду несе матерiальну вiдповiдальнiсть за наданi йому для виконання своїх обов`язкiв матерiальнi цiнностi (меблi, телефонний апарат та iнше).
Черговий по пiд`їзду несе вiдповiдальнiсть за невиконання своїх обов`язкiв в межах чинного трудового законодавства.
zam
08.02.2013 04:45:26
4ый дом.
Собрание предлагаю провести в 10:00, я думаю людей будет больше, чем в первый раз, с местом непросто, часик на улице постоим, ничего страшного.
По разметке - это будет элемент декора, паркомест не добавит, а денег стоит, так, что разметку не стоит делать, а вот шлагбаум и ограждение - да.
По обязанностям консьержей - ок, я поддерживаю. Сделаем им памятку или должностную инструкцию ( я осознаю отсутствие юр. силы, я думаю все работают в Украине и поймут этот момент ).
Смс-рассылку нужно делать уже сегодня, объявление - не позже этих выходных, давайте сегодня еще высказываемся и вечером я отправляю смс.
1ый дом, подскажите, что со шлагбаумом, вы уже начинали этот вопрос, есть смета, требования?
Итак, сегодня решаем с датой и временем, не позже чем до вторника распределим вопросы для просчета смет, описаний и т. д. и на собрание.
homo_sapiens
08.02.2013 07:10:59
3 дом
Тут мелькало сообщение провести собрание в субботу в 11.00. Все в силе?
Shapka
08.02.2013 07:24:47
4 буд
zam, Саша, нехай буде 10 год )але то так рано))) Всi Вашi iнiцiативи пiдтримую. Готова повiсити оголошення завтра про час i мiсце проведення.
Розмiтка, я вважаю, просто необхiдна. Вона не додасть мiсць, вона повинна створити порядок на iснуючiй парковцi. Я зараз живу в будинку, бiля якого нема розмiтки, так половина машин припаркованi "раком" - мiсце зайняте зовсiм неекономно((
Я тихенько надiюсь, що по теплу буде розмiчатись парковка, що за нашим будинком, то, може, вдасться "за компанiю" недорого розмiтитись i собi. Якщо ж така розмiтка коштує дорого i ми не можемо собi цього дозволити, то, звiсно, не треба тодi її робити. Я просто не знаю цiн на таке задоволення.
Ще, може, варто створити документ щось на зразок:
"Я, мешканець будинку 23-В по вул. Урлiвськiй, зобов`язуюсь оплачувати послуги конс`єржа (чергового по пiд`їзду) в розмiрi___грн щомiсяця (з 20 по 25 число поточного мiсяця)."
Iванов I. I. кв. ХХ i пiдпис. I пiдписати усiм присутнiм на зборах 16 лютого.
Якраз 20-25 числа - це час, коли кожен мешканець зайде до конс`єржа записати свої показники лiчильникiв тепла i води. Отодi конс`єржi i можуть брати з нас оплату за свою роботу. Хто не пiдпише такий документ на зборах, повинен пiдписати його у конс`єржiв.
homo_sapiens
08.02.2013 08:11:57
Подскажите кто-то уже забрал зарегистрированное свидетельство в регистрационной службе?
Shapka
08.02.2013 09:20:48
4 буд
Наша сусiдка Ольга Володимирiвна вчора була в ЖЕКу щодо перерахунку оплати за сiчень.
Не працюють лiфти усi 3 - ЖЕК посилається на якийсь там документ, згiдно якого якщо 1 лiфт працює, нарахування йде повною мiрою.
Смiття почали вивозити 15 сiчня - ЖЕК стверджує, що за сiчень вивiз 38 контейнерiв. Мовляв, смiття дуже багато.
На заселеннi оголошено було Марущаком, що нарахування йтимуть з 1 (чи 2) сiчня. По факту ж почали нараховувати 26 грудня. З цим питанням - до Марущака.
По тарифам, перерахунку порадили звертатись в Управлiння Житло-сервiса в плановий вiддiл.
Надiюсь, на зборах 16 лютого збереться група людей, готових воювати iз ЖЕКом. Добре, якщо Ольга Володимирiвна очолить цю войовничу групу - вона чудово розумiється на усiй ЖЕКiвськiй бухгалтерiї. Бо у нас страшенно задертий тариф, а якiсть роботи ЖЕКа не вiдповiдає йому.
Поступила пропозицiя вiд компанiї Оберiг - вони хочуть обслуговувати домофонну систему нашого будинку (думаю, це лише початок таких пропозицiй. Система змонтована - нiяких витрат, тiльки грошики стрижи)) За свої послуги просять не мало-не багато 90 грн за рiк з квартири, тобто 17280 грн за рiк з будинку. Я запросила зразок договору. Поки на тому i закiнчили. Ця компанiя робитиме домофон в 1 будинку, за словами головного iнженера Оберiг.
crazy_profesor
08.02.2013 09:36:00
Я бы предложил договор с консьержами подписывать от имени некоего эфимерного "комитет дома" либо "иницативная группа" либо "правление дома". ну и подпись самого консьержа с другой стороны. ну а от имени "комитета дома" может подписать "голова" такого комитета. оно опять-же филькина грамота, но может буджет внушать больше трепета в глазах консьержей. именно это основная цель данной бумаги.
собрание предлагаю на 11. всё-же в субботу 10 утра это рановато. а 11 - вроде как компромис. я лично смогу быть 16-го на 11.
Annita2012
08.02.2013 10:13:34
Всем доброе утро! Хочу хоть и с опозданием, но выразить благодарность нашему Жеку " КП - житлосервис " за проведенные работы по улучшению отопления в квартирах в доме № 2.
Javanlion
08.02.2013 11:18:01
alivas: 3 дом: есть предложение собраться в субботу-9 февраля в 11 часов для обсуждения след....
3 дом.
Добрый день. Придти на собрание не сможем, но если решите что-то и надо будет сдать денег на благое дело, звоните или пишите, я с 89 квартиры, моб. номер есть у инициативной группы.
zam
08.02.2013 12:14:34
Ну пусть будет 11:00, я не против. Я только не вижу тут больше отзывов, я надеюсь на собрании не получится так: ты, я да мы с тобой?