Позняки-3, Урловская, 23, 23а, 23б, 23в, стройплощадка 19 (Житлоинвест-УКБ)

akkerman

akkerman

07.02.2013 18:08:31

2-й дом. Смотри-ка второй дом таки форум читает.
Согласен с yarosh собрание надо назначать на 16-е, в эту субботу не успеем. Отопление, горячая вода, документы на руках, проблем нет--- основная масса соседей как первого, так и второго дома отсюда ушли. Ловить их надо по телефону, повесить объявление в доме. Составить список вопросов и предложений по противодействию для тех квартир которые не платят. Было бы неплохо устроить привселюдное избиение горе-строителя, который сегодня заперфорировал в 7.30. Б.... ДОСТАЛИ!!!!
Интересно, кто нибудь еще кроме меня, ошалевший бегает по утрам в халате по этажам в неиссякаемой надежде вычислить "дятла" и разворотить об него же его перфоратор?!

Цитувати

SaVik

SaVik

07.02.2013 18:32:52

isergio:
1Дом.
Мне кажется все же лучше выходной день. Вс или Сб. Даже в эти выходные.
В...

не все знают про форум, не все готовы с сегодня на звтра менять свои планы, а так объявление будет информативнее наших сообщений на сайте и больше шансов, что придет большее число людей, ведь многие еще делают ремонты и не живут.

Лично для меня в входной день просто не реально приехать с утра на собрание, это единственные дни когда можно закупить материаллы и что-то сделать.

Я все таки за будни день, можно и в восемь встретится с учетом пробок.

Цитувати

lenovo27

lenovo27

07.02.2013 18:47:34

lilya66:
1 дом.
Я считаю, что надо поставить домофон и забыть о консьежах.
А...
Было бы неплохо иметь ответственных консьержев и домофон. Чтоб консьерж связывалась с жильцом по внутреннему домофу и говорила к вам пришел такой -то. хозяева квартир - если у Вас работает мастер - он должен назвать № кв. и фамилию хозяина - это минимум, а максимум надо чтобы эти мастера предъявляли док-ты, а хозяин написал фамилии его рабочих ( так в доме №4). У консьржа должен висеть список тел и фамилий всех жильцов, чтоб человек при входе в дом называл не только кв, а и свою фамилию -это нормальная практика.

Цитувати

Shapka

Shapka

07.02.2013 18:50:07

diplomat: дуже дивно, що цей форум ще взагалi "живе", при наявностi "рiднiшого" i структурованiшого...

4 буд
Я так розумiю, Ви з 22 поверху? Тарас?
Напишiть, будь ласка, Ваше прiзвище i номер квартири менi в конверт справа - внесу Вас у список.

Складаю зараз список по № квартир i прiзвищ для конс`єржiв, щоб питали не просто "куди?" - "в 113!", а звiряли з прiзвищем власника.

Цитувати

zam

zam

07.02.2013 20:07:03

4ый дом.
Давайте проведем собрание 16.02. Ждать уже некуда, самый актуальный вопрос - это работа наших консьержей после 1.03
До этого времени, сделаем смс-рассылку и напишем объявление с текущими вопросами, их у нас много: консьержи, защита стен первый этаж, ждем или защищаем, или потом просто перекрасим, ограждение, козырек и т. д.
Высказывайтесь.

Цитувати

zam

zam

07.02.2013 20:11:47

Подскажите пожалуйста по платежкам, я показания не предоставлял, думал потом за два месяца заплачу, но в итоге мне насчитали отопление, как мне теперь указывать показания счетчика, кто в курсе?
Я тут как-то читал, что есть толковый электрик, который строил наш дом, есть такой? Может у кого-то есть надежный+за адекватные деньги? Схему проводки уже пытались раздобыть?

Цитувати

Annita2012

Annita2012

07.02.2013 20:29:16

Всем доброго вечера! Ув. Zam, возможно надо еще присмотрется к действующим консьержам 4 дома - я думаю не спешите с выводами - возможно они не представляют в полной мере, что мы от них хотим, кстати для инфо - зарплата фатическая консьержа пока им платил Жек была 1015 грн. всего на руки на 1 чел.в месяц, когда они отались работать без Жека - я думаю стало гораздо интереснее. Я сегодня для изучения принесла нашим 4 консьержам дома 2 инструкцию дежурного по дому, которую Оксана - наша дорогая Шапка выставила ранее на форуме - просила их ознакомится и стараться приближаться этому стандарту - реакция +. Возможно и в 4 дом им распечатать? Что скажите, уважаемые соседи?

Цитувати

Shapka

Shapka

07.02.2013 21:06:37

zam, за собрание 16 февраля, в субботу, на 12 часов, к примеру. Место проведения собрания? Надо будет повесить объявление в доме, написать на этом форуме и домашнем, смс-нуть по списку соседям.

В субботу получу на руки план территории от ЖЭКа, скину его соседу-архитектору Валерию. Он сможет просчитать периметр двора. Надеюсь, план позволит это сделать.
За след неделю (ветрянка у нас до среды, в четверг, надеюсь, дочка пойдет в сад) постараюсь встретиться с Юрием Ивановичем на предмет стоимости ограждения. Приглашу его на собрание, правда, не знаю, как у него со временем на выходные.
По козырьку лучше поговорит наш архитектор, они быстрее поймут друг друга.

Было бы неплохо и представителей ЖЭКа пригласить, но в выходной они не придут( А у нас нашлось бы о чем поговорить.

Некоторые соседи мне звонят с тревожащими их вопросами, как например,
- парковка. Ее мало. Надо не допускать к дому чужих машин. - Не знаю, как это можно сделать, но это реально проблема. Парковочных мест очень мало, да и те занимаются машинами с чужих домов. Ставить шлагбаум? Есть среди нас те, кто может просчитать стоимость установки и обслуживания шлагбаума? Весной однозначно надо разметку парковки сделать.

