zam
07.02.2013 16:52:35
4ый дом
Сейчас в доме, по линолеуму никто не отписывается, стены уже что возле грузового лифта, что возле пасажирских, зацепили, замазали и т. д.
Вчера был на этаже все как обычно, а сегодня уже сосед захватил всем известный балкон...
yarosh
07.02.2013 17:11:33
2-й будинок
Дякую сусiдам, хто вiдгукнувся i зреагував на ЧЕРГОВУ кражу в нашому будинку Надiюсь, що пiсля чергового випадку що стався з нами поменшає розумникiв, якi люблять поговорити про проблеми, а не приймати участь в їх вирiшеннi. Я пропонував на зборах ввести в якiсь рамки елементарної вiдповiдальностi роботу консєржiв, також узаконити шляхом виборiв будинковий комiтет (а не iнiцiативну групу) який мiг би ставити питання перед колективом жителiв нашого будинку та мав би певнi повноваження або вибрати -(найняти на роботу )УПРАВДОМА, а то так "панове"- бардак у нас в будинку., Чому постiйно засiянi всi поверхи рекламою, звiдки цi люди беруться в нас в будинку, хто знає де живуть будiвельники, в яких квартирах i чим вони займаються по ночах, Невже ми не зумiємо навести лад у власному домi.
Слiдуюче питання: немає жодної iнформацiї скiльки квартир здали грошi на загальнi потреби, скiльки витрачено коштiв, куди, i що залишилось(якщо залишилось), скiльки потрiбно на нагальнi потреби i що будемо вирiшувати в першу чергу в другу i. т. д. Я думаю що цi питання цiкавлять не тiльки мене одного. Хочу також подякувати iнiцiативнiй групi за пророблену роботу, але я так розумiю, що на голому ентузiазмi далеко не заїдемо, а наводити порядок у власному житлi прийдеться, а хто не хоче про це думати, нехай не буде надто впевнений, що якась сволота не залiзе завтра в вашу хату. Я пропоную по серйозному пiдготовити збори на наступну суботу 16 лютого, роздрукувати та донести до вiдома всiх жильцiв порядок денний актуальних питань, давайте обговорювати i слухати думку кожного. Нам нiхто не дав i не подарував нашi квартири i не прийде хтось за нас наводити порядок в домi. Ми самi повиннi написати iнструкцiї для консєржiв створити умови для їх роботи i вимагати роботу, а не надiятись на добросовiснiсть когось. Хто платить той i музику замовляє. Я готовий працювати практично по наведеннi порядку в нашому будинку, досвiд є. Кого цiкавлять мої пропозицiї прошу вiдповiсти на форумi або на мiй e-mail slavia2009@ukr.net
yarosh
07.02.2013 17:26:40
Kir: 2 дом! мы будем в суботу собирать собрание?
Пропоную на наступну суботу 16 лютого. До зборiв потрiбно пiдготовитись тодi з них буде ефект i люди будуть приходити, розумiючи що там можна щось вирiшувати, а не трiпати нерви один одному
isergio
07.02.2013 17:33:27
SaVik:
Полностью согласна с вами. Сумма для старта уже есть. НАсчетт домофона я прозвоню...
1Дом.
Мне кажется все же лучше выходной день. Вс или Сб. Даже в эти выходные.
В будний в пробках мало кто успеет к 19-00.
diplomat
07.02.2013 17:37:13
Shapka:
Нет, это не случайность. Консьержи нашего дома действительно работают плохо,...
Я думаю, що з таким вiдношенням цих чергових нам лишати не слiд. Адже, потiм вони скажуть, а ми ранiше такого не робили. Тому i питав, якщо в кого є iншi кандидатури - пропонуйте.
Не зовсiм розумiю чому не включаємо домофон :( Якраз тодi дверi будуть зачиненi i тим хто без ключа (особливо робiтникам) їх вiдчинятиме конс`єрж.
zam, а якщо стiни будуть обклеєнi лiнолеумом, то при його зачепленi вiн, по-моєму, ще бiльше буде бруднитись i обриватись?
lilya66
07.02.2013 17:45:19
lenovo27: 1дом !!!Вчера на смене была консьержка( пожилая светлая женщина к сожалению незнаю...
1 дом.
Я считаю, что надо поставить домофон и забыть о консьежах.
А в кв.160 вообще жильцов не наблюдалось.
Shapka
07.02.2013 17:45:59
diplomat, таке рiшення було прийняте на зборах бiльшiстю присутнiх. Тому не обговорюється зараз - уже не час. З якої Ви квартири, diplomat?
diplomat, Основна проблема стiн - вони брудняться будматерiалами, на них залишаються вм`ятини i подряпини. Саме вiд цього треба захистити. Якщо лiнолеум буде добре прикрiплений до стiн i надiйно прибитий зверху планками, то зачепивши його нехотя профiлем чи чимось iншим, думаю, не обiрветься. А помити фарбовану стiну i лiнолеум - звiсно, легше мити лiнолеум.
zam, я за обшивку стiн. Треба помiряти периметр, який потребує захисту. I порахувати вартiсть питання. Думаю, доречно обрахувати 2м i 1,5м висотою.
lilya66
07.02.2013 17:49:38
olgaalex: 1 дом
получили квитанцию- по отоплению за 1 комнатную квартиру 278,50 грн. Это...
1 дом.
за отопление по счётчику 1-комн. кв - 168 гр.
Kir
07.02.2013 17:59:35
yarosh:
Пропоную на наступну суботу 16 лютого. До зборiв потрiбно пiдготовитись тодi...
Согласен, давайте 16-го, а для того чтобы подготовится к собранию предлагаю собраться инициативной группе 9 или 10 -го для обсуждения вопросов, предложений и т. д.
isergio
07.02.2013 18:05:14
lilya66:
1 дом.
Я считаю, что надо поставить домофон и забыть о консьежах.
А...
кстати да. в 160 никого нет вроде. когда заходят от фонаря говорят квартиру и пошли...
консьержи пока тоже нужны. они ведут журналы, выдают квитанции. по крайней мере видят кто что вносит выносит.