- ограждение. Уже сейчас видно, как уродуется придомовая территория: колеса машин на газоне, поломаны зеленые насаждения, протоптаны тропинки по кустикам и тд. Сохранить свой двор сможем только оградив его.

Annita2012, должностные обязанности консьержей надо адаптировать к нашим реалиям, а тогда давать консьержам на ознакомление. Я думаю так :)

Цитувати

lilya66

lilya66

07.02.2013 21:45:43

lenovo27: lilya66:
1 дом.
Я считаю, что надо поставить домофон и забыть о консьежах.
А......

1 дом.
надо поскорее поставить дверь с магнитным замком, а консьержи должны не только пол возле лифта подметать, а действительно пропускать только по фамилии и № квартиры. платим мы им неплохо (230 кв Х 50 гр= 11500 гр. На 3 консьржа по 3833гр в месяц.) Нам ведь важно, чтобы кто попало не шастал по дому.

Цитувати

Shapka

Shapka

07.02.2013 22:23:17

4 буд.
Потребує корекцiї (бо вимагати я вмiю, а от прав дати - пiдсобiть, як правильно все написати i нiчого не забути. Завтра надрукую, в суботу вручу конс`єржам для ознайомлення):
Обов’язки чергового по пiд’їзду

Черговий по пiд’їзду зобов’язаний:
- У спiлкуваннi з мешканцями будинку проявляти ввiчливiсть i витримку;
- Перебувати на робочому мiсцi в охайному виглядi;
- Вести спостереження i за входом в пiд’їзд, i за виходом з пiд’їзду, а також запасного виходу мешканцiв i вiдвiдувачiв житлового будинку. Реєструвати в «Журналi Чергового» виникнення будь-яких позаштатних ситуацiй i порушень «Правил користування примiщеннями житлових будинкiв»;
- Вести опитування вiдвiдувачiв щодо мети їх вiзиту, реєструвати їх та iнформувати щодо розташування мiсце розташування квартири. За проханням мешканцiв повiдомляти (при наявностi внутрiшнього зв’язку) про прибуття вiдвiдувачiв. У випадку вiдмови вiдвiдувача назвати мету i мiсце вiзиту (або прiзвища мешканця будинку) перешкодити його проникненню в пiд`їзд, шляхом використання вiдповiдних технiчних засобiв охорони;
- Вимагати вiд господарiв квартир надання iнформацiї про осiб, що проводять ремонтнi роботи в квартирах, для допуску їх в пiд`їзд (ремонтнi бригади, бригади доставки, установки рiзних систем). При вiдсутностi заявки данi особи повиннi допускатися в пiд`їзд тiльки в супроводi господаря квартири пiсля оформлення допуску в «Журналi Чергового»;
- Виконувати законнi вимоги представникiв Державної влади, за наявностi у них документiв, що пiдтверджують необхiднiсть проникнення в пiд`їзд. Вимагати пред`явлення для ознайомлення вiдповiдних посвiдчень. Фiксувати в «Журналi подiй» всi реквiзити поданого документа iз зазначенням прiзвища, iменi та по батьковi особи, на чиє iм`я вiн виписаний;
- Надавати допомогу iнiцiативнiй групi будинку в доведеннi до мешканцiв необхiдної iнформацiї, розклеюваннi оголошень iнiцiативної групи та iншої iнформацiї;
- Вести спостереження за порядком i чистотою на сходовiй клiтцi першого поверху, у вхiдному тамбурi i лiфтах, а також в кiмнатi чергових;
- Протягом чергування перевiряти освiтлення в холах i лiфтових кабiнах;
- Забезпечувати вiльний прохiд до протипожежних систем, шляхiв евакуацiї, лiфтам та вхiдних дверей;
- Контролювати справнiсть дверей та замикальних пристроїв, технiчних засобiв охорони, апаратури диспетчерського зв`язку, розмiщеними в холi першого поверху. У разi виявлення пошкоджень, несправностей - термiново доповiдати вiдповiдним службам;
- Контролювати використання лiфтiв у вiдповiдностi з їх призначенням, у разi вантажно-розвантажувальних робiт, контролювати їх хiд, i при необхiдностi, запобiгати перевантаженню кабiни лiфта, засмiчення i псування лiфтiв та холiв поверхiв i пiд`їзду; не допускати палiння в холi першого поверху i в кабiнах лiфтiв;
- Контролювати збереження iнформацiйних стендiв i дошок оголошень, не допускати без вiдповiдного дозволу Голови iнiцiативної групи розмiщення рекламних оголошень та розкладки листiвок у поштовi скриньки.
- Повiдомляти диспетчеру ЖЕК, Головi iнiцiативної групи про помiченi несправностi й порушення «Правил користування примiщеннями житлових будинкiв»;
- Приймати письмовi заявки, звернення вiд мешканцiв з питань несправностi обладнання пiд`їздiв, збереження майна, реєструвати їх у вiдповiдному «Журналi чергового» та передавати їх в оперативному режимi в адреси звернення;
- Викликати, при неможливостi усунення виниклих проблемних ситуацiй представникiв ЖЕК, аварiйних служб, мiлiцiї, пожежної охорони. А також реєструвати в «Журналi Чергового» час i якiсть усунення проблеми, iз зазначенням прiзвища, посади того, хто усунув проблему, i отримання його пiдпису;
- Зберiгати дублiкати ключiв вiд пiдсобних примiщень, горищ, пiдвалiв, запасних виходiв i т. д., необхiднiсть доступу до яких може з`явитися у випадку аварiйних ситуацiй.

Цитувати
<< 911 912 913 914 915 ... 1190
Архів